ADHD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 @ SPANK: μόνο ως e-sport μπορεί να εξελιχθεί αλλιώς τι; Ναι σαν το hearthstone... λολ απλα.
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Στο Pc το παραπανω παιχνιδι,λογω και καλυτερου hardware/gaming Monitors θα βρει τον δρομο του. Στις κονσολες ομως τι μου το κοστολογουνε οι αθεοφοβοι στα 60ευρω χωρις να εχει Single player ρε γμτ...
KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 υποψιαζομαι οτι θελουν να βγαλουν λιγη απο την χασουρα του εγκαταλελειμμενου Titan project τους. τους κοστισε αρκετα εκατομμυρια και το να δινανε αμεσως δωρεαν το Overwatch, οτι απεμεινε δηλαδη απο εκει, θα σημαινε πως η αποσβεση της επενδυσης θα καθυστερουσε πολυ. επισης δεν υπαρχει δοκιμασμενο F2P μοντελο στις κονσολες και δεν γνωριζουμε τι ειδους αποδοχες θα ζηταγανε οι MS/SONY απο ενα δωρεαν παιχνιδι που εκανε χρηση των υπηρεσιων τους. παντως μην ξεχναμε οτι και το TF2, η Valve δεν το εδινε δωρεαν αρχικα, ηταν αποκλειστικο κομματι της συλλογης Orange Βοx. αργοτερα το εδινε δωρεαν απο την steam υπηρεσια της. φυσικα σημερα, υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος στο F2P gaming, και ειδικα στο FPS online multiplayer. οποτε το να βγαλει το Overwatch στα 60ε ειναι καθαρη αυτοκτονια για το παιχνιδι. ηδη τα ακριβα microtransactions στο HOTS, αποτελεσαν τροχοπεδη στην ανθιση του playerbase του, ποσο μαλλον μια τιμη των 60e για ενα πρωτοεμφανιζομενο παιχνιδι με μικρο περιεχομενο.
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Τα fps ειναι η νεα μοδα στο pc gaming(εννοω απο ποικιλια εδω που εχουμε φτασει σημερα)για να προωθουν και τα gaming Monitors με τα 120-144hz ουτως ή αλλως. Βεβαια οταν μπαινει καποιος στο Counter Strike,που μπορεις να το αγορασεις με 3ευρω στις εκπτωσεις,ατομα Online 500.000+ ε ναι ειναι σκετη υπερβολη η τιμη οχι μονο του Overwatch αλλα και αλλως παιχνιδιων. Γιατι και το Battlefront ουτε αυτο εχει κανονικο story/campaign αλλα και τα Call Of Duty πιο πολυ για την γρηγορη δραση στο Multiplayer(και τα 60fps για δεδομενα κονσολας)εχουν γινει τοσο δημοφιλη. Αλλωστε δεν ειναι και πρωτοτυπος τιτλος να πεις οτι περιμενουν πχ την επιτυχια του Wow ή του Hearthstone.
SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει νέα μόδα δεν μπορείς να πεις οτι ειναι διοτι call of duty medal of honor κτλπ υπάρχουν απο πάρα πολύ παλιά
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μωρε απο παλια υπηρχαν βεβαια παλια δεν υπηρχαν τα 144hz monitor σαν Mainstream,gaming mice/mechanical keyboard κλπ οπως ειναι τωρα.
ADHD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ποια 144hz ρε παιδια, το κοινο που απευθύνεται το overwatch δεν ξερει πως να δει τα fps που βγάζει μη γελιομαστε τωρα σοβαρος fps παιχτης και ομαδες δεν νομιζω να ασχοληθουν. Και δεν ειναι mainstream τα 144hz μη βλεπεις που πεφτει διαφήμιση αμφιβαλω και αν οι μισοι που τα εχουν αγορασει εχουν αλλαξει το refresh rate σε 144 απο το control panel, παιζει να το πηραν και να το αφησαν στα 60 οπως ηταν. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ποια 144hz ρε παιδια, το κοινο που απευθύνεται το overwatch δεν ξερει πως να δει τα fps που βγάζει μη γελιομαστε τωρα σοβαρος fps παιχτης και ομαδες δεν νομιζω να ασχοληθουν. Και δεν ειναι mainstream τα 144hz μη βλεπεις που πεφτει διαφήμιση αμφιβαλω και αν οι μισοι που τα εχουν αγορασει εχουν αλλαξει το refresh rate σε 144 απο το control panel, παιζει να το πηραν και να το αφησαν στα 60 οπως ηταν. έχει όμως http://www.twitch.tv/echoics τρομερές streamers...nooooot ούτε το nickname μου δε μπορούν να διαβάσουν να ουμ 1
Atallos1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Χθες και σημερα εκλεισα ενα 8ωρο Ηξερα τι να περιμενω εχοντας δει αρκετα streams απο οταν βγηκε και ηταν ακριβως αυτο Προσωπικα μου αρεσει , δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του αλλα ειναι fun και περναει η ωρα μου Με τα pubs βεβαια προκοπη δεν βρισκεις γιατι δεν υπαρχει επικοινωνια και ο καθενας κανει την καβλαντα του παιζοντας 3 sniper σε καθε game αλλα ενταξει λογικο ειναι
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Θέλει party οπωσδήποτε, μόλις καταλάβεις λίγο τι χρειάζεται τραβάς τα μαλλιά σου με τους teammate. Είναι fun το game αλλά 40 φαίνονται πολλά. Να δούμε τι θα αλλάξει μέχρι Ιούνιο(αν αλλάξει κάτι)
paularas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 με party που δοκιμασαμε (3+ ατομα) εκτός απο το οτι τα queue τιμες ήταν στον θεο μας εβαζε με 5άδες premades όπου μας καταπίνανε. σε duo queue ήταν αρκετα fun αλλα ακομα και μεσω skype που ημασταν τις περισσοτερες φορες τυχαινε να μην "παιζουμε" μαζι στην πιστα αλλα ο καθε ενας αναλογα τι ηταν να κανει focus τα δικα του objectives. ουσιαστικα μονο σε ενα game με atallo που μου έκατσε (χωρις να ειμαστε μαζι στο queue) αυτος με εριχνε κουβαδες και εγω ουσιαστικα με blackwidow εσπερνα κοσμο αλλα και παλι ψιλο "καις" εναν παικτη (τον healer στην περιπτωση αυτην) για να παιζεις με τον φιλο σου. γενικα το σαβ/κο το επαιξα περιπου 25+ ωρες και εφτασα σε σημειο να εχω ξαπλωσει και να σηκωθω για να παιξω ξανα. που να ειχε μεσα και κατι που σε κανει reward για το ποσο παιζεις... γενικα με αρεσε παρα πολυ. σε σημειο να μην ακουμπισω αλλο παιχνίδι τωρα (hearthstone / diablo / hots) και για να καλυψω το κενο κατεβασα τον ptr του diablo μπας και περασει η ωρα με κατι καινουργιο. μακαρι να περασουν τις μισες αλλαγες απο αυτες που qqrizoun στο reddit και θα γινει ενα παρα πολυ ωραιο παιχνιδι
klainmaingr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μπορώ να "δώ" το party value όταν στρώσει το παιχνίδι με skype το build in Voip και fun sessions αλλά το barrier to entry είναι πολύ μεγάλο για ένα παιχνίδι που είναι καθαρά για καβλάντα. Δεν είμαι σίγουρος τι σκέφτονται ακριβώς το 2015 και χρησιμοποιούν απαρχαιωμένα μοντέλα σε μια εταιρία με τόσο τεράστιο playerbase.Απο την άλλη δε μπορείς να κάνεις και weekly rotation σε 20 χαρακτήρες. Οπότε πάρε ένα παράδειγμα απο τη dota, δώσε τους 20 unbalanced ήρωες free και λειτούργησε με aesthetics. Αλλα όχι. Η activision έχει έδρα το Κιλκίς. 40 χρόνια πίσω. 2
Haris San Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Για τα ατομα στα οποια δινουν beta βασιζονται στο acc του battlenet πχ αν εχει "επενδυσει" σε game δικα της? Εγω δεν εχω παιξει τιποτα απο blizzard, δεν παιζει να παρω beta, ετσι?
k_skidrow Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Για τα ατομα στα οποια δινουν beta βασιζονται στο acc του battlenet πχ αν εχει "επενδυσει" σε game δικα της? Εγω δεν εχω παιξει τιποτα απο blizzard, δεν παιζει να παρω beta, ετσι? Δεν παει ετσι
ADHD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Οχι δεν παει ετσι αλλα ισως κοιταει καποιο recent activity στα παιχνιδια της blizz σε καποια beta invites, καποια αλλα ειχαν πει οτι ειναι εντελως random.
Προτεινόμενες αναρτήσεις