suffocater Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Πάλι ενα ωραιο σκιν για zarya δεν.... Ενω του reaper ***. Δεν φταίνε τα σκιν. Τα σαπια μουτρα της φταίνε,και που ειναι σαν την γκοθου,λεσβία χοντροντάντο(τουλ. αυτό το εβγαλαν σε σκιν),με οτι ρουχα και να της βάλεις. Το νεο σκιν του reaper με gold guns=best skin ingame atm,imo. 1
suffocater Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Πωπωπω κακιεεες. Cyka blyat Δεν ειναι κακία αν ειναι γεγονός
ilos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δεν φταίνε τα σκιν. Τα σαπια μουτρα της φταίνε,και που ειναι σαν την γκοθου,λεσβία χοντροντάντο(τουλ. αυτό το εβγαλαν σε σκιν),με οτι ρουχα και να της βάλεις. Το νεο σκιν του reaper με gold guns=best skin ingame atm,imo. H8RS GONNA H8 //REPOST 7
gildo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Χάλασε η οθόνη και έβαλα μια 4:3 17" που ειχα αλλα το παιχνίδι δεν υποστηρίζει 4:3.Αυτο εχει σαν αποτέλεσμα να δείχνει μαύρες μπάρες πάνω κατω και απο 17 να φαίνεται οτι ειναι η μισή οθόνη.Χαθηκε να έβαζαν υποστήριξη και για παλαιότερες οθόνες.Απο περιέργεια το έψαξα στο φόρουμ και ειδα οτι το είχαν αναφέρει και άλλοι αυτο το πράγμα.
basilis_k6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Χάλασε η οθόνη και έβαλα μια 4:3 17" που ειχα αλλα το παιχνίδι δεν υποστηρίζει 4:3.Αυτο εχει σαν αποτέλεσμα να δείχνει μαύρες μπάρες πάνω κατω και απο 17 να φαίνεται οτι ειναι η μισή οθόνη.Χαθηκε να έβαζαν υποστήριξη και για παλαιότερες οθόνες.Απο περιέργεια το έψαξα στο φόρουμ και ειδα οτι το είχαν αναφέρει και άλλοι αυτο το πράγμα. Εγω πήρα το παιχνιδι με σκοπο να αγοράσω μια καλυτερη μτχ καρτα του 70-80αρικου. Ειχα 4/3 οθονη και μολις ειδα οτι δεν παιζει έβαλα και οθόνη στο κολπο. Τελικά κατέληξα με νέο πισι + οθονη κοντα στα 1200.... Η πλακα ειναι οτι αν το ηξερα δεν θα το αγοραζα καν
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Χάλασε η οθόνη και έβαλα μια 4:3 17" που ειχα αλλα το παιχνίδι δεν υποστηρίζει 4:3.Αυτο εχει σαν αποτέλεσμα να δείχνει μαύρες μπάρες πάνω κατω και απο 17 να φαίνεται οτι ειναι η μισή οθόνη.Χαθηκε να έβαζαν υποστήριξη και για παλαιότερες οθόνες.Απο περιέργεια το έψαξα στο φόρουμ και ειδα οτι το είχαν αναφέρει και άλλοι αυτο το πράγμα. Το προβλημα ειναι το παραπανω ή οτι η ιδια η οθονη κοστιζει λιγοτερο απο οσο το ιδιο το παιχνιδι(για την παραπανω εννοω φυσικα). Με μια γρηγορη ματια στις αγγελιες βλεπω οτι υπαρχουν παρα πολλες 22-23αρες οθονες full hd μου ξεκινανε απο 50-60ευρω που ειναι τα χρηματα που ζηταγε η Origins(κουτατη)edition του παιχνιδιου(δεν ειπα να δωσει ο αλλος μια περιουσια για monitor αλλα ειπαμε). Εγω πήρα το παιχνιδι με σκοπο να αγοράσω μια καλυτερη μτχ καρτα του 70-80αρικου. Ειχα 4/3 οθονη και μολις ειδα οτι δεν παιζει έβαλα και οθόνη στο κολπο. Τελικά κατέληξα με νέο πισι + οθονη κοντα στα 1200.... Η πλακα ειναι οτι αν το ηξερα δεν θα το αγοραζα καν Η απο πανω απαντηση παει και στο παραπανω σχολιο που δεν καταλαβα πως το overwatch οδηγησε σε αγορα pc στα 1200ευρω. Το μονο αρνητικο που ειχε το Overwatch στο θεμα οθονης ηταν η μη υποστηριξη Ultrawide οθονων(μαυρες μπαρες δεξια και αριστερα) πραγμα που διορθωθηκε με επομενο patch.
