Silverage Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλό το skin του Reaper. Πλάκα έχει του Roadhog. Μ'αρέσει και το νέο Highlight intro των Widow και Symm.
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 γιατι τι προβλημα εχει η Sombra? ειναι ο πιο fun, γαματος χαρακτηρας που υπαρχει αυτη τη στιγμη στο roster και εχει γινει και ο αγαπημενος μου. φοβερα utilities και ο stealthy/disruptor ρολος της ειναι ιδανικος τοσο για επιθεση, οσο για αμυνα. Επισης αδυνατω να καταλαβω σε defense ποσο χρησιμη ειναι η Sombra οταν δεν εχει ulti σε σχεση με μια mei,ενα δευτερο tank ή healer(που δεν ειχε η ομαδα),ενα tobjorn ή bastion(οκ οι τελευταιοι δεν ειναι τα καλυτερα παραδειγματα λογω κακης φημης αλλα οσο να ναι πιο χρησιμοι ειναι απο την Sombra,ειδικα σε low ranks κιολας που γινεται η κουβεντα). Θα συμφωνησω και εγω οτι η Sombra ειναι fun,γαματος χαρακτηρας αλλα δυστηχως ειναι ενας χαρακτηρας που στην παρουσα φαση για να κανεις δουλεια θελει κοπο και χερακια,γιατι οι περισσοτεροι απλα παιζουν με τα skills της παρα να κανουν πραγματικη δουλεια. 1
KilliK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Επισης αδυνατω να καταλαβω σε defense ποσο χρησιμη ειναι η Sombra οταν δεν εχει ulti σε σχεση με μια mei,ενα δευτερο tank ή healer(που δεν ειχε η ομαδα),ενα tobjorn ή bastion(οκ οι τελευταιοι δεν ειναι τα καλυτερα παραδειγματα λογω κακης φημης αλλα οσο να ναι πιο χρησιμοι ειναι απο την Sombra,ειδικα σε low ranks κιολας που γινεται η κουβεντα). ε παιξε μερικα παιχνιδια μαζι της για να καταλαβεις. Θα συμφωνησω και εγω οτι η Sombra ειναι fun,γαματος χαρακτηρας αλλα δυστηχως ειναι ενας χαρακτηρας που στην παρουσα φαση για να κανεις δουλεια θελει κοπο και χερακια,γιατι οι περισσοτεροι απλα παιζουν με τα skills της παρα να κανουν πραγματικη δουλεια. συμφωνω, γιαυτο δεν την πολυπαιζω στο comp, γιατι μπορεις να κανεις πολλα με τις δυνατοτητες που σου παρεχει, για να χασεις ομως στο τελος το παιχνιδι εξαιτιας των αχρηστων συμπαικτων σου. γιαυτο τελευταια το εχω ριξει πιο πολυ στο heal, κυριως με Lucio αφου δεν χρειαζεται να κανεις πολλα. δυνατα heroes που θελουν τρεξιμο μονο για τις καλες ομαδες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Album με τα νέα skins Edit: Infiltration και Dragons in Minecraft animation 1
opterios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Infiltration και Dragons in Minecraft animation Απίστευτη δουλειά!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ξέχασα, τα Patch Notes τα βάλαμε;
suffocater Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 την Symmetra την επαιξε κανεις; Ναι,και ειναι op,ειδικά σε def. Θα την τιμήσω αρκετά.
KilliK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) την επαιξα σε επιθεση κυριως, εσπειρε. επισης το instant team κανει δουλεια, καλυτερες ομαδες, περισσοτερο coordination. το καλο ειναι οτι τωρα βγαινει και ο αντιπαλος με σοβαρο instant team, οποτε τα ματσακια ειναι πιο δυνατα και fun. δεν θελω να το ματιασω, αλλα νομιζω αυτο το feature θα βελτιωσει επιτελους το competitive. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2016 από KilliK
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τα νέα sprays είναι για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Έλατο της King's Row και της Hanamura. 2
basilis_k6 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Έφτασα πλατινουμ... απο 17ΧΧ. Κλασσικα έφαγα τη ζωη μου να φτανω στο 2480 και παλι κατω. Μπορει και 6 φορες. σολο κυριως αλλα το 2-3made ηταν καλυτερα παιχνιδια. Η συμμετρα θα γινει must pick σε hanamura/volskaya/anubis defence. Πάλι ενα ωραιο σκιν για zarya δεν.... Ενω του reaper ***. Μάλλον αλλος σχεδιαζει τον εναν και αλλος τον αλλον δεν εξηγείται αλλιως. Χιονοπόλεμο δεν επαιξα ακομη. Δεν βλεπω αλλαγές ομως σε αλλα σημαντικα πραγματα. Κανένα νέο για bans. Οι leavers εξακολουθουν να ειναι μεγαλο προβλημα και χωρις λυση στον οριζοντα. Αvoid ακομα δεν εχουμε. Το 3 τανκ μετα δεν θα αλλαξει συντομα. Οι dps γινονται αχρηστοτεροι μέρα με τη μέρα. Εγω κιλικ χαιρομαι να εχω αντιπάλους diamond. Σχεδον παντα ειναι αχρηστοι που εφτασαν εκει επειδη τους κουβαλησαν η τυχαια.
batigoal9 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Avoid μην περιμενεις, υπηρχε αρχικα και το βγαλανε. Για τους leavers το κοιτανε. Τελος, μετα μετα ***. Και με 1 τανκ μπορεις να κερδισεις και με 3 μπορεις. Οι Misfits τους ξεφτυλισαν ολους με σολο-τανκ Winston. Παιξτε οτι παιζετε καλυτερα, κι ολα δουλευουν. Να φαγωνεται η ομαδα για 2-2-2 η για 3 τανκ και τελικα να παιζουν 3 ατομα ηρωες που δεν ειναι τοσο καλοι, δεν εχει νοημα. Ακομα και σολο-χιλερ μπορει να δουλεψει, αλλα αυτο ειναι το μονο μετα που συνιστω να υπακουεται. 2 healers συνηθως ειναι καλυτερο. Επισης λολ με τους τυχαια diamonds. Πως φτανεις τυχαια diamond?
basilis_k6 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Avoid μην περιμενεις, υπηρχε αρχικα και το βγαλανε. Για τους leavers το κοιτανε. Σαν κουβάλημα εννοω premade και τυχαια οτι σε κουβαλησαν ασχετοι. δεν το εγραψα σωστα. Ναι ρε ποιος *** μετα. Απλα ειναι η πιο viable και ευκολη λυση. Το 2-2-2 δουλευε σωστα στο 99% των παιχνιδιων. Τώρα έγινε 3-2-1. Ασφάλως ειναι πιο λογικο να παιξεις αυτο που ξέρεις αλλα υποθέτω ολοι πλέον ξέρουν 3-4 χαρακτηρες αρκετα καλα για να βγούν απειροι συνδιασμοι.
KilliK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 το instant group εχει βελτιωσει την κατασταση, υπαρχει συντονισμος, γινονται αλλαγες, το composition ειναι σωστο, κτλ. το κακο ειναι οτι αργεις να πεσεις στην καλη ομαδα, πχ σημερα μετα απο 10 ηττες σερι βρηκα παικτες που ξερανε τουλαχιστον τα βασικα και συνεχισαμε ως group. Εγω κιλικ χαιρομαι να εχω αντιπάλους diamond. Σχεδον παντα ειναι αχρηστοι που εφτασαν εκει επειδη τους κουβαλησαν η τυχαια. μπα, δεν αγχωνομαι οτι ρανκ να ειναι ο αντιπαλος. το θεμα ειναι να ειμαστε δυο καλες ομαδες να γινεται δυνατο παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις