Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

εγω παντως ενα τριχιλαρο το μαζεψα για ενα τουλαχιστον σκιν, ελπιζω να εχουν ενα Santa Claus για τον torbjorn.

Αν πάνε με την παλιά καρτποστάλ του 2014, πολύ πιθανό ότι ο Torb θα έχει αυτό το skin.

https://twitter.com/PlayOverwatch/status/547844302508797952

• Like 1
Δημοσ.

αθανατο ΜΜR

1KXQ1rW.jpg

Το ξερεις οτι μπορει την στιγμη που παιζατε να ειχαν πιο λιγο mmr και απο εσένα,έτσι?

Απλα να κουβαληθηκαν εμετικά στα placement.

Δημοσ.

δεν προλαβα να δω ποσο καλοι ηταν, γιατι καποιος εφυγε και ακυρωθηκε το ματς.

γενικα το MMR με solo queueing στα χαμηλα ranks ειναι για τα πανηγυρια. αν δεν υπηρχαν οι ποντοι για τα golden guns, θα το ειχα παρατησει το παιχνιδι εδω και καιρο, γιατι το ιδιο χαλια ειναι και τα Quick/Arcade.

αυτο που βασικα με ενοχλει δεν ειναι το ranking, ουτε οι ηττες αλλα οτι:

δεν διασκεδαζεις διοτι στην ουσια παιζουν δυο τελειως αχρηστες ομαδες μεταξυ τους και δεν υπαρχει καθολου σασπενς και εντονη συγκινηση στο παιχνιδι.

και δεν εξελισσεσαι ως παικτης επειδη οι αντιπαλοι σου εχουν χαμηλο επιπεδο, οποτε δεν υπαρχει αρκετη προκληση που να σε ωθησει να παιξεις καλυτερα.

οπως ειπα και πριν, ελπιζω το instant group να αλλαξει την κατασταση. αλλιως με βλεπω για BF1 σε κανα μηνα ενω θα μπαινω στο OW μονο για τα dailies..

Δημοσ.

δεν προλαβα να δω ποσο καλοι ηταν, γιατι καποιος εφυγε και ακυρωθηκε το ματς.

γενικα το MMR με solo queueing στα χαμηλα ranks ειναι για τα πανηγυρια. αν δεν υπηρχαν οι ποντοι για τα golden guns, θα το ειχα παρατησει το παιχνιδι εδω και καιρο, γιατι το ιδιο χαλια ειναι και τα Quick/Arcade.

αυτο που βασικα με ενοχλει δεν ειναι το ranking, ουτε οι ηττες αλλα οτι:

δεν διασκεδαζεις διοτι στην ουσια παιζουν δυο τελειως αχρηστες ομαδες μεταξυ τους και δεν υπαρχει καθολου σασπενς και εντονη συγκινηση στο παιχνιδι.

και δεν εξελισσεσαι ως παικτης επειδη οι αντιπαλοι σου εχουν χαμηλο επιπεδο, οποτε δεν υπαρχει αρκετη προκληση που να σε ωθησει να παιξεις καλυτερα.

Κατι που ισχυει φυσικα και σε ολα τα αλλα moba Παιχνιδια ουτως ή αλλως εδω και χρονια.

Επισης δεν καταλαβαινω τι διαφορα θα δεις με τα golden guns που ειναι ο σκοπος σου στο γιατι παιζεις με το ζορι το παιχνιδι οπως λες.

Δεν εχει καμια λογικη φυσικα αυτο το πραγμα.

Οσο για το Battlefield 1 που αναφερεις ναι να το ξεκινησεις για να κραζεις και εκει ολη την ωρα την ΕΑ.

Μια για τα διαφορα κουλα με servers ή αποδοσης του παιχνιδιου,απο τo τι παιζουν κυριως οι παικτες στο παιχνιδι,απο cheaters/hackers,season pass και παει λεγοντας.

Υπαρχει λογος που το Overwatch(περαν των βραβειων)εξακολουθει να εχει πολυ κοσμο ενω βγηκαν και τα Cod και BF και Titanfall.

Δημοσ.

Καλα την εχει και αυτο τη βρωμια του.Eδω ο αλλος με pharah level 23 εκανε one shoot kill μεχρι και τα τανκ χωρις boost κιολας.Ειδα mccree που στο kill cam  αλλα και στο play of the game εδειχνε οτι η ulti περασε μεσα απο τον τοιχο.Επειδη με σκοτωσε πισω απο τον τοιχο και μου φανηκε παραξενο.Απλα μπορει να μην εχει τοσους πολλους αλλα δεν παει να πει οτι δεν εχει cheaters.Στο bf1 εναν cheater εχω συναντησει μεχρις στιγμης τον ιπταμενο ανθρωπο.Εκτος αν παρουμε υποψη αυτους που οποιος τους σκοτωνει τον λενε cheater.Αλλες φορες σε πεταει και λεει lost connection battlenet και τρωει και ποση ωρα  για να βρει παιχνιδι.Ολες οι εταιριες λιγο πολυ το ιδιο ειναι απο αυτο που εχουμε δει.

Δημοσ.

Πάντως και γαμώ τα group είχατε φτιάξει.

Sombra, widow, junkrat...

Αν συνεχίζατε με αυτά το είχατε σίγουρα χαμένο το ματσάκι.

Ενταξυ defense απο οτι ειδα κανανε αρα ο Junkrat και κουτσα κουτσα και η widow κατι κανανε,αλλα γενικα το παραπανω team πολυ ανοιχτο για defense,και δεν νομιζω οτι η sombra ειναι και τοσο καλη σε defense οσο σε attack(ειδικα οταν δεν εχει ulti).

Δημοσ.

Εγω ειχα πετυχει mccree μια φορα ο οποιος εκανε right click μεσα απο τοιχους και απο πολυ μακρια και ημασταν instant death, τιποτα αλλο περιεργο. Στο δευτερο round δεν εκανε τιποτα βεβαια του τα πηρα ολα τα 1 vs 1 και νομιζω κερδισαμε κιολας.

Πως γινεται να εισαι bronze σοβαρα τωρα? μηπως τιλτάρεις και κανεις throw παραπάνω απο τα μισα games?? :P Λιγο dps να παιξεις εισαι gold για πλακα, ειμαι εγω που δεν ασχολούμαι με το game και το θεωρω και χαλια rank.. Μπηκα ενα solo για πλακα εκανα 37 elims πολυ γρηγορα 55% kill participation, ez carry οτι ηθελα εκανα πραγματικά, φανταζομαι πως θα ειναι στο bronze με dps και λιγο decent aim..

Δημοσ.

Τι  bronze τι silver. Να μιλαγε κανας diamond παει στο διαλο, να μιλανε αυτοι που ηταν 1997... 

Ενταξει καλη χρονια ηταν το '97 δε λεω.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι παρα λιγο party like it's 1999... Ξερουμε ολοι ομως ποιος ειναι "THE PROBLEM" ομως και ποιος με εριξε επίτηδες για 10 λεπτά silver.. Απο δω και περα σολο στον πιο καλο μου ρόλο και ez diamond plebs, θα παρακαλάτε τον second best mccree EU να παιξει μαζι σας οταν τα dps σας δεν θα πετυχαίνουν roadhog στο 1 μετρο.. B)  

Δημοσ.

Να ανεβεις νομιζω ειναι ευκολο αν ξερεις τα βασικα, με εριξε 1800 ( στη προηγουμενη ημουνα 2700) μετα απο τα 10 πρωτα, 2300 μετα απο 4 μερες, 2890 τωρα, αλλα περιμενω παντα να γεμισω το ροστερ, πχ support tank η να συμπληρωσω με κατι καλο, συνηθως ηρωες για να ανεβεις για πλακα: 76, pharah, d.va, hog, rein, lucio

Δημοσ.

Πάντως και γαμώ τα group είχατε φτιάξει.

Sombra, widow, junkrat...

Αν συνεχίζατε με αυτά το είχατε σίγουρα χαμένο το ματσάκι.

γιατι τι προβλημα εχει η Sombra? ειναι ο πιο fun, γαματος χαρακτηρας που υπαρχει αυτη τη στιγμη στο roster και εχει γινει και ο αγαπημενος μου. φοβερα utilities και ο stealthy/disruptor ρολος της ειναι ιδανικος τοσο για επιθεση, οσο για αμυνα.

απλως θελει ενα μικρο buff στο hacking, ο χρονος oloκληρωσης παραειναι μεγαλος 

Κατι που ισχυει φυσικα και σε ολα τα αλλα moba Παιχνιδια ουτως ή αλλως εδω και χρονια.

Επισης δεν καταλαβαινω τι διαφορα θα δεις με τα golden guns που ειναι ο σκοπος σου στο γιατι παιζεις με το ζορι το παιχνιδι οπως λες.

Δεν εχει καμια λογικη φυσικα αυτο το πραγμα.

ικανοποιει την ματαιοδοξια μου. γιαυτο και λεγονται vanity items. δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις.

Πως γινεται να εισαι bronze σοβαρα τωρα? μηπως τιλτάρεις και κανεις throw παραπάνω απο τα μισα games?? :P Λιγο dps να παιξεις εισαι gold για πλακα, ειμαι εγω που δεν ασχολούμαι με το game και το θεωρω και χαλια rank.. Μπηκα ενα solo για πλακα εκανα 37 elims πολυ γρηγορα 55% kill participation, ez carry οτι ηθελα εκανα πραγματικά, φανταζομαι πως θα ειναι στο bronze με dps και λιγο decent aim..

bad teams. oταν χανεις παιχνιδια, κατεβαινει το rank σου, oσο καλα και να εχεις παιξει. και λιγο δυσκολο να κανεις carry οταν η υπολοιπη ομαδα ειναι ανυπαρκτη. πεσμου τωρα για τον Seagull. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...