gildo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Στα αλλα παιχνιδια παιζει κανονικα παντως.Ετσι και αλλιως θα κοιταξω για αλλη γιατι σε σχεση με εκεινη που ειχα ειναι η μερα με τη νυχτα.Μου επεσε την πρωτη μερα του zenyata το skin.Tωρα που ελεγα να ασχοληθω χαλασε η καταραμενη.
basilis_k6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Το προβλημα ειναι το παραπανω ή οτι η ιδια η οθονη κοστιζει λιγοτερο απο οσο το ιδιο το παιχνιδι(για την παραπανω εννοω φυσικα). Με μια γρηγορη ματια στις αγγελιες βλεπω οτι υπαρχουν παρα πολλες 22-23αρες οθονες full hd μου ξεκινανε απο 50-60ευρω που ειναι τα χρηματα που ζηταγε η Origins(κουτατη)edition του παιχνιδιου(δεν ειπα να δωσει ο αλλος μια περιουσια για monitor αλλα ειπαμε). Η απο πανω απαντηση παει και στο παραπανω σχολιο που δεν καταλαβα πως το overwatch οδηγησε σε αγορα pc στα 1200ευρω. Το μονο αρνητικο που ειχε το Overwatch στο θεμα οθονης ηταν η μη υποστηριξη Ultrawide οθονων(μαυρες μπαρες δεξια και αριστερα) πραγμα που διορθωθηκε με επομενο patch. ηταν ολα πολύ παλια. Οριακα θα ειχα με μια μτχ καρτα 40 φπς. Οποτε επειδη μου αρεσε και ειχα χρονια να ασχοληθω με pc build και παιχνδια ειπα μιας που θέλω οθονη να παρω ολο το συνολο να τελειωνω.
*nenya* Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Και μπαινω χθες να απολαυσω το Christmas patch...και στο πρωτο box πεφτει skin για Reaper γαμω την τυχη μου! Θελω skins για τις γυναικες :'( 1
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Rework στο legendary skin της mei?και αυτο τοσο πολυ πειραξε τον κοσμο?ΕΛεος πια http://www.gameslife.gr/overwatch-mei-festive-outfit-sucks-80993
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν είναι rework, θα είναι νέο legendary, πολύ πιθανό Chinese New Year. Επίσης αυτό που έχει τώρα η Mei, όταν γίνεται πάγοκολώνα, γίνεται χιονάνθρωπος με σκουφάκι. Ισχύει το ότι ο κόσμος πειράχτηκε...meh. Τι παραπάνω να έχει Christmas Mei; Εdit: Ωραίο fanart. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2016 από GhostRiderLSOV
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 δεν φαινεται η εικονα. παντως ψιλο-αποτυχια το Winter event, τα μισα skins ειναι recolored, μαπα brawl, ο στολισμος της Hanamura σχεδον ανυπαρκτος. τους επιασε τεμπελιτιδα στα κεντρικα της Blizz. Και μπαινω χθες να απολαυσω το Christmas patch...και στο πρωτο box πεφτει skin για Reaper γαμω την τυχη μου! Θελω skins για τις γυναικες :'( εμενα σκινς για τις γυναικες μου εχουν πεσει μεχρι τωρα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 δεν φαινεται η εικονα. Νομίζω ότι έφτιαξα το link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις