Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να θεσω ενα ερωτημα-προβληματισμο μου

Οταν εχετε ulti τις κανετε κατευθειαν ή περιμενετε καλυτερα για την πιο καταλληλη στιγμη?

Αναλόγως τον ήρωα και το πως παει το παιχνιδι.

Με Tracer,roadhog kai hanzo γεμιζω για πλακα ulti,oπότε δεν το κρατάω κ πολύ.

Η,αν παιζω reaper και έχει απεναντι πολλα τανκ,οπότε παλι γεμιζω ευκολα.

Το μόνο που ειμαι αρκετα διστακτικος στο να χρησιμοποιήσω,ειναι το ulti της mercy,αλλά δεν την παιζω κ πολύ,οπότε.. :P

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο PTR, η αλλαγή στο hover της Pharah την κάνει πιο ευέλικτη, nice. :)

Eπίσης υπάρχουν και undocumented changes:

Zarya's laser hit registration has an important fix in PTR and I've not seen anyone else notice it. I really hope this gets sent to the live game in a small patch.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Moderators
Δημοσ.

Χτες όταν είχα δει το τόπικ δεν το είχαν γράψει, οπότε το βγάζω.

Άρα μπορεί να είναι κάτι παρόμοιο με την Zarya. Το αφήνω για τώρα το link.

Anyways, η Pharah έχει documented 35% hover (space / M2) thrust increase και ανεβαίνει πιο ψηλά και κάνει πιο γρήγορα strafing στον αέρα.

Δημοσ.

Sombra Highlight Intro  :-D

https://gfycat.com/BigColdGopher

Eχει μπει Arcade mode με διαφορα modes, μεσα σε αυτα και το 6v6 "Νο Limits" aka οσους ιδιους heroes θες.

Eπισης, Weekly rewards στο arcade οπου ανα 3 νικες παιρνεις Loot box(?), με max 9 wins ανα εβδομαδα.

mT1HXlU.png

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και λέμε για pharah, εσεις με ποιό κουμπί κάνετε hover, δεξί κλικ ή spacebar; Εμένα με βολεύει spacebar γιατι στοχεύω καλύτερα.

alt+f4 με βολεύει έμενα καλύτερα.

Δημοσ.

alt+f4 με βολεύει έμενα καλύτερα.

Όχι ρε συ, κατευθείαν το καλώδιο απο την πρίζα.

Εντωμεταξύ δεν σηκώνει καθόλου overclocking στην κάρτα το overwatch. Παίζει στην αρχή αλλά μετά κολλάει ο driver και βγάζει error. Μόνο σε αυτό το παιχνίδι έχω θέμα.

Δημοσ.

Όχι ρε συ, κατευθείαν το καλώδιο απο την πρίζα.

Εντωμεταξύ δεν σηκώνει καθόλου overclocking στην κάρτα το overwatch. Παίζει στην αρχή αλλά μετά κολλάει ο driver και βγάζει error. Μόνο σε αυτό το παιχνίδι έχω θέμα.

Δεν νομιζω να χρειαζεσαι oc στην καρτα ομως(αν και δεν γνωριζω αν οντως ειναι προβλημα αυτο δεν το εχω ψαξει)ειναι απο τα πιο Optimized παιχνιδια του 2016 το εν λογω παιχνιδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...