Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

7 loss και με εβαλε 17ΧΧ. Τωρα πήγα 1860 αλλα φανερα καλυτερη η σεζον. Τωρα ειμαι εκει που πρεπει χωρις να ειναι αλλοι μαζι μου που δεν πρεπει. Ειναι λιγοι δηλαδη οχι αυτος ο πανικος οπως πριν. Πιστευω ευκολα θα παω στο gold αλλα για παραπανω θελει practice.

• Like 1
Δημοσ.

game of the year

game director

multiplayer of the year

best esports(καλα αυτο ασχολιαστο αλλα τεσπα)

http://www.ign.com/articles/2016/12/02/the-game-awards-2016-winners-announced

Για το παιχνιδι( που οπως γραφονταν και εδω τον Απριλιο)αρπαχτη απο γνωστη εταιρια χωρις Single player που του διναμε μερικοι το πρασινο φως οταν βγηκε .

Δημοσ.

Στις νικες τωρα δινει παραπανω ποιντς, με εβαλε 1800, 4 σερι ηττες 1700, απο τοτε μονο νικες 2200 κ ανεβαινω, νομιζω ειναι πιο fair σε σχεση με τη 2η

Δημοσ.

ολοι το ειδαμε αυτο αλλα λενε οτι ειναι απλα λογω του οτι μας βαζει χαμηλοτερα αρχικα και μπουσταρει μετα. Θεωρητικά σταματάει μετα απο λίγο και επιστρέφει στα παλια. Ελπίζω οχι οπως στην s2 που η ηττα ηταν σχεδον παντα περισσοτεροι ποντοι απο την νικη. 

Δημοσ.

In other news, διαπιστωνω οτι η Symmetra λειτουργει τελικα μια χαρα και σε Attack maps! Δεν θα απαντω καν σε οσους μου γραφουν 'change hero'. Απολαυση η επιθετικη Symmetra ^_^

Δημοσ.

In other news, διαπιστωνω οτι η Symmetra λειτουργει τελικα μια χαρα και σε Attack maps! Δεν θα απαντω καν σε οσους μου γραφουν 'change hero'. Απολαυση η επιθετικη Symmetra ^_^

για ποιο sr μιλας? μεχρι και low gold ααααντε να το καταλαβω. Παίζεις συμμετρα σε payload attack?

Δημοσ.

Και σε payload attack αμε! Με γρηγορες και υπουλες κινησεις ακομα και σε τετοιο objective μπορει να δουλεψει η Symmetra. Μιλαω παντα για quick play or arcade modes. Στο competitive δεν θα ρισκαρω να παω να κανω πειραματισμους.

Δημοσ.

Και σε payload attack αμε! Με γρηγορες και υπουλες κινησεις ακομα και σε τετοιο objective μπορει να δουλεψει η Symmetra. Μιλαω παντα για quick play or arcade modes. Στο competitive δεν θα ρισκαρω να παω να κανω πειραματισμους.

ε πες το ετσι. Στο quick ειναι τελειως διαφορετικα. Σε comp σεβομαι τη συμμετρα στο defend και οντως ειναι πολύ δυνατη αλλα μέχρι εκει. Σε κανένα attack δεν μπορει να αντικαταστήσει εναν dps/tank. 

Δημοσ.

ε πες το ετσι. Στο quick ειναι τελειως διαφορετικα. Σε comp σεβομαι τη συμμετρα στο defend και οντως ειναι πολύ δυνατη αλλα μέχρι εκει. Σε κανένα attack δεν μπορει να αντικαταστήσει εναν dps/tank. 

Eχω 3/3 με Symmetra στο attack σε ranked. Σε diamond games.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...