Silverage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μπήκε. Πήγα να μπώ στο PTR να δοκιμάσω αλλά μου λέει in queue: 30000 players ahead of you
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όταν πήγα εγώ (νωρίς) είχε 200 άτομα queue. Το Hacking Highlight Intro της έχει φάση σε in-game. Edit: ‘Play of the Game 2.0’ Coming to Overwatch Edit 2: https://www.youtube.com/watch?v=CrZEyubDAmY Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2016 από GhostRiderLSOV
suffocater Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 θελω να θεσω ενα ερωτημα-προβληματισμο μου Οταν εχετε ulti τις κανετε κατευθειαν ή περιμενετε καλυτερα για την πιο καταλληλη στιγμη? Αναλόγως τον ήρωα και το πως παει το παιχνιδι. Με Tracer,roadhog kai hanzo γεμιζω για πλακα ulti,oπότε δεν το κρατάω κ πολύ. Η,αν παιζω reaper και έχει απεναντι πολλα τανκ,οπότε παλι γεμιζω ευκολα. Το μόνο που ειμαι αρκετα διστακτικος στο να χρησιμοποιήσω,ειναι το ulti της mercy,αλλά δεν την παιζω κ πολύ,οπότε..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Στο PTR, η αλλαγή στο hover της Pharah την κάνει πιο ευέλικτη, nice. Eπίσης υπάρχουν και undocumented changes: Zarya's laser hit registration has an important fix in PTR and I've not seen anyone else notice it. I really hope this gets sent to the live game in a small patch. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2016 από GhostRiderLSOV
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Χτες όταν είχα δει το τόπικ δεν το είχαν γράψει, οπότε το βγάζω. Άρα μπορεί να είναι κάτι παρόμοιο με την Zarya. Το αφήνω για τώρα το link. Anyways, η Pharah έχει documented 35% hover (space / M2) thrust increase και ανεβαίνει πιο ψηλά και κάνει πιο γρήγορα strafing στον αέρα.
Silverage Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μιας και λέμε για pharah, εσεις με ποιό κουμπί κάνετε hover, δεξί κλικ ή spacebar; Εμένα με βολεύει spacebar γιατι στοχεύω καλύτερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Spacebar. Αν ήταν Tribes series που είχαν ξεχωριστά τελείως jump και jets, θα ήταν δεξί κλικ. Αλλά εδώ έχουμε κατευθείαν boosted jump με το shift.
sistah Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Sombra Highlight Intro https://gfycat.com/BigColdGopher Eχει μπει Arcade mode με διαφορα modes, μεσα σε αυτα και το 6v6 "Νο Limits" aka οσους ιδιους heroes θες. Eπισης, Weekly rewards στο arcade οπου ανα 3 νικες παιρνεις Loot box(?), με max 9 wins ανα εβδομαδα. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Sombra Highlight Intro https://gfycat.com/BigColdGopher Post #3378
ADHD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μιας και λέμε για pharah, εσεις με ποιό κουμπί κάνετε hover, δεξί κλικ ή spacebar; Εμένα με βολεύει spacebar γιατι στοχεύω καλύτερα. alt+f4 με βολεύει έμενα καλύτερα.
Silverage Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 alt+f4 με βολεύει έμενα καλύτερα.Όχι ρε συ, κατευθείαν το καλώδιο απο την πρίζα. Εντωμεταξύ δεν σηκώνει καθόλου overclocking στην κάρτα το overwatch. Παίζει στην αρχή αλλά μετά κολλάει ο driver και βγάζει error. Μόνο σε αυτό το παιχνίδι έχω θέμα.
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Όχι ρε συ, κατευθείαν το καλώδιο απο την πρίζα. Εντωμεταξύ δεν σηκώνει καθόλου overclocking στην κάρτα το overwatch. Παίζει στην αρχή αλλά μετά κολλάει ο driver και βγάζει error. Μόνο σε αυτό το παιχνίδι έχω θέμα. Δεν νομιζω να χρειαζεσαι oc στην καρτα ομως(αν και δεν γνωριζω αν οντως ειναι προβλημα αυτο δεν το εχω ψαξει)ειναι απο τα πιο Optimized παιχνιδια του 2016 το εν λογω παιχνιδι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Sombra Hacking Guide: What Can She Hack? (And some other Sombra tips) Βέβαια μέχρι να βγει από το PTR, θα δούμε. Edit:
Προτεινόμενες αναρτήσεις