Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην παρουσα φαση το ranked ειδικα σε χαμηλοτερη βαθμιδα ειναι ακριβως το ιδιο με το quick play.Ξερεις ποια ειναι η μονη διαφορα στο ranked?Οτι με καθε νικη παιρνεις ποντους για να ξεκλειδωσεις τα χρυσα οπλα γρηγοροτερα. Κοινως σιγα την ανταμοιβη που εχει το ranked για να παει καποιος να καει σε αυτο.

:P νομίζω ότι όσοι παίζουν competitive δεν το κάνουν για τα όμορφα όπλα αλλά για να αρχίσει να φιγουράρει το όνομά τους σε κατατάξεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγο παιχνίδι το θέμα μου είναι οτι μιας και έχω συνηθίσει όλα τα fps games που έπαιζα να ήταν σε κονσόλα δεν μπορώ να παίξω χωρίς gamepad δυσκολεύομαι αρκετά με πληκτρολόγιο-ποντίκι.

Υπάρχει περίπτωση έαν συνδέσω gamepad του ps3 να τον κάνω να δουλέψει?

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα.Το παιχνιδι εχει κυκλοφορησει και σε Ps4 και XboxOne,αρα προφανως και μπορει να παιχτει με gamepad.Για το Dualshock 3 που αναφερεις θελει και προγραμμα για να το διαβασει ο υπολογιστης αρα δεν μπορω να πω με σιγουρια αν εχουν προκυψει τιποτα θεματα με αυτο.Εδω λενε οτι γινεται να με Ds3 https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/4jou6g/can_i_use_a_ps3_controller_on_my_pc_to_play/

Εγω παντως συνδεσα του XboxOne το controller και μια χαρα το αναγνωρισε και μπορεις να παιξεις με αυτο.

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγο παιχνίδι το θέμα μου είναι οτι μιας και έχω συνηθίσει όλα τα fps games που έπαιζα να ήταν σε κονσόλα δεν μπορώ να παίξω χωρίς gamepad δυσκολεύομαι αρκετά με πληκτρολόγιο-ποντίκι.

Υπάρχει περίπτωση έαν συνδέσω gamepad του ps3 να τον κάνω να δουλέψει?

Ευχαριστώ πολύ

Σιγουρα θα χρειαστεις καποιο προγραμμα για controller compatibility . δεν νομιζω οτι παιζει κανεις με controller για να σου πει σιγουρα . Παντως θα σου ελεγα οτι αν μπορεις , μην παιξεις με controller στο PC . Οχι μονο κανεις gimp τον εαυτο σου , αλλα θα εκνευριστεις και με το game . Υπαρχουν αρκετοι ηρωες που δεν χρειαζεται να εχεις και το καλυτερο aim για να τους παιξεις . 

Δημοσ.

η widow στο domination είναι για τα πανηγύρια αλλά είναι challenging γιατί αναγκάζεσαι να βελτιώσεις τα mobility skills σου σα widow κάτι που νομίζω είναι πολύ βασικό για το συκγεκριμένο sniper class στο παιχνίδι αυτό. Θέλω να πώ πως η widow μπορεί να παιχτεί και επιθετικά με πολύ καλά αποτελέσματα αρκεί να είσαι συνέχεια mobile και να χρησιμοποιείς σωστά το hook σου.

Σχεδον καθε χαρακτηρας μπορει να παιχτει σε οτι map βγαινει,βεβαια δεν σημαινει οτι λειτουργει με ολες τις ομαδες που θα παιζεις μαζι και θα εχεις αντιπαλους.Γιαυτο και υπαρχει η επιλογη να αλλαξεις ηρωα στη στιγμη.Ετσι οπως το περιγραφεις εσυ,ανεξαρτητως του τι εχει παρει η ομαδα(ή ακομα χειροτερα τι εχουν παρει οι αντιπαλοι),και πως πηγαινει η ροη του παιχνιδιου εσυ απο την αρχη κλειδωνεις Widowmaker μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι. Να ξερεις ομως οτι ετσι δεν γινεσαι καλυτερος σαν παικτης γενικα στο παιχνιδι και αν οι αντιπαλοι νιωθουν λιγο παραπανω,την εβαψες(βλεπε Winston,roadhog,genji κλπ).

Και για να ειμαστε και σοβαροι σιγα την δυσκολια που εχει γενικα η Widow σαν χαρακτηρας για να μιλαμε και για challenging καταστασεις. 

Δημοσ.

Καλησπερα, ναι μπορεις να παιξεις με ds3 και να εισαι καλυτερος απο το 90% αυτων που γραφουν εδω μεσα, glhf.. :P

• Like 2
Δημοσ.

η widow στο domination είναι για τα πανηγύρια αλλά είναι challenging γιατί αναγκάζεσαι να βελτιώσεις τα mobility skills σου σα widow κάτι που νομίζω είναι πολύ βασικό για το συκγεκριμένο sniper class στο παιχνίδι αυτό. Θέλω να πώ πως η widow μπορεί να παιχτεί και επιθετικά με πολύ καλά αποτελέσματα αρκεί να είσαι συνέχεια mobile και να χρησιμοποιείς σωστά το hook σου.

αν μαθεις καλα τη widow μπορεις να κανει switch σε ανα και να μαθεις και εκεινη καλα να μπορεις να παιξεις καθε comp χωρις να σε βριζουν. Ολοι εκτιμουν μια ανα με σημαδι. Το σημαδι ομως δεν ειναι κατι ευκολο, αμα παιζεις ευκαιριακα κανα fps δεν θα αποκτησεις σημαδι. 

Δημοσ.

Ενταξει παντα θα μπορουσε και καλυτερα ομως..

Επισης αυτοι που μιλανε εδω ειναι low rank scrubs που δεν εχουν ιδεα απο fps, το παιζουν tryhard αλλα suckaroun εντελως, nothing to see here πραγματικα..

Θα τον βρούμε το δρόμο μας. Για το άλλο που λες, για να σαι 1800-2000 ρανκ, κάτι κάνεις κι εσύ λάθος. Δε φταίνε μόνο οι bad tiemates. Εγω solo queue χαλαρά 3000 έφτασα και παίζοντας κυρίως healer/tank που δεν παίρνουν πολύ elo. Όσες πιθανότητες να χεις εσύ βλαμμένους στην ομάδα, άλλες τόσες να χουν κι εκείνοι.

για αρχη στο quick. Το προβλημα δεν ειναι η widow. το προβλημα εισαι εσυ που εισαι νουμπας και παιρνεις widow. Αν παρεις την widow και εισαι καλος κανενας δεν θα σου την πει. Αν απο πισω κατσεις σε σωστα σημεια και εχεις καλο σημαδι θα βοηθησεις την ομαδα στο Push. Αν τωρα παιρνεις widow σε domination εισαι για φαπες. 

Αν δεν παίξει widow στο qp, Που θα παίξει? Κάπως πρέπει να μάθει.

:lol: :lol: :lol:

:wub:  πάλι τιλτάρεις εσύ;

Λίγα τα λόγια σου για τον TiltXgod γιατί θα βγάλω βιντεάκι με πρωταγωνιστή Nenya και δε θες.

Δημοσ.

Καλησπερα, ναι μπορεις να παιξεις με ds3 και να εισαι καλυτερος απο το 90% αυτων που γραφουν εδω μεσα, glhf.. :P

Ο παιζω CS και κατεληξα να ειμαι 45 στο 1ο season του Overwatch Kappa

Δημοσ.

Μου εξηγείτε ρε παιδιά πώς τα βέλη του hanzo με πετυχαίνουν μέσα από τοίχους;!;!;

Trick αν με βγάλεις σε βίντεο θα ακούγομαι μόνο να λέω 'γ@@@@μημένη Mei & nova drama queen' όλη την ώρα :-D

Δημοσ.

Μου εξηγείτε ρε παιδιά πώς τα βέλη του hanzo με πετυχαίνουν μέσα από τοίχους;!;!;

high latency... με έχουν κατηγορήσει με widow για wall hacks :(

επίσης το ίδιο παίζει και με roadhog με το hook. Με έχουν τραβήξει ουκ ολίγες φορές μεσα απο τοίχο.

Δημοσ.

Trick αν με βγάλεις σε βίντεο θα ακούγομαι μόνο να λέω 'γ@@@@μημένη Mei & nova drama queen' όλη την ώρα :-D

Mη με προκαλείς και δεν έχω χρόνο για έντιτ. 

Δημοσ.

Μα....φαινόταν στο βιντεάκι PotG του hanzo ξεκάθαρα να ρίχνει, να βλέπουμε όλοι τον τοίχο και να σκοτώνομαι εγώ από πίσω. Δλδ με την δική του οπτική ΔΕΝ με έβλεπε καν ότι ήμουν εκεί!! Πφφφ.....

Δημοσ.

Και για να ειμαστε και σοβαροι σιγα την δυσκολια που εχει γενικα η Widow σαν χαρακτηρας για να μιλαμε και για challenging καταστασεις. 

Διαφωνώ! Από τους πιο δύσκολους χαρακτήρες, κατά την προσωπική μου άποψη. Μιλάμε για να κάνεις καλή δουλειά, όχι απλώς να παρενοχλείς διακριτικά την αντίπαλη ομάδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...