ADHD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Inside jokes guys, dont be mad cuz bad.. Λίγα τα λόγια σου για τον TiltXgod Φερε εσυ τα video με best mccree EU να δουνε γιατι μιλαμε, οχι τα αλλα τα tilt και fails τα καλα λεω..
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πρωτον τι σχεση εχει το cs ενα aim/tactics/skill heavy game με την casualia αυτη, το skill δεν κανει transfer. Δευτερον εχω παιξει ελαχιστο comp με φιλους το οποιο το παιζαμε ακριβως οπως το qp, εδω tryhardarete και ειστε χειροτερα οι μισοι LOL, kappa koupes γραφτα στο twitch chat. Σε λαθος site εισαι αγαπητε.Εδω ειναι για τους pro http://masteroverwatch.com/esports/pro-teams 1
shadowlike Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Απο τους πιο δυσκολους χαρακτηρες η Widow που η ulti της δεν χρειαζεται καθολου skill(για αυτο που ειναι βεβαια)για να την χρησιμοποιησεις,το poison trap ειναι αυτο που ειναι(ουτε αυτο θελει καποιο skill για να το κανεις),δηλαδη δυσκολια μονο και μονο στο οτι δεν πρεπει να καθεται σε ενα σημειο. Τι να πουν δηλαδη αλλοι χαρακτηρες που χρειαζεται να χρησιμοποιουν τα skills τους περισσοτερο και βασιζονται και παραπανω στον στοχο οπως Soldier,Pharah,reaper(οταν δεν εχουν Ulti). βέβαια το ult της widow είναι passive και θέλει skill για να το αξιοποιήσεις σε αντίθεση με dva,mcree, soldier, repear που απλά πατάνε ένα κουμπί και βγαίνουν player of the game για πλάκα. In other words, νομίζω, autoaim and shoot > team wall hacks. Πρέπει αν είσαι inexperienced να σου έχει ανοίξει το κολο*****δι για συνεχόμενα kills. Όχι δηλαδή πες μου πόσες widow player of the game βλέπεις σε σχέση με mcree, soldιer και reaper Επίσης δεν κάθεσαι μόνο σε ένα σημείο ..και αυτό ακριβώς μαθαίνεις σταδιακά παίζοντας widow με τον άσχημο τρόπο φυσικά.
opterios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Απο τους πιο δυσκολους χαρακτηρες η Widow που η ulti της δεν χρειαζεται καθολου skill(για αυτο που ειναι βεβαια)για να την χρησιμοποιησεις,το poison trap ειναι αυτο που ειναι(ουτε αυτο θελει καποιο skill για να το κανεις),δηλαδη δυσκολια μονο και μονο στο οτι δεν πρεπει να καθεται σε ενα σημειο. Τι να πουν δηλαδη αλλοι χαρακτηρες που χρειαζεται να χρησιμοποιουν τα skills τους περισσοτερο και βασιζονται και παραπανω στον στοχο οπως Soldier,Pharah,reaper(οταν δεν εχουν Ulti). Ρε συ, ο Reaper, ο Soldier, o Genji, o Reinhardt και αρκετοί άλλοι, κάνουν ένα ulti και φεύγουν συνήθως το λιγότερο με 2 kills. Η Widow τι ακριβώς κερδίζει από το ulti της αν δεν έχεις το skill να κάνεις απανωτές κεφαλιές σε άτομα που βγαίνουν πίσω από τοίχους; Εγώ λέω ότι θεωρώ τη Widow δύσκολη γιατί για να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα σε kills με άλλους ήρωες πρέπει να ιδρώσεις πολύ (και φυσικά να έχεις πολύ καλό aim). Και βλέπω ότι ακόμα και μετά από τόσους μήνες, εξακολουθείτε να συγχέετε το overall skill με το aiming skill. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εδώ διαβάζουμε ότι είναι brainless shooter το παιχνίδι και σε σένα σε πείραξε ότι μπερδεύουν τα skills.. 1
opterios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εδώ διαβάζουμε ότι είναι brainless shooter το παιχνίδι και σε σένα σε πείραξε ότι μπερδεύουν τα skills.. Do not feed the troll, man 1
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ρε συ, ο Reaper, ο Soldier, o Genji, o Reinhardt και αρκετοί άλλοι, κάνουν ένα ulti και φεύγουν συνήθως το λιγότερο με 2 kills. Η Widow τι ακριβώς κερδίζει από το ulti της αν δεν έχεις το skill να κάνεις απανωτές κεφαλιές σε άτομα που βγαίνουν πίσω από τοίχους; Εγώ λέω ότι θεωρώ τη Widow δύσκολη γιατί για να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα σε kills με άλλους ήρωες πρέπει να ιδρώσεις πολύ (και φυσικά να έχεις πολύ καλό aim). Και βλέπω ότι ακόμα και μετά από τόσους μήνες, εξακολουθείτε να συγχέετε το overall skill με το aiming skill. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το εγραψα κιολας οτι εννοω την δυσκολια που εχουν οταν δεν εχουν ulti. Ο reaper οταν δεν εχει ulti δηλαδη τι κανει για παραδειγμα?Η tracer?Και παει λεγοντας. Ναι η Widow εχει και αυτη την δυσκολια της αλλα υπαρχουν και πιο δυσκολοι χαρακτηρες.
ADHD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εδώ διαβάζουμε ότι είναι brainless shooter το παιχνίδι και σε σένα σε πείραξε ότι μπερδεύουν τα skills.. Δεν ειπα αυτο, ειπα οτι δεν ειναι καν shooter, δεν εχει fps mechanics, ενας αχταρμάς απο moba skills ειναι με first person οπτικη.
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 βέβαια το ult της widow είναι passive και θέλει skill για να το αξιοποιήσεις σε αντίθεση με dva,mcree, soldier, repear που απλά πατάνε ένα κουμπί και βγαίνουν player of the game για πλάκα. Αυτο σε πειραζει δηλαδη εσενα?Οτι οι αλλοι με την ulti που κανουν βγαινουν play of the game ευκολοτερα απο εσενα με widow?Επισης ξεχνας νομιζω οτι ακομα και την ulti που κανουν θελει καλο positioning και timing τις περισσοτερες φορες,ο αντιπαλος δεν καθεται ακινητος και περιμενει να φαει την ulti μεσα στην μαπα.
opterios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εγώ το βαθμό δυσκολίας του κάθε ήρωα την ορίζω βάσει του πόσο καλά μπορώ να τα πηγαίνω consistently με τον ήρωα αυτό. Με τη Widow έχει τύχει κι έχω κάνει μερικά πολύ καλά defense rounds, αλλά δεν είναι ο κανόνας για μένα. Τις περισσότερες φορές, θα τα πάω πολύ καλύτερα με άλλους ήρωες. Αυτό την κάνει για μένα πολύ δύσκολη. Για να πει κάποιος ότι "ο τάδε χαρακτήρας είναι εύκολος" για εμένα σημαίνει ότι με τον χαρακτήρα αυτό ο συγκεκριμένος παίκτης τα πηγαίνει σχεδόν πάντα πολύ καλά, ή έστω καλύτερα απ' ό,τι με άλλους ήρωες. Προφανώς, ορίζουμε διαφορετικά το βαθμό δυσκολίας. Ωστόσο, νομίζω περισσότερος κόσμος θα συμφωνήσει ότι η Widow είναι δύσκολος ήρωας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειπα αυτο, ειπα οτι δεν ειναι καν shooter, δεν εχει fps mechanics, ενας αχταρμάς απο moba skills ειναι με first person οπτικη. Αλήθεια ; Άρα και ένας noob-ας θα παίξει καλά McRee, θα κάνει καλά heals με Ana, θα ρίχνει headshots με Widow, θα lock-άρει target με Soldier κλπ κλπ..Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι απλά δεν μπορείς να νιώσεις τα skills εκτός από το να shoot-άρεις και γι' αυτό είσαι τέτοιο nub Έτσι από περιέργεια, μιας και το παίζεις πολύ παίχτης, έχεις κάνα βίντεο δικό σου έστω από CS ;
shadowlike Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αυτο σε πειραζει δηλαδη εσενα?Οτι οι αλλοι με την ulti που κανουν βγαινουν play of the game ευκολοτερα απο εσενα με widow?Επισης ξεχνας νομιζω οτι ακομα και την ulti που κανουν θελει καλο positioning και timing τις περισσοτερες φορες,ο αντιπαλος δεν καθεται ακινητος και περιμενει να φαει την ulti μεσα στην μαπα. δεν με πειράζει καθόλου, αυτό που λέω είναι περισσότερο respect θα δώσω σε widow POTG παρά σε dva,repeaer,mcree,soldier,pharah επειδή πετάχτηκαν σα τη πορδή απο το πουθενά με το utl τους και σκότωσαν 5 άτομα. Κοινώς, ναι χαίρομαι που νερφάρουν τα ults στο επόμενο patch και όχι επειδή παίζω με widow μόνο αλλά γενικότερα είχε παραγίνει το κακό κάθε τρεις και λίγο να σκάνε "πυρινικές". 1
ADHD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Θα παιξει σε ικανοποιητικο επιπεδο αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν θα κρινει το παιχνιδι λογο counters, πηρες mccree? καλη τυχη με 2 dva και ενα rein με matrix και shields, τι υποτίθεται πρεπει να κανω εκει εγω η ο οποιοσδηποτε αλλος?? Για αυτο δεν ειναι καθαρο fps δεν το καταλαβαινεις γιατι εισαι ασχετος το μονο που κανεις ειναι upgrade στις gpu.. Οχι δεν ειμαι youtuber να εχω videos gamer ειμαι, supreme στο cs και >1800 rating στην arena του csongo τι αλλο θες psycho noobhead??
basilis_k6 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 to potg δεν εχει καμια σχεση με την αποδοση του καθε παιχτη. Ειναι καθαρα μια καλη στιγμη με μπολικα κιλς και γιαυτο συνηθως ειναι μια ουλτι. Τι συζηταμε τωρα? η widow θελει καλο σημαδι. Αν σκοτωνεις εναν παιχτη (που σε 30sec ειναι στην ιδια θεση) καθε 45 sec δεν βοηθας και πολύ και ας κανεις μεγαλα kill strike. μην ξεχναμε οτι ειναι σημαντικο να καταλαμβανεις χωρο ακομη και χωρις να κανεις πολύ damage. Με widow ειμαστε 5 μπροστα και οχι 6.
opterios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 η widow θελει καλο σημαδι. Αν σκοτωνεις εναν παιχτη (που σε 30sec ειναι στην ιδια θεση) καθε 45 sec δεν βοηθας και πολύ και ας κανεις μεγαλα kill strike. μην ξεχναμε οτι ειναι σημαντικο να καταλαμβανεις χωρο ακομη και χωρις να κανεις πολύ damage. Με widow ειμαστε 5 μπροστα και οχι 6. Στη συντρηπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, είναι έτσι όπως το λες. Μία όμως καλή Widow μπορεί να βοηθήσει καταλυτικά, κυρίως σε defense maps. Σε Assault χάρτες (κυρίως Anubis και Hanamura) δεν είναι εντελώς σπάνιο να πω ότι χάσαμε ένα παιχνίδι λόγω της αντίπαλης Widow....(οκ, δεν είναι και super συχνό, αλλά λέμε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις