Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καλά και διασκεδαστικά τα post του ADHD(Ξεπλένω το στόμα μου πριν αναφέρω τον pro FPS player του insomnia) αλλά έχουμε κάνα νέο για την Sombra ; Τελικά η Blizzcon αρχίζει 7 ή 8 ;
shadowlike Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 μπορούμε να δούμε blizzcon online η θέλει αγορά ticket (απο τη μύγα ξύγγη η blizzard);
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εμ, 8 έλεγα κι εγώ, κοτζάμ Reddit δεν θα είχα δει πότε ξεκινάει; Here's how to watch the Blizzcon's Opening Ceremony (and probably Sombra's announcement) Χιλάρω μόνο τους καλούς και τους πλεμπ τους αφήνω να ψοφάνε Άρα secretly πιστεύεις ότι είμαι καλός. δεν με πειράζει καθόλου, αυτό που λέω είναι περισσότερο respect θα δώσω σε widow POTG παρά σε dva..... γενικότερα είχε παραγίνει το κακό κάθε τρεις και λίγο να σκάνε "πυρινικές". Sadface.
shadowlike Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Sadface. "nerf this"... trolol χμ μάλλον κάτι δεν έπιασα... edit: D.va ( ε; )
*nenya* Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 μπορούμε να δούμε blizzcon online η θέλει αγορά ticket (απο τη μύγα ξύγγη η blizzard); https://blizzcon.com/en-us/news/20352061
shadowlike Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 https://blizzcon.com/en-us/news/20352061 ε μα αυτά που θέλουμε να δούμε θέλουν virtual ticket
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εγώ το Opening Ceremony θέλω να δω, που είναι και free. Η Nenya με αγνοεί επιδεικτικά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Οχι οχι! Σε χιλαρω κανονικα!
Silverage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αυτά τα 2 βίντεο μου δηλαδή ADHD πρέπει να σου σπάνε τα νεύρα. Το ένα με reaper που πατάει κουμπί, το άλλο με genji 1
ADHD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Άρα secretly πιστεύεις ότι είμαι καλός. Η Nenya με αγνοεί επιδεικτικά. "I'm wrestling with some insecurity issues in my life but thank you all for playing with me." Nenya το εχεις παρακάνει εχεις στεναχωρήσει σχεδόν ολους τους αντρες του forum, κανονισε..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 το άλλο με genji Με ζάλησε το κούνημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις