Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Εμείς" εννοώ εμείς οι συχνοί επισκέπτες αυτού εδώ του thread που -υποθέτω- είμαστε συχνοί επισκέπτες ακριβώς επειδή μας αρέσει το Overwatch και ασχολούμαστε αρκετά. Δεν ξέρω όλα τα παιδιά που γράφουν στο thread, αλλά φαντάζομαι όλοι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο ενασχόλησης είμαστε.

Αυτό που λες για τους πρώτους μήνες μου φαίνεται λογικό. Κι εγώ στις πρώτες ώρες εμπειρίας μου με το Overwatch δεν έβλεπα ακόμα την ανάγκη για healer, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μάταιο είναι το 3v6, δεν είχα σκεφτεί για target prioritization, για focused fire κλπ. Τα έμαθα στην πορεία, επειδή ασχολούμαι, όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι από εδώ. Ωστόσο, ο μέσος παίκτης μάλλον εξακολουθεί να αγνοεί όλες αυτές τις έννοιες, γι' αυτό και πέφτουμε πάνω σε τόσο άθλια matches συχνά.

Ο μόνος τρόπος να γλυτώσεις από όλα αυτά είναι να είσαι σε υψηλό rank (3250+), όπου όπως λένε αρκετοί youtubers από αυτό το rank και πέρα αρχίζεις πλέον και βλέπεις ακόμα και στο solo queue να γίνονται σχεδόν όλα έτσι όπως πρέπει, επειδή ακριβώς όσοι έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ξέρουν τι κάνουν.

Να ξεκαθαρισω ενα πραγμα μονο σε αυτο γιατι νομιζω οτι μαλλον εχει παεξηγηθει αυτο που εγραψα. Οταν λεω προβλημα οσον αφορα τον healer και καποιες φορες το tank λεω για δεδομενα premade.Δεν ειπα βρισιες και τσακωμοι, αλλα να μην υπαρχει καλη επικοινωνια στο τι θα παιξει ο καθενας(premade αλλωστε). Κοινως ειμαστε 5αδα-6αδα και περιμενει ο κοσμος να δει τι θα παρει ο αλλος για να επιλεξει αναλογα.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλο premade aka σε κανω invite και κανεις και εσυ τον φιλο σου και γινομαστε 5αδα ή 6αδα για χαλαρο quick match

και αλλο premade aka παμε να παιξουμε με strategy, σοβαρα κτλ.

Σε χαλαρο "premade" μπορει να τυχει να δεις και χειροτερα picks απο το να εμπαινες soloq..

• Like 1
Δημοσ.

Το respawn time μου φαινεται η ειναι πολυ αργο?? Μετα το περας των 10 δευτερολεπτων καποιες φορες περιμενω 3-4 extra δευτερολεπτα. Μπορει να φαινεται μικρο αλλα εμενα μου φαινεται λες και περιμενω 1 ωρα...

Δημοσ.

Kαμια 200αριά comp games μετα,παιζοντας solo βρισκομαι κλειδωμένος καιρο γυρω στα ~2,5κ. με high ~2650.

Είχα πέσει και 2100 σε μια απόπειρα που έκανα να supportάρω,αλλα ή εγω ειμαι ο πιο αχρηστος healer που υπάρχει,ή δεν εχει νόημα να σαπορταρεις μοσχάρακια(ισως και τα 2)

Γενικά,απο τα games που θα χάσω,στο 80% ή θα εχουμε καμιά symetra σε attack,ή θα μου πάρουν τον ήρωα που παίζω(και στον οποιο ειμαι ο πιο αποδοτικός)

σαν healer εχει σημασια ο παικτης που παιζεις. Με άνα το χιλ ειναι μεν δυσκολο αλλα μπορεις να εισαι πιο καλος χιλερ απο τους αλλους αν αποφασισεις οτι δεν θα κανεις καθολου dmg. Με λουσιο τους μοσχους δεν τους πιανεις γιατι δεν ειναι ποτε κοντα σου. Τρεχουν σαν χαζοι περα δωθε και μετα εχουν και παραπονα τυπου "no heal". 

σαν healer εχει σημασια ο παικτης που παιζεις. Με άνα το χιλ ειναι μεν δυσκολο αλλα μπορεις να εισαι πιο καλος χιλερ απο τους αλλους αν αποφασισεις οτι δεν θα κανεις καθολου dmg. Με λουσιο τους μοσχους δεν τους πιανεις γιατι δεν ειναι ποτε κοντα σου. Τρεχουν σαν χαζοι περα δωθε και μετα εχουν και παραπονα τυπου "no heal". 

αν θέλει καποιος για γκρουπ κοντα στο 2κ (τωρα ειμαι πιο κατω αλλα κλασσικα θα παω 2κ παλι γρηγορα) και ψαχνει heal η zarya ας στειλει ενα πμ. Dps ακομα δεν εχω το σημαδι που πρεπει αλλα μπορω να παιξω soldier ικανοποιητικα.

Δημοσ.

η ανα ειναι πολύ καλη επιθετικα. τρελλο dmg και πολύ καλο support weapon το υπνωτικο αρκει οι γυρω να σαπισουν τον κοιμησμενο.

αν η ομαδα σου ειναι κοντα μπορει μονο με το biotic να σε κρατησει ανετα. αυτο της δινει χρονο να το παιξει λιγο widow. Εχω δει και καλες ανα. 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν λέω να μην κάνει firepower support, αλλά δεν παίρνει κάποιος την Ana για να την έχει Widow και να αγνοεί την ομάδα στο healing. Το έχω δει να γίνεται.

Και ισχύει ότι καλό sleeping dart (αν η ομάδα δεν ξυπνήσει τον κοιμισμένο, εκτός αν είναι έτοιμοι να τον λιώσουν) σώζει ζωές.

Δημοσ.

ΠΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ σε quickplay χαλαρό [το τονίζω, ΔΕΝ μιλάω για competitive], να γράφει ο άλλος στο τσατ 'Πάρε τον τάδε hero, όχι αυτόν κλπ', 'Μην παίζεις έτσι, παίξε έτσι μπλα μπλα μπλα' χαχαχαχαχαχα ε ρε γλέντια, πάνε μερικοί να μας κάνουν κουμάντο πώς να παίξουμε το παιχνίδι που αγοράσαμε με τα λεφτουδάκια μας για δική μας ευχαρίστηση!! Θέλω να δοκιμάσω τον bastion σε attack ναι, so fuckin' what? Θέλουμε να πάρουμε 2 άτομα ταυτόχρονα healers, so?

Ξαφνικά όλοι την έχουνε δει pros και experts ακόμα και στα quickplay κ δίνουν οδηγίες κ κρίνουν σαν νά'ναι αρχηγάρες. Μετά όμως δεν έχουν τί να πούν όταν Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ τελικά νικήσουμε ΜΕ τον bastion στο attack.

Στο competitive κάντε ό,τι γουστάρετε, μην μας χαλάτε όμως το quickplay εμάς που απλά θέλουμε να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ με φίλους ή αγνώστους στο Overwatch μετά από μια ζόρικη μέρα. Αν ήθελα κάποιον να μου δίνει εντολές θα καθόμουν όλη μέρα στη δουλειά μου ξερωγώ.

Αυτάαααα! Για να λέμε και την άλλη πλευρά :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ξαφνικά όλοι την έχουνε δει pros και experts ακόμα και στα quickplay κ δίνουν οδηγίες κ κρίνουν σαν νά'ναι αρχηγάρες. Μετά όμως δεν έχουν τί να πούν όταν Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ τελικά νικήσουμε ΜΕ τον bastion στο attack.

Good work λέω, εκτός αν πήγαμε τραίνο, οπότε great work.

Αν βλέπω πάντως ότι έχουμε θέμα και ο Bastion συνεχίζει να μην κάνει δουλειά, θα του πω να αλλάξει. Ti να κάνω, όποιο mode παίξω, για να κερδίσω πάω, όχι για να troll-άρω άλλους που κάνουν πολλές φορές γιατί "It's just quick play". Το ίδιο μπορούμε να λέμε και στο comp "It's just a game".

Κάτι μου θυμίζει αυτό  :P

Εμένα, το ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρε συ, τρολάρισμα είναι π.χ. αν η δική μας Mei χτίζει τοίχους στα μούτρα μας επίτηδες να μην μπορούμε να πλησιάσουμε τους αντιπάλους. Αυτό είναι τρολάρισμα κι εκεί πέφτουν μηνύματα στο τσατ. Αυτό που περιέγραψα δεν ήταν τρολάρισμα.

Απλά κάποιοι το βλέπουμε σαν διασκέδαση και άλλοι στα σοβαρά. Το λάθος είναι όταν πάνε να 'πιέσουν' κι εμάς τους χαλαρούς. Άσε με ρε φίλε να διασκεδάσω κ αν δεν γουστάρεις μην ξαναπαίζεις μαζί μου στον επόμενο γύρο. Τόσο απλά και εύκολα.

Δημοσ.

πφφ .."we don't need a widow" (quickplay γιατί σταμάτησα να παίζω comp λόγω bullying, hide chat feature plz) ...5 mins later ..η widow player of the match και x2 golds. Οκ δεν είμαι καλός παίχτης widow αλλά προσπαθώ γιατί μου αρέσει το playstyle, αν υπάρχει tracer που μου τα τσουρεκιάζει θα αλλάξω σε Mei . Επίσης κάπου πρέπει να κάνεις προπόνηση (εκτός του target range το κέρατο μου)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...