basilis_k6 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 πλακα θα έχει η sombra να εχει deflect ability
Silverage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 μπορούμε να δούμε blizzcon online η θέλει αγορά ticket (απο τη μύγα ξύγγη η blizzard); Εγώ πάντως είμαι έτοιμος για τη Blizzcon. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 έχω φάει deflect headshot με widow, η πιο fail στιγμή στην overwatch καριέρα μου ..α έχω φάει και mine Το ωραίο είναι βεβαια όταν βλέπεις genji να προσπαθεί να κάνει deflect το primary της mei η symmetra κλπ Το ακομα ποιο ωραία είναι να βλέπεις genji να κάνει deflekt μεσα στους δράκους του hanzo:-)) 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Arena 2v2 και 3v3.. Ο κόσμος θέλει τα warcraft remaster η κάνα warcraft 4 και αυτοί ασχολούνται με το HoTS....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Sombra Character Page Crowd Control. Cloak. Self teleporation. EMP θα κρατάνε για Genji και τέτοια ή να κάνουν stun όλη την αντίπαλη ομάδα αν είναι μαζεμένοι at once. Θα δούμε στο PTR την επόμενη βδομάδα. skin παιζοντας Heroes of the storm χαχαχα 1
opterios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ο Stylosa παίζει τώρα Sombra στη Blizzcon: https://www.twitch.tv/unitlost 2
basilis_k6 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ειναι πολύ δυνατη στα χαρτια. Φαντάζομαι το οπλο της θα ειναι επιπέδου tracer. Το πιο ενδιαφερον ειναι οτι η ασπιδα το rain δεν ειναι πλεον αδιατρητη. Νομίζω αυτη ηταν μια κινηση για να ανοιξει το παιχνιδι και να βρεθουν και αλλοι τροποι για push εκτος απο τον αποδεδειγμένα έναν ασφαλη. δηλαδη το μαζεμα της ομαδας πισω απο την ασπιδα του.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Από το "να φάει κάποιος την Tracer", θα έχουμε "να φάει κάποιος την Sombra" (or both) από τους healers.. Το πιο ενδιαφερον ειναι οτι η ασπιδα το rain δεν ειναι πλεον αδιατρητη. Reinhardt's hammer. Symmetra's secondary. Winston's electricity?
opterios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Την έχουν κατατάξει στους assault heroes, αλλά στην ουσία είναι tank (θεωρώ πως κι η Mei πχ. είναι tank). Με το shift ability γίνεται αόρατη. Με το E χρησιμοποιεί το teleport. Με δεξί κλικ χακάρει κάποιον (δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει abilities για λίγη ώρα) και με το Q αχρηστεύει barriers, shields κλπ που στην ουσία επιτρέπει σε κάποιον άλλο να κάνει τη ζημιά με το Ultimate του. Λόγω του δεξί κλικ και του Ulti της, την κατατάσσω ως tank
basilis_k6 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Από το "να φάει κάποιος την Tracer", θα έχουμε "να φάει κάποιος την Sombra" (or both) από τους healers.. Reinhardt's hammer. Symmetra's secondary. Winston's electricity? χλωμο να κατεβασεις τη δικη σου ασπιδα και να γινεις τροφη για τους αντιπαλους σαν ρειν. Σιμετρα δεν βλεπεις σχεδον ποτε, θελει burf. winston ναι, γιαυτο παιζει πλεον στο μετα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Edit: Άκυρο, νόμιζα ότι hack + ulti = CC stun, όχι απλά abilities/ultis stop. ("απλά" my ass, τώρα εκτός από Zen, θα έχουμε και την Sombra να περιμένει Genji ult)
Προτεινόμενες αναρτήσεις