basilis_k6 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Βασικα ο Reinhart το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να παει πουθενα. Μονο ο Winston αυτη τη στιγμη εχει προβλημα,ολα τα αλλα tank μια χαρα κολλανε κουτσα στραβα σχεδον σε καθε map και rotation,attack ή defense. Βασικα το μεγαλυτερο προβλημα του Winston ειναι οτι δεν εχει το ιδιο impact η ulti του με αυτες των αλλων tank που μπορουν ανετα να γυρισουν και ολοκληρο παιχνιδι στο τελος,γιαυτο και ειναι και το μοναδικο tank ολως τυχαιως που θα δει καποιος πιο σπανια να πεταξει πανω του η Ana ulti. του δινει αλλα οχι μαζι με τη δικη του. δεν εχει νοημα. στα koth η ulti του ειναι game changer κυριως γιατι βγαινει πολύ γρηγορα. σε ενα γυρο βγαζει 2-3 φορες. Ο ρειν λογικα θα ειναι εκει μονο επειδη ετσι μαθαμε να παιζουμε. Αν μια ομαδα παιξει σωστα το hog/zarya/dva/ana δεν υπαρχει κανενας λογος να παρει rein.
opterios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή παίζω πολύ Winston σε payload maps στο attack, για μένα το μόνο του θέμα είναι ότι δεν έχει καθόλου armor κι είναι εξαιρετικά ευάλωτος (αν δεν έχω καλό healing, δεν τον παίρνω). Eίναι τόσο αποτελεσματικός στο να σκοτώνει healers & squishes, που ειλικρινά δε με πειράζει το crowd control ulti του που δεν τρώει κόσμο. To ulti του βέβαια είναι πολύ χρήσιμο σε KOTH, εύκολα environmental kills
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Αν μια ομαδα παιξει σωστα ..../...../...../..... δεν υπαρχει κανενας λογος να παρει ....... Κατι που ομως συμβαινει μονο σε συγκεκριμενο rank στο competitive και πανω(οπως καλη ωρα τα τουρνουα που ειδαμε παραπανω). Βασικα ο σκοπος του παιχνιδιου και των ατομων πισω απο αυτο,ειναι να μπορουν ολοι οι χαρακτηρες(πανω κατω τουλαχιστον)να ειναι viable παντου,γιαυτο και η Symmetra εφαγε rework γιατι ηταν η πιο ακραια περιπτωση στο παιχνιδι που δεν μπορουσες καν να παρεις σε μερικους χαρτες/modes,πραγμα που ερχεται εναντια στο σκοπο του παιχνιδιου. Το ιδιο και η D Va που ολο και λιγοτεροι την επαιρναν επειδη ηταν κατωτερη των αλλων tank. αν δεν έχω καλό healing, δεν τον παίρνω. Σε defense ομως?Επισης για να σκοτωνεις τους healer που λες και τους squishy ηρωες πρεπει να τους πετυχαινεις πουθενα σκορπια στον χαρτη,γιατι αν σε πετυχουν αρκετοι αλλοι παρακαλας να μην εχει το jump cooldown. Να το πω πιο απλα,πλεον ολα τα αλλα tanks(ακομα και η D Va)ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο αυτον στο συνολο. Σε πιο υψηλα rank(ή τουρνουα καλη ωρα), καπως θα τον βολεψουν.Στα πιο χαμηλα και quick play παλι......
basilis_k6 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 @opt. Winston χωρις ανα δεν πας πουθενα κλασσικα. @ful. Δεν ξερω γιατι πρεπει να ειναι ολοι viable παντου. Η συμ για παραδειγμα ειναι πολύ δυνατη στο defence και τωρα. Σε λίγο απλα θα ειναι must pick σε defence. To προβλημα της ηταν μονο η ulti. Αυτο που κανανε με την ασπιδα ειναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ χτυπημα στο ρειν. Μετα θα buffαρουν το ρειν και μετα θα εχουμ 5 tank meta οποτε θα buffαρουν τα dps και παει λεγοντας. Εγω παίζω στο 2400 και το 3pl tank παει συννεφο. ξαναλεω για μενα (το ειπαν και στο βιντεο αποτι ειδα) το προβλημα ειναι οτι οι τανκ ειναι καλοι dps. Αν οι τανκ ειχαν την μιση δυναμη απο τους dps θα ηταν ολα κομπλε. Δηλαδη εχεις ενα τυπικο dps που εχει 200hp και κάνει 150dmg/sec ενω ο τανκ με 500hp (πανω κατω ολοι τοσο εχουν) κάνει 100dmg/sec. Δεν βγαινουν οι αριθμοι.
