basilis_k6 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Eχω 3/3 με Symmetra στο attack σε ranked. Σε diamond games. με αλλο χαρακτηρα δηλαδη θα έχανες? τρια παιχνιδια δεν ειναι και στατιστικη. Μπορει να νικας επειδη εισαι καλος η οι αλλοι κακοι αλλα σε βαθος χρονου η sym στο attack ειναι καλύτερη απο εναν reaper/s76/whatever? μου αρεσει η συμ αλλα δεν βλέπω γιατι να την παρω σε εναν τετοιο χαρτη αντι για καποιον αλλο. Εκτος αν τα πικς που ξερω δεν ειναι διαθεσιμα και με αλλον χαρακτηρα θα ειμαι βαρος. 1
Silverage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Απο 2640 στη δεύτερη season, 2011 στην τωρινή. Rip
suffocater Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 2700 and rising..ENNOEITAI oτι στα 2 τελευταια games χθες επεσα σε 2 ultra trolls που απλά πήγαν άκλαφτα.Πανω που συζητούσα με εναν φιλο οτι παει υπερβολικα καλα η κατασταση και ενιωθα τυχερός.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Competitive Overwatch summed up. 1
basilis_k6 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 2700 and rising.. ENNOEITAI oτι στα 2 τελευταια games χθες επεσα σε 2 ultra trolls που απλά πήγαν άκλαφτα. Πανω που συζητούσα με εναν φιλο οτι παει υπερβολικα καλα η κατασταση και ενιωθα τυχερός. εγω αρχισα απο 1700 και ειμαι 2100. Έκανα ομως πολλα group. το λαθος ηταν οτι μπηκα σε 4δες και 5αδες. εκει επεσα με 6αδες αλλιως θα ημουν ευκολα 2300. Η σεζον ειναι πολύ καλυτερη. Με βλεπω platinum και αυτο δεν επαιζε στην προηγουμενη. Η τρολια εχει μειωθει αρκετα ευτυχως. Βεβαια θα μπει η νεα συμμετρα και θα την τρωμε παντου σαν την σομπρα στην αρχη.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ana's healing strength and the Tank Meta
Silverage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μπορώ άλλο. Ήταν ένας μαλάκας που διάλεξε διαδοχικά Torbjorn, Junkrat, Widow στο Numbani. Ενω έβλεπε οτι προσπαθούσαμε να προχωρήσουμε και δεν τραβάγαμε αυτός εκεί, μας έλεγε για το gold damage του ώσπου χάσαμε για 3 μέτρα. Και το πιο εκνευριστικό απ'ολα ήταν οτι ήταν group με άλλον ένα που τον υποστήριζε! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν είναι competitive σε τέτοιες καταστάσεις το πάω retard κι εγώ και ξενοιάζω. Το γαμάς? Θα το γαμήσω ακόμα παραπάνω...
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Γιαυτο το λογο και παιζεις τα 10placement παιχνιδακια και μετα quick play.Και ασε τους αλλους να try hard αρουν στο ranked οσο θελουν.
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Γιαυτο το λογο και παιζεις τα 10placement παιχνιδακια και μετα quick play.Και ασε τους αλλους να try hard αρουν στο ranked οσο θελουν. Σε αυτο ακριβως αναφερομουν και εγω.Ειναι γνωστο απο πολλα παρομοια παιχνιδια,κυριως moba φασης οτι οι περισσοτεροι στο competitive/ranked την εχουν δει καπως και γιαυτο και υπαρχουν και πολλα νευρας/τσακωμοι/βρισιες. Ευτυχως στην παρουσα φαση το παιχνιδι δεν σε αναγκαζει με το ζορι να παιξεις competitive,αφου και τα rewards που δινει ειναι ψιλο χαλια.
Silverage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Σε αυτο ακριβως αναφερομουν και εγω.Ειναι γνωστο απο πολλα παρομοια παιχνιδια,κυριως moba φασης οτι οι περισσοτεροι στο competitive/ranked την εχουν δει καπως και γιαυτο και υπαρχουν και πολλα νευρας/τσακωμοι/βρισιες. Ευτυχως στην παρουσα φαση το παιχνιδι δεν σε αναγκαζει με το ζορι να παιξεις competitive,αφου και τα rewards που δινει ειναι ψιλο χαλια. Η δόξα; Οι θαυμάστριες που θα μας κυνηγάνε; 3
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ενταξει παιρνεις τους ποντους για τα gold guns στο competitive, κατι ειναι και αυτο και δεν εχει καμια διαφορα με το quick play σιγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις