Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τα καλυτερα online fps εβγαλε παλι η blizzard. Αυτη η εταιρια οτι κυκλοφορει το εχει μελετησει και γινεται επιτυχια. Το δοκιμασα στο free weekend και τελικα το πηρα. Battle.net account: mtifosiGR#2862

Δημοσ.

μια από τα ίδια και γω

αλλά πως θα θελα ένα mmo fps από την blizzard σε world of warcraft setting και overwatch χαρακτήρες και pve only 

Δημοσ.

καπου ειχε παρει το ματι μου οτι στην ουσια το OW ήταν παχνίδι απο τα "Scrap" του Titan project. :P

Ειχαν ανεβει καποια κομματια σαν μινι συνεντευξεις για το πως προεκυψε τελικα το εν λογω παιχνιδια και ειχε αναφερθει σε ενα μερος του το παραπανω.

Δημοσ.

αλλά πως θα θελα ένα mmo fps από την blizzard σε world of warcraft setting και overwatch χαρακτήρες και pve only 

8/8 would buy again..

Δημοσ.

Το δοκίμασα και εγώ στο δωρεάν ΣΚ και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν το περίμενα

Αλλά η δοκιμή έγινε στο ps4 αφού στο pc είχα 20fps οπότε έκανα pass (no keyboard+mouse no party for meh) μιας και υπήρχαν άλλες προτεραιότητες (mgs v, dishonored2, fifa 07, skyrim, dirt rally, hitman) τις οποίες χτύπησα την black friday πέραν του dish2 στο οποία το πήρα κουτάτο για την μάσκα του corvo.

Μου λείπουν τα fps τραγικά πολύ, ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που πήρα mac και άφησα το pc στην άκρη.....Τι και αν μεγάλωσα το gaming είναι gaming.

• Like 3
Δημοσ.

Οποιος θελει να μπουμε μαζι για placements ας στειλει Pm με το battlenet name του. Στα placements παιζω αποκλειστικα support για να αποφυγω δυσαρεστα συμβαντα... Αν μαζευτουμε 3-4 ατομα θα ειμαστε πολυ καλα πσιτευω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...