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 @ful. Δεν ξερω γιατι πρεπει να ειναι ολοι viable παντου. Γιατι αυτος υποτιθεται ειναι ενας απο τους στοχους του παιχνιδιου.Να μπορεις να παιξεις οποιο χαρακτηρα σου αρεσει σε οποιοδηποτε map τυχει(μιας και οι χαρτες σε αντιθεση με αλλα παιχνιδια ειναι τυχαιοι που επιλεγονται). Και ο Zeny ειναι πλεον viable σε ολους τους χαρτες ενω τον Απριλιου/Μαιο δεν ηταν. Επισης οχι η Symmetra δεν ειναι δυνατη στο defense παρα μονο στο πρωτο κομματι οπως ειπε πει και ο kaplan στο video του rework,και αυτο γιατι πολυ η ulti της ειναι τελειως αχρηστη ή μαλλον πολυ λιγοτερο χρησιμη απο οτι στο πρωτο κομματι και το ιδιο και τα wards της. Οσο για τα tank η λυση υπαρχει οπως υπηρχε και με τον περιορισμο των πολλαπλων ιδιων χαρακτηρων. Αν δουν οτι για εκει παει το meta ,το πολυ πολυ να επιτρεψουν μεχρι 2-3tank,γιατι για να κανουν rework ολα τα tank δεν παιζει.
basilis_k6 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 αυτο εννουσα defence βασικα, οχι ολο το κομματι μονο το Α. σου ειπα καλως εγινε ετσι η ουλτ αλλα δεν μου αρεσει το shield. ο ζενυ ας πουμε ειναι τοσο dps και τοσο λιγοτερο χιλ που δεν καταλαβαινω γιατι εγινε ετσι. Δεν το συζηταω οτι χωρις την ανα δεν τον παιρνεις ποτε. αμα πεθανει ο λουσιο ή η μέρσυ ολη η ομαδα ειναι dead σε 10sec. Αυτος θέλει ένα καλο rework να γινει χιλερ επιτελους. Και η ουλτι του ειναι λιγο αχρηστη πλεον. Αν δεν υπαρχει απεναντι γκεντζι δεν εχεις τι να την κανεις. Ας της ανεβασουν το χρονο τουλαχιστον.
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Και η ουλτι του ειναι λιγο αχρηστη πλεον. Αν δεν υπαρχει απεναντι γκεντζι δεν εχεις τι να την κανεις. Ας της ανεβασουν το χρονο τουλαχιστον. Ulti αντιπαλης zarya,reinhart,mei,soldier και παει λεγοντας. Δεν την λες και τελειως αχρηστη,απλα θελει λιγο καλυτερο positioning απο οτι πχ η Ulti του Lucio. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 The Current Meta
aliakas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 τι περίμενε να πάει εκεί ο healer να τον γιατρέψει ? ο αντίπαλος sniper αυτό περιμένει να δει τα φτερά της mercy να βγαίνουν μπροστά από την ασπίδα
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 κατα τα αλλα εχει ανεβει το επιπεδο στο Season 3. φυσικα χασαμε διοτι παρολο που σχεδον ολοι ηταν lvl200+ στην ομαδα μου, η φραση "contest the point" τους ηταν αγνωστη.. αν δεν ηταν τα golden guns, θα ειχα παρατησει το competitive απο την πρωτη σεζον, απλα ειναι αδυνατο να ανεβεις με solo play. περιμενω μηπως το instant party feature που θα βγει τον Γεναρη να ανατρεψει την κατασταση. μεχρι τοτε, forever bronze. 0 heals χα. εδω με Lucio και μου πετανε το 0 heals. παρολο που τους εξηγω οτι το heal μου ειναι passive, πως ο μετρητης που δειχνει ποσοι παιρνουν το heal μου δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 3, πως εχω gold medal στο heal, πως υπαρχει και δευτερος healer που χηλαρει, αυτοι επιμενουν στο 0 heals. ε βεβαια, να δεχθουν οτι ειναι απλως αχρηστοι παικτες, ειναι πιο δυσκολο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) New? character voice interactions in PTR Edit: Επίσης από το ρώσικο Facebook Overwatch, φαίνεται ότι το όνομα του event είναι "Winter Wonderland". Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2016 από GhostRiderLSOV
Προτεινόμενες αναρτήσεις