ilos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ενταξει παιρνεις τους ποντους για τα gold guns στο competitive, κατι ειναι και αυτο και δεν εχει καμια διαφορα με το quick play σιγα. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ενταξει παιρνεις τους ποντους για τα gold guns στο competitive, κατι ειναι και αυτο και δεν εχει καμια διαφορα με το quick play σιγα. Η διαφορα μεταξυ competitive και quick play ειναι κυριως στο ψυχολογικο κομματι,τωρα για τους ποντους για τα χρυσα οπλα παιρνεις ουτως ή αλλως στο τελος καθε season.Λιγοτερους μεν στο συνολο,αλλα τουλαχιστον ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα σε σχεση με το competitive.
opterios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δε συμφωνώ στο ότι δεν έχουν διαφορά. Το quick play έχει γίνει χειρότερο από ποτέ αν είσαι solo ή 2-4 man stack. Μόνο αν είσαι full 6-stack κι έχεις απέναντί σου άλλη μία 6άδα μπορεί να γίνει σοβαρό παιχνίδι. Από 4 παίκτες και κάτω, δύσκολα θα βρεις κόσμο που θέλει να παίξει σοβαρά στο quick play (συμβαίνει, αλλά σπάνια). Τα picks των randomers είναι τις περισσότερες φορές μέτρια προς κακά και το επιχείρημα "it's only quick play, I need to practice" δίνει και παίρνει.Βέβαια, για να μην παρεξηγηθώ, από τη μια συμφωνώ ότι όντως το quick play είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις προπόνηση κάποιον χαρακτήρα και να παίξεις χωρίς άγχος. Από την άλλη, οφείλεις να κάνεις την προπόνησή σου σε ένα composition που θα έχει νόημα, αλλιώς να το βαφτίσουμε από quick play σε "μ@λακιστείτε ελεύθερα" και να μην ξαναπάρει ποτέ κανείς πχ. healer. Να βγαίνουμε με composition Symmetra-Torb-Bastion-Hanzo-Sombra-Genji, αλλά με αυτό τον τρόπο, το παιχνίδι θα είναι τόσο άνισο, που ούτε προπόνηση της προκοπής δε θα καταφέρεις να κάνεις. Δεν έχει καν νόημα η προπόνηση με ένα composition που είναι καταδικασμένο από την αρχή να χάσει. Αν λοιπόν όλοι φερόμασταν με τη λογική "είναι μόνο quick play, αφήστε με να κάνω ό,τι άκυρο θέλω", τότε απλώς δε θα είχε νόημα να παίξεις πλέον quick play, αλλά δυστυχώς οι "αφήστε με να κάνω ό,τι θέλω" στηρίζονται στους υπόλοιπους που προσπαθούν να κάνουν σωστά παιχνίδια! Επειδή λοιπόν αυτό έχει αρχίσει και γίνεται όλο και περισσότερο, γι' αυτό λέω ότι το quick play διαφέρει με το competitive. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, έχω πολύ καιρό να παίξω solo στο competitive, οπότε δεν ξέρω αν εκεί είναι το ίδιο τραγικά τα πράγματα, αλλά με 3 stack και πάνω, τουλάχιστον βλέπεις να προσπαθεί η ομάδα να παίξει κι ας έχει και κάνα μέτριο pick. 3
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Το quick play δεν ειναι το Mode του ουτε για να ζητας σοβαρα παιχνιδια(βεβαια καλα παιχνιδια παντου θελουμε εννοειται),ουτε για try hard.Το quick play ειναι οπως το λεει το ονομα του,ενα παιχνιδι στα γρηγορα χωρις πολλα πολλα. Για αυτους που ψαχνουν το κατι παραπανω γιαυτο υπαρχει το competitive.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Και λέει και ποιον χαρακτήρα προτιμάει in-game...it's not D.Va. 1
suffocater Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 +1 σε οπτεριο,το quick play εχει γινει καρκινος λογω των picks και εχει ΑΙΣΘΗΤΗ(imo) διαφορά απ το comp.Ναι,να πειραματιστεις σε ηρωα που δεν νιωθεις τόσο,αλλα μεσα σε λογικά πλαίσια ενος (εστω περίπου) 2-2-2 format.Tελικα,καταλήγεις να παιζεις 5 dps και μία symetra και φυσικά δεν απολαμβανει κανεις παιχνίδι,ΟΥΤΕ και μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για τον ήρωα.
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μα τι πειραματισμους ρε παιδια κοροιδευομαστε τωρα?Η πλειοψηφια πλεον ειναι πανω απο 150level πανω κατω,αρα μιλαμε οτι εχουν κλεισει πανω απο 120-130ωρες στο παιχνιδι και απο ηρωες μονο 2 εχουν μπει καινουργιοι για τι πειραματισμους μιλανε. Να ηταν κατω απο 50-60level(κοινως θα εχει κλεισει αναλογα και ωρες)αντε πες παει στο καλο,αλλα απο 100level και πανω τα περι πειραματισμων ειναι αστεια.Τα αστερακια κατω απο το profile του καθε παικτη αυτο ακριβως δηλωνουν.Οτι ο αλλος εχει κλεισει ενα σεβαστο αριθμο ωρων στο παιχνιδι. Βασικα σε quick play πλεον δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να ισχυει το κλασσικο 2-2-2 και οχι 2tank 1healer και 3λοιποι ή 1tank 1healer και τα ρεστα σε dps. Tελικα,καταλήγεις να παιζεις 5 dps και μία symetra και φυσικά δεν απολαμβανει κανεις παιχνίδι Αν παλι σου τυχει κατι οπως το παραπανω πολυ απλα κανεις leave στα picks πριν αρχισει το παιχνιδι. Το ξαναλεω δεν ξερω αν οι περισσοτεροι δεν εχετε παιξει καποιο αλλο moba παιχνιδι αλλα δεν θα κατσει ο αλλος να κανει tryhard ή να παιξει σοβαρα σε quick match. Αυτη ειναι αλλωστε και η λογικη πισω απο το competitive/ranked. Τελος το ξαναλεω οτι τα αστερακια εκτως απο φιγουρα κατω απο το profile του καθε παικτη σημαινουν οτι ο αλλος εχει κλεισει και ενα σεβαστο αριθμο ωρων στο παιχνιδι.Τωρα αν παιζει ο καθενας απλα για να παρει το level να ξεκλειδωνει loot boxes και κουστουμια και οχι να προσπαθει να γινει καλυτερος ,σεβαστο αρκει να το παραδεχεται. Το να το ριχτουμε ομως μια ζωη το φταιξιμο στους αλλους(γιατι το εχω πετυχει και live αυτο)δεν ειναι οτι το καλυτερο.
Silverage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ αποφάσισα να ψάξω να βρω 6αδα μπας και σκαρφαλώσω λίγο απο τον βόθρο με τα σκατά γιατί χθες μου σπάσανε τα νεύρα αν και ανέβηκα μέχρι 2070. Πάντως είχε και ένα καλό γιατί νευρίασα και χωνόμουνα μετά με dva και τους σκότωνα όλους, έτσι μόνο προχώρησα λίγο. Μία φορά μόνο έφταιγα εγω με reaper γιατί με είχαν πάρει χαμπάρι που πήγαινα απο πίσω να φάω τον healer και μόλις πήγαινα γυρνάγανε όλοι και με σκοτώνανε. Έτσι μένανε 5 vs 6 και χάναμε. Αλλα τουλάχιστον δεν έγραφα μαλακίες στο chat.
suffocater Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μα τι πειραματισμους ρε παιδια κοροιδευομαστε τωρα?Η πλειοψηφια πλεον ειναι πανω απο 150level πανω κατω,αρα μιλαμε οτι εχουν κλεισει πανω απο 120-130ωρες στο παιχνιδι και απο ηρωες μονο 2 εχουν μπει καινουργιοι για τι πειραματισμους μιλανε. Να ηταν κατω απο 50-60level(κοινως θα εχει κλεισει αναλογα και ωρες)αντε πες παει στο καλο,αλλα απο 100level και πανω τα περι πειραματισμων ειναι αστεια.Τα αστερακια κατω απο το profile του καθε παικτη αυτο ακριβως δηλωνουν.Οτι ο αλλος εχει κλεισει ενα σεβαστο αριθμο ωρων στο παιχνιδι. Βασικα σε quick play πλεον δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να ισχυει το κλασσικο 2-2-2 και οχι 2tank 1healer και 3λοιποι ή 1tank 1healer και τα ρεστα σε dps. Αν παλι σου τυχει κατι οπως το παραπανω πολυ απλα κανεις leave στα picks πριν αρχισει το παιχνιδι. Το ξαναλεω δεν ξερω αν οι περισσοτεροι δεν εχετε παιξει καποιο αλλο moba παιχνιδι αλλα δεν θα κατσει ο αλλος να κανει tryhard ή να παιξει σοβαρα σε quick match. Αυτη ειναι αλλωστε και η λογικη πισω απο το competitive/ranked. Τελος το ξαναλεω οτι τα αστερακια εκτως απο φιγουρα κατω απο το profile του καθε παικτη σημαινουν οτι ο αλλος εχει κλεισει και ενα σεβαστο αριθμο ωρων στο παιχνιδι.Τωρα αν παιζει ο καθενας απλα για να παρει το level να ξεκλειδωνει loot boxes και κουστουμια και οχι να προσπαθει να γινει καλυτερος ,σεβαστο αρκει να το παραδεχεται. Το να το ριχτουμε ομως μια ζωη το φταιξιμο στους αλλους(γιατι το εχω πετυχει και live αυτο)δεν ειναι οτι το καλυτερο. Exω 1300 παιχνίδια,παιζω περιπου στο ~2700 στις 2 τελευταιες σεζον και εχω ΚΑΤΩ απο 2 ωρες με 4-5 ήρωες(ισως και 6). Δεν τους γουστάρω,δεν μ αρεσουν,δεν τους παιζω. Τα περι πειραματισμών δεν ειναι αστεία. Υπαρχουν ηρωες με τους οποίους μπορώ να "κουβαλήσω" παιχνίδι,και αλλοι με τους οποιους θα ειμαι ενα μεγάλο σκούπιδι και παράσιτο για την ομάδα. Και δεν θα μαθω κ ποτε να τους παιζω σωστα,οταν πχ θελω να μαθω widow αλλα δεν υπαρχει ουτε ενα τανκ στο team για να μου δώσει χώρο. 1
sistah Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ιmo, πλεον τα 200lvl ειναι σαν τα early 100αρια. Σε 100 lvl δεν εχεις προλαβει να μαθεις τιποτα και πολυ συχνα υπαρχουν και οι τυποι που εχουν 30 ωρες σε pharah πχ και οντως κανουν δουλεια, ελα ομως που με τους αλλους 22 εχουν ασχοληθει ~1 ωρα και δεν ξερουν που παν τα τεσσερα.
gildo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο 3 μηνες που το ειχα αφησει μπηκα ξανα τις δυο τελευταιες μερες.Με προλαβε ο opterios γιατι ηθελα να γραψω για το ποσο δυσκολο ειναι να βρεις ενα καλο game στο quick play.Απο τα 20 παιχνιδια που θα επαιξα μονο 4-5 ευχαριστηθηκα και αυτα με παιχτες που μειναμε σαν ομαδα για 2-3 παιχνιδια.Δεν υπαρχει δικαιολογια οτι κανουν practice σε quick play και σε περιπτωση που θελουν να το κανουν ας παιξουν custom games.Τα 9/10 παιχνιδια τελειωνουν επειδη η μια ομαδα χαριζει την νικη στην αλλη.Οταν εχουν οι αλλοι 2 healer και εσυ κανεναν πως στο καλο θα κερδισεις.Δεν ειναι λογικο να πεις οτι μ.....μαι στο quick play και να χαλας το παιχνιδι των αλλων και μετα να λες ειμαι rank ταδε στο competitive.Ειναι απλα νοοτροπια του καθε παιχτη και πιστευω οτι αυτος που θελει να ασχοληθει θα παιξει καλα και στο ενα και στο αλλο.
dimyok Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εγω λιγο που εχω για να μην γινω βαρος επαιζα μονο soldier decent Τουλαχιστων γλιτωσα τα χειροτερα αλλα πολυ ποζα πεφτει και δεν μου αρεσει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Έχω βαλθεί να μάθω την Sombra στο QP. Έχει πολύ potential πιστεύω, αλλά θέλει ομαδικό aggressive playstyle. Σίγουρα στα duels δεν είναι τρελή, αλλά και πάλι μπορεί να κάνει ζημιά, αρκεί να έχει αυτή την πρώτη κίνηση, αλλά στo team push βοηθάει πολύ.
opterios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Fulgore, δεν προσπαθώ να ρίξω το φταίξιμο στους άλλους και δε με πειράζει να χάσει η ομάδα μου επειδή προσπαθήσαμε, αλλά ΟΚ, χάσαμε. Κι εγώ έχω 4 αστέρια και κοντεύω για το 5ο, αλλά μερικούς ήρωες τους παίρνω μερικές φορές στα quick plays "εις βάρος" της ομάδας μου, γιατί ενώ μου αρέσουν και θέλω πολύ να τους παίζω (πχ. Genji, Widow και McCree), δεν αποδίδω συνήθως καλά με αυτούς (και απ' ό,τι φαίνεται, ούτε και θα αποδώσω ποτέ). Θα προσπαθήσω μεν να παίξω όσο πιο ομαδικά και σωστά μπορώ, αλλά δε σημαίνει ότι θα βοηθώ όσο αν έπαιρνα ένα tank ή μία Tracer (που θεωρώ ότι την έχω) ή μία Ana πχ. Ωστόσο, δε θα πάρω Genji ή Widow αν δεν το επιτρέπει το composition γιατί δε θέλω να γ@μώ τελείως το παιχνίδι. Θα το κάνω μόνο αν έχει νόημα ως pick. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα για χαμένα compositions. Ναι, ΟΚ, κάνε ρε φίλε το κέφι σου με όποιο pick θες, κι ας μην είσαι καλός, αλλά να έχει κι ένα νόημα και να μπορεί -έστω δυνητικά- να βοηθήσει την ομάδα.
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 .Οταν εχουν οι αλλοι 2 healer και εσυ κανεναν πως στο καλο θα κερδισεις. Εχει ξανααναφερθει και πιο παλια αυτο και ειναι γνωστο οτι επικρατει απο ολα τα ατομα αυτης της ομαδας η νοοτροπια''ελα μωρε δεν πειραζει θα παρει καποιος αλλος healer ή tank''. Fulgore, δεν προσπαθώ να ρίξω το φταίξιμο στους άλλους και δε με πειράζει να χάσει η ομάδα μου επειδή προσπαθήσαμε, αλλά ΟΚ, χάσαμε. Κι εγώ έχω 4 αστέρια και κοντεύω για το 5ο, αλλά μερικούς ήρωες τους παίρνω μερικές φορές στα quick plays "εις βάρος" της ομάδας μου, γιατί ενώ μου αρέσουν και θέλω πολύ να τους παίζω (πχ. Genji, Widow και McCree), δεν αποδίδω συνήθως καλά με αυτούς (και απ' ό,τι φαίνεται, ούτε και θα αποδώσω ποτέ). Θα προσπαθήσω μεν να παίξω όσο πιο ομαδικά και σωστά μπορώ, αλλά δε σημαίνει ότι θα βοηθώ όσο αν έπαιρνα ένα tank ή μία Tracer (που θεωρώ ότι την έχω) ή μία Ana πχ. Ωστόσο, δε θα πάρω Genji ή Widow αν δεν το επιτρέπει το composition γιατί δε θέλω να γ@μώ τελείως το παιχνίδι. Θα το κάνω μόνο αν έχει νόημα ως pick. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα για χαμένα compositions. Ναι, ΟΚ, κάνε ρε φίλε το κέφι σου με όποιο pick θες, κι ας μην είσαι καλός, αλλά να έχει κι ένα νόημα και να μπορεί -έστω δυνητικά- να βοηθήσει την ομάδα. Το point μου δεν ειναι το οτι δεν πρεπει να παιρνεις και κανενα αλλο ηρωα παρα μονο 1-2,αλλα το οτι μετα απο καποιο level και παραπανω που τους εχεις λιγο πολυ δει/δοκιμασει τους χαρακτηρες θα εχεις καταλληξει στο ποιοι σου αρεσουν και θες να μαθεις. Exω 1300 παιχνίδια και εχω ΚΑΤΩ απο 2 ωρες με 4-5 ήρωες(ισως και 6). Δεν τους γουστάρω,δεν μ αρεσουν,δεν τους παιζω. Κοινως ακριβως αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις