Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι παίζω Widow:

true :D

θέλει buff η widow ..ας ρίξουν το damage αλλά ας αυξήσουν λίγο το hitbox...δεν γίνεται να είσαι στατικός συνέχεια όταν παίζεις σαν τους παραδοσιακούς sniper σε άλλα game. Eίναι κάπως πιο run and snipe η φάση με τους snipers στο overwatch, γι'αυτό και ο hanzo με τα wall climps και το log bow έχει advantage τρελό σε σχέση με widow.

στη τελική νομίζω o ο στόχος είναι να γίνουν viable όλοι οι χαρακτήρες και όχι να τους παίζουν οι λίγοι l33t pro gamers που έχουν καλό σημάδι επειδή έχει λιώσει ο κόλ*ς τους στα fps.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η widow, εχει μεγαλα hitbox, εχει wallhack για ολο το team(lol), εχει hook για να ανεβαινεις οπου θες, εχει trap για να μη γινεις flank, εχει μεχρι και assault rifle σε περιπτωση που ερθει καποιος κοντα.. Hanzo εχει falloff που πρεπει να υπολογισεις απο μεγαλη αποσταση, ειναι δυσκολότερος imo.

Αν τρως την enemy widow/sniper καποια ez targets(zennyata,mei,mccree κτλπ) και δινεις συχνα το wallhack μια χαρα δουλεια κανεις δεν χρειαζεται να κανει ο καθενας 30-40 eliminations για να ειναι χρήσιμος.

• Like 1
Δημοσ.

στη τελική νομίζω o ο στόχος είναι να γίνουν viable όλοι οι χαρακτήρες και όχι να τους παίζουν οι λίγοι l33t pro gamers που έχουν καλό σημάδι επειδή έχει λιώσει ο κόλ*ς τους στα fps.

2 παρατηρησεις στο παραπανω.

1)Και να θελουμε δεν μπορει να γινει αυτο για τον πολυ απλο λογο οτι ηδη υπαρχει ηρωας που αντικειμενικα δεν μπορει να παιξει σε ολα τα maps,δηλαδη η Symmetra.

2)Τι να το γραφει το παραπανω καποιος που παιζει αρκετους χαρακτηρες το καταλαβαινω.Το να το γραφει αυτο καποιος που οπως ειπε πιο πισω παιζει μονο ενα χαρακτηρα δεν το καταλαβαινω.

Δημοσ.

Buff μπορεί να θέλει λίγο (και όντως έρχεται νομίζω γρηγορότερο scope time), αλλά σε καμία περίπτωση μεγαλύτερα hitboxes, αλλιώς θα έχουμε μία sniper έκδοση του Hanzo.

• Like 2
Δημοσ.

2)Τι να το γραφει το παραπανω καποιος που παιζει αρκετους χαρακτηρες το καταλαβαινω.Το να το γραφει αυτο καποιος που οπως ειπε πιο πισω παιζει μονο ενα χαρακτηρα δεν το καταλαβαινω.

Έχω πάξει αρκετά με genji, mei, pharah , lucio και tracer. Δεν νομίζω κανείς να παίζει με όλους τους χαρακτήρες. Αυτό που λέω είναι πως η widow ανοίκει σε μια κατηγορία χαρακτήρων που δε τους βλέπεις τοσο πολύ. θα ήθελα να βλέπω το ίδιο όλους τους χαρακτήρες στα παιχνίδια που παίζω.

• Moderators
Δημοσ.

Ίσως γιατί με την Widow, κυρίως sniping κάνεις και αν κάποιος δεν είναι consistent στην ζημιά / kills με το Widow's Kiss, δεν αποδίδει. Σε σχέση με άλλους χαρακτήρες που έχουν διάφορα skills που βοηθάνε αλλού.

EdIt: Sombra has a "Tron" death animation.

Δημοσ.

Το competitive είναι τραγωδία πάντως, πολλά τρολάκια. Η Mei της ομάδας σου να σηκώνει wall στην πόρτα για να μην κάνεις defence και να χάσεις το γκέιμ κλπ κλπ. Δεν γίνεται να ανέβεις χωρίς team δυστυχώς, εκτός και σου ανοίξει ο πισινός και κερδίσεις κάποια παιχνίδια σερί μέχρι τα 3000-3200 rating(Πράγμα σχεδόν απίθανο).

Δημοσ.

Σήμερα κλασική άχρηστη widow.

Πρέπει να 'χεις μπόλικα frames και descent aim για να παίξεις καλή Widow. Άμα προσπαθείς να παίξεις Widow με 60Hz/V-Sync απλά δεν θα κάνεις τίποτα :P

Δημοσ.

Το competitive είναι τραγωδία πάντως, πολλά τρολάκια. Η Mei της ομάδας σου να σηκώνει wall στην πόρτα για να μην κάνεις defence και να χάσεις το γκέιμ κλπ κλπ. Δεν γίνεται να ανέβεις χωρίς team δυστυχώς, εκτός και σου ανοίξει ο πισινός και κερδίσεις κάποια παιχνίδια σερί μέχρι τα 3000-3200 rating(Πράγμα σχεδόν απίθανο).

Eγω soloq παντως εφτασα 3100 χωρις προβληματα. Μάλλον μου ανοιξε ο κωλος.

Δημοσ.

Ίσως γιατί με την Widow, κυρίως sniping κάνεις και αν κάποιος δεν είναι consistent στην ζημιά / kills με το Widow's Kiss, δεν αποδίδει. Σε σχέση με άλλους χαρακτήρες που έχουν διάφορα skills που βοηθάνε αλλού.

κοίτα για να είσαι consistent πρέπει να είσαι consistent σε κάποιο context...στο context του παιχνιδιού, του gameplay που έχουν οι άλλοι ήρωες και των υπάρχων maps, η widow είναι πάρα πολύ δύσκολο να αξιοποιηθεί, κοινώς πρέπει να σου βγεί το λάδι για να κάνεις κάποια διαφορά και ακόμα και αν την κάνεις, το awards σύστημα του παιχνιδιού (κάρτες ,potg) είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μην σε ανταμοίβει. Παρόλο που εσύ έφαγες τους 2 healers και έγινε το push, παρόλο που πας behind enemy lines και σε κυνιγάνε 3 άτομα για 30sec...κλπ κλπ. Αυτά φυσικά συμβαίνουν και με άλλους χαρακτήρες απλά με τη widow είναι bread and butter.  Δεν γίνεται να βλέπεις ένα sniper class στο overwatch σαν ένα sniper class στο Cod και νομίζω αυτή τη στιγμή η blizzard κάνει αυτό ακριβώς.

Ακόμα και το mine είναι broken, τουλάχιστον καταλάβανε πως δεν πρέπει να κάνει dmg σε εσένα. Επίσης το hook θέλει buff. Αυτή τη στιγμή η widow είναι cannon fodder γιατα περισσότερα classes που παίζοντε απο κάποιον που έχει common sense, κοινώς, δεν αφήνεις widow ανενόχλητη.

Επίσης μόνο εμένα μου φένεται ότι το hitbox στο κεφάλι του hanzo είναι εκνευριστικά μικρό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...