Silverage Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν νομιζω να χρειαζεσαι oc στην καρτα ομως(αν και δεν γνωριζω αν οντως ειναι προβλημα αυτο δεν το εχω ψαξει)ειναι απο τα πιο Optimized παιχνιδια του 2016 το εν λογω παιχνιδι. Δεν το έχω κάνει γι'αυτό το παιχνίδι το overclock. Λίγο που κοίταξα όμως και άλλοι λένε οτι έχει θέμα.
opterios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ειδες οτι υπαρχει κοσμος που μια χαρα τους αρεσουν τα class του soldier και widow που ειναι τυπου CoD? Ισχύει. Καθένας όπως τη βρίσκει, εννοείται. Απλώς για μένα είναι κρίμα σε ένα παιχνίδι σαν το Overwatch να αφήνεις όλη αυτή την ποικιλία από mechanics ανεκμετάλλευτη!
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παιδες ερωτηση αρχαριου, ξαναρχισα να παιζω μετα απο ενα 3μηνο, ταcompetitive points απ οτι καταλαβα ειναι μονο για golden guns ? Και καθενα αξιζει 3κ, πως θα μαζεψω τοσα πολλα ? Καθε παιχνιδι δινει 10 20 απ οσο ειδα, επισης τι ρανκ και πανω θεωρειται ψιλοκαλο? Κλειδωσα 2,3κ ελπιζω να μην ειναι bronze
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παιδες ερωτηση αρχαριου, ξαναρχισα να παιζω μετα απο ενα 3μηνο, ταcompetitive points απ οτι καταλαβα ειναι μονο για golden guns ? Και καθενα αξιζει 3κ, πως θα μαζεψω τοσα πολλα ? Καθε παιχνιδι δινει 10 20 απ οσο ειδα, επισης τι ρανκ και πανω θεωρειται ψιλοκαλο? Κλειδωσα 2,3κ ελπιζω να μην ειναι bronze Ναι προς το παρον κυριως για χρυσα οπλα ειναι.Πως θα μαζεψεις τοσα πολλα?Ειτε παιζοντας κυριως ranked παιχνιδια,ειτε στο τελος καθε 3μηνου που σβηνονται τα ranked και αναλογα ποσο καλα τα εχεις παει σου δινει και απο εκει εξτρα. Προσωπικα για μενα το Overwatch στο ranked το παιζω πριν το τελος καθε season 10 παιχνιδια για το spray και τιποτα αλλο(+τα οποια cp δινει). 1
opterios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 2300 είναι gold κι είναι στο μέσο όρο. Τα competitive points όντως είναι λίγα ανά νίκη, αλλά παίρνεις στο τέλος της κάθε σεζόν μαζεμένα, ανάλογα με το rank που τέλειωσες της σεζόν. 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 2300 είναι gold κι είναι στο μέσο όρο. Τα competitive points όντως είναι λίγα ανά νίκη, αλλά παίρνεις στο τέλος της κάθε σεζόν μαζεμένα, ανάλογα με το rank που τέλειωσες της σεζόν. α ευχαριστω πολυ και τους 2 για το info !
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Έχουμε "δει" ήδη 2 φορές, αλλά αυτό είναι κομμάτι από το panel με τους voice actors και καλό βίντεο.
KilliK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Παιδες ερωτηση αρχαριου, ξαναρχισα να παιζω μετα απο ενα 3μηνο, ταcompetitive points απ οτι καταλαβα ειναι μονο για golden guns ? Και καθενα αξιζει 3κ, πως θα μαζεψω τοσα πολλα ? Καθε παιχνιδι δινει 10 20 απ οσο ειδα, επισης τι ρανκ και πανω θεωρειται ψιλοκαλο? Κλειδωσα 2,3κ ελπιζω να μην ειναι bronze μαζευεις πολυ γρηγορα τα 3κ points για τα χρυσα οπλα αν κανεις συνεχεια νικες. το προβλημα ειναι οτι θα κανεις συνεχεια ηττες στα lower ranks με το καρναβαλι παικτων που υπαρχει εκει. εγω παντως πηρα τα πρωτα δυο χρυσα οπλα και παω για το 3ο στην τριτη σεζον. αλλα μου βγηκε η παναγια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Συνεχίζω το VO πρήξιμο: Lucio VA βρίσκωντας τους άλλους στην Blizzard.
Belisarius Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Είπα χθες να μπω με έναν φίλο competitive χωρίς ομάδα. Έχετε συναντήσει ποτέ troll Symmetra που κάναμε defend και έβαζε το teleport στο αρχικό point των αντιπάλων για να μην μπορούμε να κάνουμε defend? Ε, εγώ συνάντησα! Φυσικά χάσαμε αλλά τίποτα δεν με πτοεί. (το ότι την έκαναν report μέχρι και αντίπαλοι τα λέει όλα... στο τέλος πήρε και mei για να κάνει τοίχους πάγου στους συμπαίκτες της...) Ούτως ή άλλως και καλά να έπαιζε ως Symmetra πρόκειται για την πιο άχρηστη κλάση atm μαζί με Widowmakers (η νέα μάστιγα!) που δεν μπορούν να πετύχουν ελέφαντα στα 2 μέτρα. Και είναι κρίμα για την πρώτη γιατί μου αρέσει σαν χαρακτήρας αλλά αν δεν νιώθει η ομάδα με Symmetra δεν *** κανείς συστηματικά. Ουσιαστικά κάνουμε carry είτε στο compe είτε στο quick αλλά έχουμε και teleport βρε αδερφέ για να κάνουμε respawn που ίσως δεν χρειαζόταν αν υπήρχε πχ 2ο τανκ ή 2ος healer.
Silverage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μπήκα και έπαιξα λίγο sombra χθες. Ωραία είναι αλλά σε κανονικό παιχνίδι θα είναι πολύ op, πρέπει να μειώσουν τον χρόνο που κρατάει το hack της και ίσως λίγο το invisibility.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Είπα χθες να μπω με έναν φίλο competitive χωρίς ομάδα. Έχετε συναντήσει ποτέ troll Symmetra που κάναμε defend και έβαζε το teleport στο αρχικό point των αντιπάλων για να μην μπορούμε να κάνουμε defend? Ε, εγώ συνάντησα! Φυσικά χάσαμε αλλά τίποτα δεν με πτοεί. (το ότι την έκαναν report μέχρι και αντίπαλοι τα λέει όλα... στο τέλος πήρε και mei για να κάνει τοίχους πάγου στους συμπαίκτες της...) Ούτως ή άλλως και καλά να έπαιζε ως Symmetra πρόκειται για την πιο άχρηστη κλάση atm μαζί με Widowmakers (η νέα μάστιγα!) που δεν μπορούν να πετύχουν ελέφαντα στα 2 μέτρα. Και είναι κρίμα για την πρώτη γιατί μου αρέσει σαν χαρακτήρας αλλά αν δεν νιώθει η ομάδα με Symmetra δεν *** κανείς συστηματικά. Ουσιαστικά κάνουμε carry είτε στο compe είτε στο quick αλλά έχουμε και teleport βρε αδερφέ για να κάνουμε respawn που ίσως δεν χρειαζόταν αν υπήρχε πχ 2ο τανκ ή 2ος healer. Το που θα φτάσεις χωρίς ομάδα στο competitive είναι καθαρά θέμα τύχης. Ακόμα και το να γίνεις diamond θέλει να σου ανοίξει ο πισινός, διότι τα trolls σαν αυτόν που αναφέρεις είναι πολλά.
KilliK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) !!! αμαν, τι MILFαρος ειναι η Symmetra. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2016 από KilliK
Προτεινόμενες αναρτήσεις