Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ελευθερη μεταφραση του κειμενου ειναι: Θελετε seasonal "rare" skins? Πλεον θα τα σκατε στα paid lootboxes γιατι θα βαρεθειτε να rushaρετε lvlups. Ιts all about da muneyz

Μπα δεν πολυισχυει αυτό. Εχουν δικιο οτι πολλοι δεν παιζαν για να χουν το xp reset για τα events. 

Οποτε το βγαλαν. Θα συμφωνουσα μαζι σου οτι το καναν κυριως για να αγορασουν κατι κοροιδα lootboxes, αλλα προσθεσαν και 3 lootboxes τη βδομαδα. Αν σκεφτεις οτι τα events κρατανε 3 βδομαδες, αυτα ειναι 9 ez lootboxes. Οποτε πανω κατω μια η αλλη ειναι.

Δημοσ.

Ναι αλλα απο που και ως που τους ενδιαφερει αυτους τι κανει ο κοσμος με το παιχνιδι που πληρωσε.Ας το ειχαν κανει αυτο απο beta που ηταν το παιχνιδι πριν κυκλοφορησει,αλλα βλεπεις στην Beta δεν υπηρχαν τα event skins.....

Ας φτιαξουν τοτε το drop chance των event skins ,γιατι στο τελευταιο ηταν για γελια.

Δημοσ.

Ναι αλλα απο που και ως που τους ενδιαφερει αυτους τι κανει ο κοσμος με το παιχνιδι που πληρωσε.Ας το ειχαν κανει αυτο απο beta που ηταν το παιχνιδι πριν κυκλοφορησει,αλλα βλεπεις στην Beta δεν υπηρχαν τα event skins.....

Ας φτιαξουν τοτε το drop chance των event skins ,γιατι στο τελευταιο ηταν για γελια.

Κι εσυ πληρωσες ενα παιχνιδι για το gameplay, οχι για τα cosmetics. Δε σ'αναγκαζει κανεις να τ'αγορασεις. 

Ουτε σου ταξαν τιποτα. Ολοι οι ηρωες και τα μαπς ειναι τσαμπα. Οποτε σαν εταιρεια κανουν οτι τους καβλωσει με τα σκινς.

• Like 2
Δημοσ.

Κι εσυ πληρωσες ενα παιχνιδι για το gameplay, οχι για τα cosmetics. Δε σ'αναγκαζει κανεις να τ'αγορασεις. 

Ουτε σου ταξαν τιποτα. Ολοι οι ηρωες και τα μαπς ειναι τσαμπα. Οποτε σαν εταιρεια κανουν οτι τους καβλωσει με τα σκινς.

Aυτο ΔΕΝ μπορεις να το ξερεις.

Εγω μπορει να το πλήρωσα για να κοιταω τον πατο της widow.

Kαι ειναι πολλοι αυτοι που ασχολουνται με την συλλογη.

Εχω φιλο που εχει σχεδον οτι υπαρχει απο dota items στην συλλογη,και ειναι γυρω στο 1500 mmr τα τελευταια 4 χρονια.

Δεν παιζει,απλα συλλεγει.

Δημοσ.

Aυτο ΔΕΝ μπορεις να το ξερεις.

Εγω μπορει να το πλήρωσα για να κοιταω τον πατο της widow.

Kαι ειναι πολλοι αυτοι που ασχολουνται με την συλλογη.

Εχω φιλο που εχει σχεδον οτι υπαρχει απο dota items στην συλλογη,και ειναι γυρω στο 1500 mmr τα τελευταια 4 χρονια.

Δεν παιζει,απλα συλλεγει.

