Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Οταν εχετε ulti τις κανετε κατευθειαν ή περιμενετε καλυτερα για την πιο καταλληλη στιγμη? Πολλές φορές at my discretion θα κάνω ulti. Στον χαμό, αν δω ότι θα αξίζει να την κάνω και χωρίς combo, θα ρίξω.
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 θελω να θεσω ενα ερωτημα-προβληματισμο μου Οταν εχετε ulti τις κανετε κατευθειαν ή περιμενετε καλυτερα για την πιο καταλληλη στιγμη? Τι θελω να πω. Ας παρουμε παραδειγμα την Mercy, καθε φορα που πεθαινει ενα ατομο τον κανετε κατευθειαν rez ή το κρατατε στην περιπτωση που πεθανουν πανω απο 2 ατομα πχ απο D.VA ulti. Απο την μια αν κανεις rez ενα ατομο μπορει να οδηγησει στο group up και να τα παμε καλυτερα ή χειροτερα who knows αλλα απο την αλλη τρωνε μια ulti απο reaper πεθαινουν 3-4 και εσυ δεν εχεις ulti. Ναι μεν ξαναγεμιζει οκ αλλα το ερωτημα μου ειναι αν κρατατε τις Ulti για την καταλληλη στιγμη, για καποια στιγμη που μπορει να αλλαξει το παιχνιδι ή την κανετε οποτε εχετε. Εχω βρεθει και σε games που δεν κανω ποτε ulti γιατι δεν ηρθε ποτε αυτη η καταλληλη στιγμη και ενω θα μπορουσα να σηκωσω 10 ατομα (εναν εναν) δεν εκανα ποτε γιατι περιμενα. Το ιδιο ισχυει και για τα αλλα heroes η mercy ειναι απλα παραδειγμα. Με μια λεξη, αναλογα.. Αλλη περιπτωση ulti πχ της Widow,αλλη του junkrat,αλλη της mercy,αλλη της Symmetra και παει λεγοντας. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 This is a nice team kill combo από το World Cup. Edit: Sombra fanart NSFW and character trailer: 1
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 This is a nice team kill combo από το World Cup. 4τανκ λεει .....
Silverage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το skin του genji απο πότε θα είναι διαθέσιμο;
opterios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 This is a nice team kill combo από το World Cup. Holy f*cking shit!!!
basilis_k6 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Ri-TTMVRSe0 ΑΠΙΘΑΝΟ παιχνιδι. ταιμου στο τελλος της πρωτης ντοραντο.... WTF
sistah Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Οh wow, δεν ηξερα οτι ο Monte, DOA, Deman κανανε cast και analysis στο Overwatch.
Silverage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Οι Κορεάτες νίκησαν κλασσικά. Εμείς μέχρι που φτάσαμε;
Manos5686 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα,ήμουν σε σκέψη να αγοράσω το εν λόγω παιχνίδι και τελικά το αγόρασα εχθές.Μέχρι τώρα έχω παίξει κάμποσο(10lvl το πήγα.) Πίστευω απο όσο έχω παίξει, έχει διαφορετική νοοτροπία απο τα προηγούμενα fps που έπαιζα και συγκεκριμένα το COD καθώς είναι πολύ Team Based Game καθώς όσα Solo kills και να έχεις άμα δεν οργανωθείς μαζί με την ομάδα σου,το objective δεν μπορείς να το κάνεις capture(απο όσο έχω παίξει τουλάχιστον.) Ο ήρωας που χρησιμοποιώ περισσότερο προς το παρών είναι ο soldier καθώς είναι ο μόνος που μου θυμίζει κάτι απο τα παλιά fps.Σε γενικές γραμμές έχω κάνει αρκετά καλά σκορ προς το παρών αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει οτι δεν είναι τόσο Powerful όσο άλλοι champ και συγκεκριμένα τα tank τα οποία και είναι προφανώς tanky αλλά κάνουν και αρκετή ζημιά. Γενικά δεν μπορώ να παίξω tanky champs καθώς μου αρέσει να έχω mobility και να κινούμε γύρω γύρω στο map.Ο μόνος offensive champ που δοκίμασα ήταν ο bastion με τον οποίο έκανα αρκετά καλό score καθώς είχα και μια heal απο πίσω και με buffare αρκετά συχνά. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι μου έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις,θέλω να το μάθω περισσότερο βέβαια κάτι που πιστεύω θα γίνει χρόνο με τον χρόνο. Το battleNet Account μου είναι ManosL για όποιο παλικάρι απο εδώ θα ήθελε να με προσθέσει να παίξουμε καμιά φορά μαζί
opterios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Σίγουρα δε μοιάζει καθόλου με COD, είναι εντελώς διαφορετικό shooter. Αυτά που λες περί team based είναι πολύ σωστά και όσο περνά ο καιρός θα το βλέπεις όλο και περισσότερο. Καλώς ή κακώς, για να ευχαριστηθείς πλήρως το παιχνίδι σε quick play, θα πρέπει να είσαι με ομάδα. Όσο για το ότι ακόμα παίζεις μόνο soldier, μην ανησυχείς, όσο θα μπαίνεις στο πνεύμα του παιχνιδιού και θα αποκτάς εμπειρία, τόσο πιο πολύ θα θες να εξερευνήσεις και άλλους ήρωες και τόσο περισσότερο θα ξεκολλάς από το συνηθισμένο στυλ του Soldier. Αν σ' αρέσει να το ψάχνεις στον ελεύθερό σου χρόνο, ψάξε στο youtube για guides για το overwatch, θα βρεις πολύ χρήσιμο υλικό. Για μένα, ένα από τα καλύτερα κανάλια είναι το Site: YourOverwatch . Το παιχνίδι έχει άπειρο βάθος και ακόμα δεν έχεις ξύσει καν την επιφάνεια 1
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 7 σερι νικες σημερα στο compe. Premade με τουρκο, πακιστανο και γαλλο!!! Ενωνει λαους το overwatch.
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 τόσο πιο πολύ θα θες να εξερευνήσεις και άλλους ήρωες και τόσο περισσότερο θα ξεκολλάς από το συνηθισμένο στυλ του Soldier. Απο την άλλη βέβαια είναι και οι mains που θέλουν να κάνουν practice no matter what , σε αυτή τη κατηγορία ανοίκω αυτό το καιρό μιας και το μόνο που μου αρέσει να παίζω είναι widow Ειδες οτι υπαρχει κοσμος που μια χαρα τους αρεσουν τα class του soldier και widow που ειναι τυπου CoD?
ADHD Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Εγω που μεγαλωσα με CoD παιζω Soldier/mccree αντε και κανα reaper στο χαλαρο, suckarw και με τους 3 βέβαια. Φημες λενε οτι κανω και alt+f4 αν δεν μπορω να κατεβάσω phara με soldier στην αρχή του game(κολλημένη mercy πανω της να healarei ομως).. Ενταξει η widow δεν ειναι τυπου CoD δεν εχει xXx_FaZe360nOsCoPeZ_xXx
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Και το alt+F4 φημες λενε οτι το κανεις χτυπωντας το κεφαλι σου στο πληκτρολογιο. Btw, εχει μπει και η Sombra πλεον στο game ή not yet; Εχω μερες να συνδεθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις