Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να εχετε σε καλη κατασταση συκωτια,νεφρα και τα συναφή για το επομενο παιχνιδι της blizzard που θα εχει collectors edition , ακου εκει 133 ευρω εχετε καβαλησει το καλαμι εκει στην blizzard .

Δημοσ.

blizzard: οκ 

:P 

γενικά για συλλεκτική + άγαλμα μέσα η τιμή δεν είναι και τόσο άσχημη εάν σκεφτούμε ότι όλες οι collector's με πράγματα μέσα κάνουν περίπου τόσο (και παραπάνω πολλές φορές) + ότι είσαι blizzard είναι γενικά σε σχετικά λογικά πλαίσια. να δουμε γενικά πως θα πάει μιας και μετά το άπατο hots εάν θα φάει support ή απλά θα κάτσουν να αρμέγουν την αγελάδα το wow όσο πάει 

• Like 1
Δημοσ.

Να εχετε σε καλη κατασταση συκωτια,νεφρα και τα συναφή για το επομενο παιχνιδι της blizzard που θα εχει collectors edition , ακου εκει 133 ευρω εχετε καβαλησει το καλαμι εκει στην blizzard .

https://www.skroutz.gr/s/7178679/Halo-5-Guardians-Collector-s-Edition-XBOX-ONE.html?from=catspan :)

Επισης τον λογο για το παραπανω οταν δεν σε υποχρεωνει κανεις να την αγορασει κανεις ποτε δεν τον καταλαβα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/7178679/Halo-5-Guardians-Collector-s-Edition-XBOX-ONE.html?from=catspan  :)

Επισης τον λογο για το παραπανω οταν δεν σε υποχρεωνει κανεις να την αγορασει κανεις ποτε δεν τον καταλαβα.

Για πιό λόγο νομίζεις έφτασαν οι collectors να κάνουν τόσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 ξεκινάει, όσοι είχαν inv απο πριν θα δούνε στο bnet account τους ότι ενεργοποιήθηκε ξανά (όχι του σαβ/κου οι betas αλλά οι μονιμοι)

btw, είναι up και η preorder του collector's και σε public και σε πλαίσιο (δεν ηταν στο public)

Επεξ/σία από paularas
Δημοσ.

Μεγαλο wave Και μλκιες. Τοσα ''μεγαλα'' waves και ζητημα να εχω δει στις 24 σελιδες εδω πανω απο 2-3ατομα με κλειδια. Κοροιδευουν τον κοσμο δυστηχως.

Δημοσ.

δες, απο το χθεςσινό ξέρω 26 accounts που δεν πήραν και ένα που πήρε. βλέπω στο reddit άτομα να λενε ότι πήρανε άρα δεν είναι παπας, απλά δεν ξέρω με τι σκατά κριτήρια διαλέγουν κόσμο. σίγουρα ένα 9/10 ήταν στην beta του σαβ/κου από ότι κατάλαβα και 1 στους 2 το έχει κάνει pre order. δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστά τα %, απλά λέω ότι διάβασα

Δημοσ.

Pre order εγω το παιχνιδι θα το εκανα αν ειχαν φερει τα καταστηματα της retail εκδοση γιατι ολα τα παιχνιδια της εν λογω εταιριας τα εχω κουτατα. 

Επισης για το pre order δεν παιζει να παιρνανε κλειδια ολοι γιατι εκτως απο αυτους που κανουνε pre order digital,οι αλλοι μπορουν να κανουν pre order απο καταστηματα να περνανε τον κωδικο και μετα να ακυρωνανε το pre order.

Δημοσ.

Εγω παντως ειχα κανει apply στη beta απο την πρωτη μερα που ανακοινωθηκε και μπορουσες να κανεις αιτηση στο site μεσω του λογαριασμου σου. Και δεν μου εχει ερθει κλειδι ακομη. Αρα ουτε με σειρα προταιρεοτητας παει. Μπορει να ειναι εντελως τυχαιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...