Ναι, αλλά αυτή η λογική είναι σα να έχεις αγοράσει ένα αυτοκίνητο για να πηγαίνει ωραία με τα χρώματα του γκαράζ σου, κι ενώ η εταιρία σου υπόσχεται ότι το αυτοκίνητο είναι super γρήγορο και αξιόπιστο, εσύ να γκρινιάζεις γιατί χρεώνουν έξτρα τους καθρέπτες και τους προφυλακτήρες με επένδυση χρωμίου που είναι τα μόνα που πάνε με γο γκαράζ σου. Έχεις δικαίωμα να γκρινιάζεις, αλλά κι η εταιρία έχει κάνει το καθήκον της να παραδώσει ένα άψογο προϊόν κι από εκεί κι έπειτα να αναλάβει το marketing τύπους σαν κι εσένα για να βγάλει το έξτρα κάτι τις :P

Δημοσ.

Πονταρει απλα σε ατομα σαν και εμενα που γουστάρουν cosmetics, εχω αγορασει virtual ticket, wow και αλλα χωρις να παιζω μονο και μονο για τα in game items στο diablo. Για εμενα προσωπικα ειναι πιο τιμιο να υπαρχει ενα market με skins κτλπ οπως στο steam παρα το rng των lootboxes η να αγοραζεις αλλα παιχνιδια για να ξεκλειδώσεις cosmetics σε ενα αλλο.

Αν ηταν f2p να το καταλάβω αλλα δεν ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να δω ο ίδιος (μιας και έχω το παιχνίδι) αλλά το preload για το free week-end είναι ανοιχτό λένε.

Το βρήκα! Γιατί και σε μένα στον client δε μου έβγαζε κάτι, πατάς εκεί που έχει στο site τον installer ( εικονίδιο windows ), σου κατεβάζει 3 mb file, ανοίγεις το battlenet και το τρέχεις. Και pre-load :D  :-)

Οσοι θέλετε κάντε με add να μπούμε παρέα αύριο 

id: eptanisioz#2918

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει free weekend και λέω να χωθώ.

Τι χαρακτήρα να παίξω? Κάτι εύκολο, μιας και δεν έχω ξαναπαίξει Overwatch (στο open beta δεν το σήκωνε το τότε PC μου)

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

Έχει free weekend και λέω να χωθώ.

Τι χαρακτήρα να παίξω? Κάτι εύκολο, μιας και δεν έχω ξαναπαίξει Overwatch (στο open beta δεν το σήκωνε το τότε PC μου)

E ο Soldier ειναι καλος για αρχη. μιας και θυμιζει περισσοτερο παραδοσιακα  fps games.

Δημοσ.

Ok, thanx! 

Απλά ρωτάω, γιατί έχω καεί με το youtube να βλέπω video από tacts για raiding στο wow, μην καώ και για το Overwatch.

Δημοσ.

Ναι, αλλά αυτή η λογική είναι σα να έχεις αγοράσει ένα αυτοκίνητο για να πηγαίνει ωραία με τα χρώματα του γκαράζ σου, κι ενώ η εταιρία σου υπόσχεται ότι το αυτοκίνητο είναι super γρήγορο και αξιόπιστο, εσύ να γκρινιάζεις γιατί χρεώνουν έξτρα τους καθρέπτες και τους προφυλακτήρες με επένδυση χρωμίου που είναι τα μόνα που πάνε με γο γκαράζ σου. Έχεις δικαίωμα να γκρινιάζεις, αλλά κι η εταιρία έχει κάνει το καθήκον της να παραδώσει ένα άψογο προϊόν κι από εκεί κι έπειτα να αναλάβει το marketing τύπους σαν κι εσένα για να βγάλει το έξτρα κάτι τις :P

Δεν ισχυρίζομαι οτι ειναι λογικο.(για μένα δεν ειναι.)

Αλλα ειναι δικαίωμα του καθενος απ την στιγμη που το αγόρασε να το "χαρει" οπως θέλει.

Δεν εκφέρω καν αποψη αν θα επρεπε ή οχι να χαριζει lootboxes ή οτιδήποτε.

Απλά λέω πως καποιος μπορει να το αγόρασε για τα cosmetics ^^

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...