KilliK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 γιατι παραπονιεται το MILF? με την γρηγορη αναρρωση που εχει και την ικανοτητα να αναπηδαει αναμεσα στους συμπαικτες της, ειναι πλεον πιο δυσκολο να την σκοτωσει κανεις.
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Η φωτογραφια/ζωγραφια πολυ ομορφη,βεβαια ποτε δεν καταλαβα τον λογο υπαρξης/δημιουργιας τετοιων profile σε twitter.
sistah Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 γιατι παραπονιεται το MILF? με την γρηγορη αναρρωση που εχει και την ικανοτητα να αναπηδαει αναμεσα στους συμπαικτες της, ειναι πλεον πιο δυσκολο να την σκοτωσει κανεις. Γιατι απο τον genji δεν γλυτωνει και αμα η ομαδα δεν την προστατευσει εστω λιγο, ψωφαει και μετα λενε " I need healing". Guess what, no heals for you οταν εχεις φαει (οχι εσυ προσωπικα) tunnel vision και θυμασαι την Angela μονο οταν λειπει το healing της. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Γιατι απο τον genji δεν γλυτωνει και αμα η ομαδα δεν την προστατευσει εστω λιγο, ψωφαει και μετα λενε " I need healing". Ποσο μα ποσο δικιο στο παραπανω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γιατι απο τον genji δεν γλυτωνει και αμα η ομαδα δεν την προστατευσει εστω λιγο, ψωφαει και μετα λενε " I need healing". Guess what, no heals for you οταν εχεις φαει (οχι εσυ προσωπικα) tunnel vision και θυμασαι την Angela μονο οταν λειπει το healing της. Για μένα λέει. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2016 από GhostRiderLSOV 1
basilis_k6 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Οποιος θελει να μπουμε μαζι για placements ας στειλει Pm με το battlenet name του. Στα placements παιζω αποκλειστικα support για να αποφυγω δυσαρεστα συμβαντα... Αν μαζευτουμε 3-4 ατομα θα ειμαστε πολυ καλα πσιτευω. θέλω εγω και ακομα δεν εχουμε βρεθει ρε αγορι. Θα παίξω πέμπτη παντως. Τετάρτη πρώτη μέρα δεν ακουμπάω 1
nikosspeed Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 παιδες το πηρα και εγω δεν αντεξα . battle.net : NickLord#21144
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 and shameless bad plays promotion Voiceline που δεν ακούω συχνά. And why I play Mystery Heroes: Because shit like this, counts as a "highlight".
Raikkonen86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 6 νικες 4 ηττες και 2024 gold... Πολι αδικο το συστημα ακομα και τωρα που υποτιθεται διορθωθηκε... Εκανα 6 συνεχομενες νικες με τρομερα score και στα 4 που εχασα κατω απο 25 eliminations δεν εκανα.... Κριμα
ADHD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Και εγω 6/10 εκανα στο προηγουμενο και με εβγαλε 2165, παιζει να με εφαγαν τα 2-3 games που χασαμε και ειχα παρει mercy. Παντως εκανα πολυ καλα score με dps και carry κανονικο στα 2 που κερδισαμε.
Raikkonen86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το καλο είναι τα σαπακια του season 2 τώρα θα σαπιζουν εκει που τους αξίζει δηλαδή bronze και silver... Είχαμε γεμίσει goldaδες και plats λεβελ 27 που με δεν ήξεραν τα βασικά ( και ακομα δεν τα ξέρουν παω στοίχημα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις