Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά κάποιοι το βλέπουμε σαν διασκέδαση και άλλοι στα σοβαρά. Το λάθος είναι όταν πάνε να 'πιέσουν' κι εμάς τους χαλαρούς. Άσε με ρε φίλε να διασκεδάσω κ αν δεν γουστάρεις μην ξαναπαίζεις μαζί μου στον επόμενο γύρο. Τόσο απλά και εύκολα.

Απο την στιγμη που ειναι παιχνιδι που παιζεται με αλλους μαζι υποχρεωτικα(στην ομαδα)και υπαρχει το στοιχειο του ανταγωνισμου με την εννοια οπως γραφτηκε παραπανω''παιζω για την νικη'' ειναι σχεδον σιγουρες οι παραπανω περιπτωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως :) η διασκέδαση δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τις νίκες!! Πιο πολύ τό'χω διασκεδάσει σε ζόρικα ματσάκια που κατέληξαν σε ήττα, αλλά είχα και καλούς συμπαίκτες με χιούμορ και πειράγματα.

Fulgore αυτό που λες άντε να το δεχτώ για competitive matches που εκεί υπάρχει και το rank. Στα quickplay όμως τί σας πειράζει τόσο πολύ η χαλαρότητα;

• Like 1
Δημοσ.

Good work λέω, εκτός αν πήγαμε τραίνο, οπότε great work.

Ενταξει παντα θα μπορουσε και καλυτερα ομως..

Επισης αυτοι που μιλανε εδω ειναι low rank scrubs που δεν εχουν ιδεα απο fps, το παιζουν tryhard αλλα suckaroun εντελως, nothing to see here πραγματικα..

Δημοσ.

γενικά η αλήθεια ειναι στη μέση. Αν είσαι χάλιας με το χαρακτήρα που παίζεις πρέπει να κάνεις μια παυση και να σκεφτείς τι κάνεις λάθος, να το φτιάξεις η να αλλάξεις χαρακτήρα σε κάτι που κάνει counter κάποιο άλλο χαρακτήρα της αντίπαλης ομάδας. Απο την άλλη βέβαια είναι και οι mains που θέλουν να κάνουν practice no matter what , σε αυτή τη κατηγορία ανοίκω αυτό το καιρό μιας και το μόνο που μου αρέσει να παίζω είναι widow και τέλος πάντων δε παίζω τόσο για τη νίκη όσο για να βελτιωθώ (quickplay πάντα γιατί δε μπορώ να σκεφτώ τι θα γίνει αν ένας μέτριος παίχτης σα και εμένα παίξει widow στο comp, παίζει να μου κάνουν και DDOS attack με τηλεπάθεια οι συμπαίκτες).

• Like 1
Δημοσ.

πφφ .."we don't need a widow" (quickplay γιατί σταμάτησα να παίζω comp λόγω bullying, hide chat feature plz) ...5 mins later ..η widow player of the match και x2 golds. Οκ δεν είμαι καλός παίχτης widow αλλά προσπαθώ γιατί μου αρέσει το playstyle, αν υπάρχει tracer που μου τα τσουρεκιάζει θα αλλάξω σε Mei . Επίσης κάπου πρέπει να κάνεις προπόνηση (εκτός του target range το κέρατο μου)

για αρχη στο quick. Το προβλημα δεν ειναι η widow. το προβλημα εισαι εσυ που εισαι νουμπας και παιρνεις widow. Αν παρεις την widow και εισαι καλος κανενας δεν θα σου την πει. Αν απο πισω κατσεις σε σωστα σημεια και εχεις καλο σημαδι θα βοηθησεις την ομαδα στο Push. Αν τωρα παιρνεις widow σε domination εισαι για φαπες. 

Δημοσ.

Απλά αν ξεσκίζεσαι για να νικήσει το team σου και οι υπόλοιποι τον παίζουν, σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Από την άλλη θα σου πουν αυτοί, αν θες να ξεσκίζεσαι τράβα competitive.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγο παιχνίδι το θέμα μου είναι οτι μιας και έχω συνηθίσει όλα τα fps games που έπαιζα να ήταν σε κονσόλα δεν μπορώ να παίξω χωρίς gamepad δυσκολεύομαι αρκετά με πληκτρολόγιο-ποντίκι.

Υπάρχει περίπτωση έαν συνδέσω gamepad του ps3 να τον κάνω να δουλέψει?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Ενταξει παντα θα μπορουσε και καλυτερα ομως..

Επισης αυτοι που μιλανε εδω ειναι low rank scrubs που δεν εχουν ιδεα απο fps, το παιζουν tryhard αλλα suckaroun εντελως, nothing to see here πραγματικα..

:lol: :lol: :lol:

:wub:  πάλι τιλτάρεις εσύ;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Βρε ας πάρει ο καθένας ό,τι θέλει, αν τον πίνουμε όμως ή π.χ. ο Bastion (παράδειγμα που λέγαμε) κάθεται deployed turret δίπλα στο point, μένει τελευταίος και δεν κάνει contest, ε...

Εdit: Που και σωστά picks έχω δει να μην πάνε να contest obj ή payload και να κάθονται μακριά και να περιμένουν. -_-

Δημοσ.

για αρχη στο quick. Το προβλημα δεν ειναι η widow. το προβλημα εισαι εσυ που εισαι νουμπας και παιρνεις widow. Αν παρεις την widow και εισαι καλος κανενας δεν θα σου την πει. Αν απο πισω κατσεις σε σωστα σημεια και εχεις καλο σημαδι θα βοηθησεις την ομαδα στο Push. Αν τωρα παιρνεις widow σε domination εισαι για φαπες. 

η widow στο domination είναι για τα πανηγύρια αλλά είναι challenging γιατί αναγκάζεσαι να βελτιώσεις τα mobility skills σου σα widow κάτι που νομίζω είναι πολύ βασικό για το συκγεκριμένο sniper class στο παιχνίδι αυτό. Θέλω να πώ πως η widow μπορεί να παιχτεί και επιθετικά με πολύ καλά αποτελέσματα αρκεί να είσαι συνέχεια mobile και να χρησιμοποιείς σωστά το hook σου.

Δημοσ.

Fulgore αυτό που λες άντε να το δεχτώ για competitive matches που εκεί υπάρχει και το rank. Στα quickplay όμως τί σας πειράζει τόσο πολύ η χαλαρότητα;

Στην παρουσα φαση το ranked ειδικα σε χαμηλοτερη βαθμιδα ειναι ακριβως το ιδιο με το quick play.Ξερεις ποια ειναι η μονη διαφορα στο ranked?Οτι με καθε νικη παιρνεις ποντους για να ξεκλειδωσεις τα χρυσα οπλα γρηγοροτερα. Κοινως σιγα την ανταμοιβη που εχει το ranked για να παει καποιος να καει σε αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...