Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to potg δεν εχει καμια σχεση με την αποδοση του καθε παιχτη. Ειναι καθαρα μια καλη στιγμη με μπολικα κιλς και γιαυτο συνηθως ειναι μια ουλτι. Τι συζηταμε τωρα?

σωστά είναι μια ulti ..γι'αυτο το βλέπω σαν ένα metric. Auto-aim ults vs sniping skills .. οταν έχεις consitency σε potg με widow μάλλον είσαι διαολεμένα καλός παίκτης. Σίγουρα υπάρχουν και POTGs απο τα auto-aim ult heroes που δεν χρησιμοποιούν τα ult τους αυτά για εμένα είναι πιο αξιόλογα.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη συντρηπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, είναι έτσι όπως το λες. Μία όμως καλή Widow μπορεί να βοηθήσει καταλυτικά, κυρίως σε defense maps. Σε Assault χάρτες (κυρίως Anubis και Hanamura) δεν είναι εντελώς σπάνιο να πω ότι χάσαμε ένα παιχνίδι λόγω της αντίπαλης Widow....(οκ, δεν είναι και super συχνό, αλλά λέμε).

ναι απλα σε οποιοδηποτε defence με ενα juck να σπας @@ εισαι πιο χρησιμος απο την widow εκτος αν εισαι τρελλο σημαδι οχι αστεια. Κατι που δεν συναντω συχνα στο ρανκ μου.

Δημοσ.

Θα παιξει σε ικανοποιητικο επιπεδο αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν θα κρινει το παιχνιδι λογο counters, πηρες mccree? καλη τυχη με 2 dva και ενα rein με matrix και shields, τι υποτίθεται πρεπει να κανω εκει εγω η ο οποιοσδηποτε αλλος?? Για αυτο δεν ειναι καθαρο fps δεν το καταλαβαινεις γιατι εισαι ασχετος το μονο που κανεις ειναι upgrade στις gpu.. 

Οχι δεν ειμαι youtuber να εχω videos gamer ειμαι, supreme στο cs και >1800 rating στην arena του csongo τι αλλο θες psycho noobhead?? 

Ωραία, άρα έχεις μόνο aiming skill. Άρα δεν κάνεις για OW γιατί απλά δεν πρόκειται να νιώσεις ποτέ τα skills, άρα πως αποκαλείς εσύ όλους τους άλλους εδώ scrubs, noobs κλπ όταν στο παιχνίδι στο οποίο γράφεις είσαι άσχετος ; Και 'γω στο Crysis 2 ήμουν rank #67 παγκοσμίως αλλά δεν κάθομαι να λέω όλους τους άλλους scrubs επειδή θεωρώ ότι στο παιχνίδι που ήμουν καλός, δεν θα 'ταν κι' αυτοί(Αυτό που θεωρείς εσύ για το CS). Τέλος πάντων, κλασικό τρολ της κακιάς ώρας, nothing else to see here :D

• Like 1
Δημοσ.

Θα παιξει σε ικανοποιητικο επιπεδο αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν θα κρινει το παιχνιδι λογο counters, πηρες mccree? καλη τυχη με 2 dva και ενα rein με matrix και shields, τι υποτίθεται πρεπει να κανω εκει εγω η ο οποιοσδηποτε αλλος?? Για αυτο δεν ειναι καθαρο fps δεν το καταλαβαινεις γιατι εισαι ασχετος το μονο που κανεις ειναι upgrade στις gpu.. 

Οχι δεν ειμαι youtuber να εχω videos gamer ειμαι, supreme στο cs και >1800 rating στην arena του csongo τι αλλο θες psycho noobhead?? 

Eγώ πάντως, όποτε σε πετυχαίνω στην αρένα σε κατουράω. Τι supreme τώρα και π@@τσες μπλε. Σε μπουσταρε κάνα φιλαράκι και χαίρεσαι. Μόνο λίγο decent aim έχεις, κατα τ'άλλα και στο cs ντιπ gamesense. Λογικό στο ow που θέλει και λιγο μυαλό παραπάνω, να νιώσεις τα skills, μόνο να γκρινιάζεις ξέρεις. Εδώ κλαίγεσαι για το deflect, τι να λέμε.

• Like 3
Δημοσ.

Λόγω του ''pro'' aim πετυχαίνει όλο το deflect του genji και του έρχονται όλα στη μάπα και μετά απλά λέει το game casual-ιά :P

Μα deflect σε fps?? DEFLECT σε fps???

Ωραια δεχομαι τις συμβουλες σας, τι να κανω για να "νιωσω τα skills" πως το κανετε??

Eγώ πάντως, όποτε σε πετυχαίνω στην αρένα σε κατουράω. Τι supreme τώρα και π@@τσες μπλε. Σε μπουσταρε κάνα φιλαράκι και χαίρεσαι. Μόνο λίγο decent aim έχεις, κατα τ'άλλα και στο cs ντιπ gamesense. Λογικό στο ow που θέλει και λιγο μυαλό παραπάνω, να νιώσεις τα skills, μόνο να γκρινιάζεις ξέρεις. Εδώ κλαίγεσαι για το deflect, τι να λέμε.

Ενταξει εσυ εισαι και σε αλλο επιπεδο, για αυτο ελαχιστα που επαιξες ow εισαι >3k ενω πασχίζουν στο 2.2-2.4κ οι περισσοτεροι εδω.. Θα μου μαθεις να νιωσω τα skills και θα τον βρουμε το δρομο μας.. Η τακτικη "παμε να τα rusharoume ολα" που παιζουμε δεν αποδιδει παντως..

Επισης αλλος ειναι το "master" troll και δεν τον εχετε παρει χαμπαρι.. :P Το διασκεδάζω απίστευτα παντως. :P

• Like 1
Δημοσ.

πως κανεις ετσι για το deflect. εκτος απο τον bastion που πεθαινει instantly ολοι οι αλλοι το πολύ πολύ να περιμένουν 2sec. Με την ιδια λογικη ο reaper που μπορει να φεύγει ανενόχλητος απο παντου για 5sec επρεπε να σε τρελαίνει περισσοτερο. 

Δημοσ.

Δεν φτάνει το μυαλό σου να καταλάβεις ότι όσο κάνει το deflect δεν πρέπει να βαράς ; Και μετά λες για brainless shooter ; Αν ήταν έτσι, εσύ θα έπρεπε να είσαι στο 3500 rating τώρα :)

Δημοσ.

έχω φάει deflect headshot με widow, η πιο fail στιγμή στην overwatch καριέρα μου ..α έχω φάει και mine :shock: Το ωραίο είναι βεβαια όταν βλέπεις genji να προσπαθεί να κάνει deflect το primary της mei η symmetra κλπ :-D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φτάνει το μυαλό σου να καταλάβεις ότι όσο κάνει το deflect δεν πρέπει να βαράς ; Και μετά λες για brainless shooter ; Αν ήταν έτσι, εσύ θα έπρεπε να είσαι στο 3500 rating τώρα :)

Δεν φτανει το μυαλο σου να καταλαβει οτι ειναι inside joke μεταξυ μας, το εδωσα το hint και παραπανω αλλα δεν.. :P Καλυτερα παντως γιατι εχουμε λιωσει στο γελιο.. :P

Συγκρίνουμε csgo που βαράς το πάτωμα και πετυχαίνεις headshot με το overwatch που έχει τόσα mechanics και tactics;

gr8 m8 i r8 8/8

• Like 1
Δημοσ.

O batigoal ειναι toxic af troll εχει προσωπικά μαζι μου και εγω εχω μαζι του, 90 μηνύματα τοσα χρονια και μπαινει σχεδον μονο να με κραξει δεν βλέπεις? Δεν πειραζει, κραζεις-θαυμαζεις..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...