Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μου εξηγείτε ρε παιδιά πώς τα βέλη του hanzo με πετυχαίνουν μέσα από τοίχους;!;!; To διαστημικό hook δεν σε πιάνει ποτέ; Μα....φαινόταν στο βιντεάκι PotG του hanzo ξεκάθαρα να ρίχνει, να βλέπουμε όλοι τον τοίχο και να σκοτώνομαι εγώ από πίσω. Δλδ με την δική του οπτική ΔΕΝ με έβλεπε καν ότι ήμουν εκεί!! Πφφφ..... "Simple geometry"
ADHD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ο παιζω CS και κατεληξα να ειμαι 45 στο 1ο season του Overwatch Kappa Πρωτον τι σχεση εχει το cs ενα aim/tactics/skill heavy game με την casualia αυτη, το skill δεν κανει transfer. Δευτερον εχω παιξει ελαχιστο comp με φιλους το οποιο το παιζαμε ακριβως οπως το qp, εδω tryhardarete και ειστε χειροτερα οι μισοι LOL, kappa koupes γραφτα στο twitch chat. no aim no brain ow is my game..
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 αν μαθεις καλα τη widow μπορεις να κανει switch σε ανα και να μαθεις και εκεινη καλα να μπορεις να παιξεις καθε comp χωρις να σε βριζουν. Ολοι εκτιμουν μια ανα με σημαδι. Το σημαδι ομως δεν ειναι κατι ευκολο, αμα παιζεις ευκαιριακα κανα fps δεν θα αποκτησεις σημαδι. Προφανως και οχι γιατι για Ana πρεπει να λιωσεις πολυ περισσοτερο να την μαθεις απο οτι Widow
batigoal9 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πρωτον τι σχεση εχει το cs ενα aim/tactics/skill heavy game με την casualia αυτη, το skill δεν κανει transfer. Δευτερον εχω παιξει ελαχιστο comp με φιλους το οποιο το παιζαμε ακριβως οπως το qp, εδω tryhardarete και ειστε χειροτερα οι μισοι LOL, kappa koupes γραφτα στο twitch chat. no aim no brain ow is my game.. Όσα δε φτάνει η αλεπού, πηδάει και τα φτάνει. Πως δε θέλει σκιλλ το ow? Cs dropout να πουμε, που κι εκει boosted θα ησουν, και μας το παίζεις ιστορία τώρα. Κι όταν στη λένε για το rank 45 (λολ) λες bad tiemates, το ίδιο δηλαδή για το οποίο κράζεις τα παιδιά. Τελικά φταίνε οι συμπαίκτες? Ή είσαι pleb κι εσύ? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πρωτον τι σχεση εχει το cs ενα aim/tactics/skill heavy game με την casualia αυτη, το skill δεν κανει transfer. Δευτερον εχω παιξει ελαχιστο comp με φιλους το οποιο το παιζαμε ακριβως οπως το qp, εδω tryhardarete και ειστε χειροτερα οι μισοι LOL, kappa koupes γραφτα στο twitch chat. no aim no brain ow is my game.. Θες να μας πεις ότι το OW δεν θέλει skill ; Σίγουρα δεν έχει σχέση με το CS.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Προφανως και οχι γιατι για Ana πρεπει να λιωσεις πολυ περισσοτερο να την μαθεις απο οτι Widow Επίσης με την Ana πρέπει να προσέχεις πολύ και τους συμπαίχτες σου που πάνε πέρα-δώθε πριν πετάξεις nanoboost. Αν και nanoboosted Mercy είναι φοβερό θέαμα.
Atallos1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πρωτον τι σχεση εχει το cs ενα aim/tactics/skill heavy game με την casualia αυτη, το skill δεν κανει transfer. Δευτερον εχω παιξει ελαχιστο comp με φιλους το οποιο το παιζαμε ακριβως οπως το qp, εδω tryhardarete και ειστε χειροτερα οι μισοι LOL, kappa koupes γραφτα στο twitch chat. no aim no brain ow is my game.. Μια χαρα κανει transfer , αν μπορεις να βαρεσεις κεφαλια στο CS τα βαρας και στο OW Αμα εχεις παιξει ελαχιστα το game και ειδικα comp , ποιο το νοημα να γραφεις salty posts οταν εισαι χειροτερος απο αυτους για τους οποιους γραφεις ? Με τα λογια και την θεωρια δεν γ@η@σε κανεις..
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Όποιος πιστεύει ότι είναι βαρβάτος στο aim, παίρνει McRee και μοιράζει πόνο. 1
shadowlike Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Προφανως και οχι γιατι για Ana πρεπει να λιωσεις πολυ περισσοτερο να την μαθεις απο οτι Widow το σίγουρο είναι πως με ανα ένας καθόλου experienced παίχτης θα έχει περισσότερο impact απ'οτι ένας καθόλου experienced παίκτης με widow. Δεδομένου οτι έχει καταλάβει οτι η ανα έχει primary role το healing my opinion though.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Επίσης με την Ana πρέπει να προσέχεις πολύ και τους συμπαίχτες σου που πάνε πέρα-δώθε πριν πετάξεις nanoboost. Αν και nanoboosted Mercy είναι φοβερό θέαμα. Μα γιατί δεν μπουκάρει με το πιστολάκι να κόψει
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Διαφωνώ! Από τους πιο δύσκολους χαρακτήρες, κατά την προσωπική μου άποψη. Μιλάμε για να κάνεις καλή δουλειά, όχι απλώς να παρενοχλείς διακριτικά την αντίπαλη ομάδα. Απο τους πιο δυσκολους χαρακτηρες η Widow που η ulti της δεν χρειαζεται καθολου skill(για αυτο που ειναι βεβαια)για να την χρησιμοποιησεις,το poison trap ειναι αυτο που ειναι(ουτε αυτο θελει καποιο skill για να το κανεις),δηλαδη δυσκολια μονο και μονο στο οτι δεν πρεπει να καθεται σε ενα σημειο. Τι να πουν δηλαδη αλλοι χαρακτηρες που χρειαζεται να χρησιμοποιουν τα skills τους περισσοτερο και βασιζονται και παραπανω στον στοχο οπως Soldier,Pharah,reaper(οταν δεν εχουν Ulti).
ADHD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Θες να μας πεις ότι το OW δεν θέλει skill ; Σίγουρα δεν έχει σχέση με το CS. Οχι δεν εχει mechanical skill οπως στο cs, οτι εχω καλυτερο aim σπανια βοηθαει οταν ολο το game ειναι ενα clusterfuck απο ultis, broken abilities κτλπ. Το να το αναφερεις ειναι χαζο. Ελα mccree vs mccree οποτε θες να δεις headshots και wun taps, scrub εισαι και εσυ και λες τις εξυπναδες σου τωρα να χαρεις. Όσα δε φτάνει η αλεπού, πηδάει και τα φτάνει. Πως δε θέλει σκιλλ το ow? Cs dropout να πουμε, που κι εκει boosted θα ησουν, και μας το παίζεις ιστορία τώρα. Κι όταν στη λένε για το rank 45 (λολ) λες bad tiemates, το ίδιο δηλαδή για το οποίο κράζεις τα παιδιά. Τελικά φταίνε οι συμπαίκτες? Ή είσαι pleb κι εσύ? Εχω bad tiemates, ο ενας ειναι killwhore η αλλη healarei μονο με αιτηση.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Σιγά εσύ McRee EU. Έχεις εκτεθεί και παρ' όλα αυτά μιλάς.
*nenya* Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Χιλάρω μόνο τους καλούς και τους πλεμπ τους αφήνω να ψοφάνε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις