batigoal9 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Πολλοί έχουν φτάσει τόσο και μετά κατρακύλησαν στα 2500 για πλάκα επειδή σταμάτησε να είναι ανοιχτός ο κώλος. Επεσα 2800 και ξανανεβηκα 3100. Εχω ανοιχτο κωλο διαρκειας. Τα πραγματα δεν ειναι ιδανικα στο soloq σιγουρα. Οπως σε καθε παιχνιδι. Αλλα ειναι πολυ καλυτερα απ'οτι σε αλλα. Καμια σχεση με cs για παραδειγμα. Το θεμα ειναι οτι ειναι ευκολο να κραζουμε τους συμπαικτες για ολα. Εγω μια συμβουλη θα σας δωσω. Αφηστε τα bad tiemates. Κι ας ειναι οντως bad. Κοιταξτε ΕΣΕΙΣ τι κανετε λαθος, πως μπορειτε να βελτιωθειτε. Εγω παρατηρησα οτι και με ηλιθιους στην ομαδα, οταν εισαι ευγενικος μαζι τους , θα σε ακουνε πιο ευκολα. Προφανως υπαρχουν περιπτωσεις που δεν εχουν σωτηρια. Αλλα με το να αρχισετε να γραφετε *** στο chat, δεν προκειται να βελτιωθει η κατασταση. Οποτε, κοιταξτε τι σκατα κανετε εσεις λαθος, be open to critisism που λενε και στο χωριο μου, να ειστε ευγενικοι και να λετε gj οσο μπορειτε. Λιγη επιβραβευση βοηθαει στο ηθικο. Ειδικα οταν τα πραγματα δεν πανε καλα, η γκρινια τα κανει ακομα χειροτερα. Ε κι αν τελικα το παιχνιδι ειναι χαμενο, chill δεν αλλαζει κατι. Το ρανκ ειναι ενα νουμερο, το θεμα ειναι να περνατε καλα. Αμα ειναι να χαλιεστε δεν εχει νοημα. Αμα σταματησετε να νοιαζεστε για το ρανκ, θα αρχισετε να κερδιζετε και περισσοτερο. Wise words απο καποιον που rageαρει στο pq με τον Ιλο. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δεν μπορείς να πεις κάτι σε κάποιον που εσύ θεωρείς ότι δεν παίζει καλά. Μέχρι εκεί φτάνει, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Το θέμα είναι τα τρολάκια που feed-άρουν επίτηδες για να χάσει η ομάδα τους. Δυστυχώς σ' αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει κουβάλημα, θέλει team.
Raikkonen86 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Επεσα 2800 και ξανανεβηκα 3100. Εχω ανοιχτο κωλο διαρκειας. Τα πραγματα δεν ειναι ιδανικα στο soloq σιγουρα. Οπως σε καθε παιχνιδι. Αλλα ειναι πολυ καλυτερα απ'οτι σε αλλα. Καμια σχεση με cs για παραδειγμα. Το θεμα ειναι οτι ειναι ευκολο να κραζουμε τους συμπαικτες για ολα. Εγω μια συμβουλη θα σας δωσω. Αφηστε τα bad tiemates. Κι ας ειναι οντως bad. Κοιταξτε ΕΣΕΙΣ τι κανετε λαθος, πως μπορειτε να βελτιωθειτε. Εγω παρατηρησα οτι και με ηλιθιους στην ομαδα, οταν εισαι ευγενικος μαζι τους , θα σε ακουνε πιο ευκολα. Προφανως υπαρχουν περιπτωσεις που δεν εχουν σωτηρια. Αλλα με το να αρχισετε να γραφετε *** στο chat, δεν προκειται να βελτιωθει η κατασταση. Οποτε, κοιταξτε τι σκατα κανετε εσεις λαθος, be open to critisism που λενε και στο χωριο μου, να ειστε ευγενικοι και να λετε gj οσο μπορειτε. Λιγη επιβραβευση βοηθαει στο ηθικο. Ειδικα οταν τα πραγματα δεν πανε καλα, η γκρινια τα κανει ακομα χειροτερα. Ε κι αν τελικα το παιχνιδι ειναι χαμενο, chill δεν αλλαζει κατι. Το ρανκ ειναι ενα νουμερο, το θεμα ειναι να περνατε καλα. Αμα ειναι να χαλιεστε δεν εχει νοημα. Αμα σταματησετε να νοιαζεστε για το ρανκ, θα αρχισετε να κερδιζετε και περισσοτερο. Wise words απο καποιον που rageαρει στο pq με τον Ιλο. Αμα δεν με ενδιεφερε το ρανκ θα επαιζα quick play. Και απο την στιγμη που 7/10 match ειμαι ο μοναδικος ( η απο τους 2-3 ) παικτες που κρατανε την ομαδα, φυσικα και θα παραπονιεμαι για bad tiemates και αθλιο solo queue. Oταν ο rein σου chargarei σαν γιδι ολη την ωρα και πεθαινει 30 δευτερολεπτα μετα το respawn θα φαει το βρισιμο της ζωης του. Δεν υπαρχει καλοσυνη σε παικτες που μπαινουν competitive μονο και μονο για να στο *** και να χασεις.
ADHD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Αμα δεν με ενδιεφερε το ρανκ θα επαιζα quick play. Και απο την στιγμη που 7/10 match ειμαι ο μοναδικος ( η απο τους 2-3 ) παικτες που κρατανε την ομαδα, φυσικα και θα παραπονιεμαι για bad tiemates και αθλιο solo queue. Oταν ο rein σου chargarei σαν γιδι ολη την ωρα και πεθαινει 30 δευτερολεπτα μετα το respawn θα φαει το βρισιμο της ζωης του. Δεν υπαρχει καλοσυνη με παικτες που μπαινουν competitive μονο και μονο για *** και να χασεις. don't play with them..
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Αμα δεν με ενδιεφερε το ρανκ θα επαιζα quick play. Κανε λοιπον add τα ατομα που βλεπεις και παιζουν πολυ καλα να παιζετε μαζι premade και ολα μια χαρα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Dad 76 Comic Compilation
Silverage Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Dad 76 Comic Compilation Δεν είμαι πολύ fan των comics αλλά μου έδωσε ιδέα αυτό που δείχνει την mercy να αγκαλιάζει τον 76. Να αναμοίξουν τα skin των ηρώων. Φανταστείτε δηλαδή mercy με skin reaper.
*nenya* Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 ~Mercy με skin Mei, κάτι σε πιο σέξι edition με γουνάκια όμως [για christmas period ] ~Pharah με skin Symmetra, ώστε όταν πετάει στους ουρανούς να ανεμίζει το φορεματάκι και να φαίνονται όλα από κάτω. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Roadhog με skin Mercy. Έτσι για να σας κόψω την φόρα. 2
ilos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Wise words απο καποιον που rageαρει στο pq με τον Ιλο. ilo = free elo ηθελές τα και παθές τα 1
Aruil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Το 1.5 patch είναι live. Δεν έχω δοκιμάσει να παίξω ακόμα, just thought to let you know.
batigoal9 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Πφφ, περασε το nanoboost nerf και Dva buff. Κανενα νοημα στις αλλαγες αυτες. H Dva ειδικα θα ναι broken τελειως. Rip Nanoboosted Rein.
Aruil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Αυτές οι δύο αλλαγές που αναφέρεις εμένα μου φαίνονται από τις πιο δικαιολογημένες. Για το nerf της Zarya έχω τις επιφυλάξεις μου, προσωπικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις