Raikkonen86 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 2199 ( μπορεί να είμαι και ποιο κάτω δε το έχω μπροστά μου τώρα) αυτήν την στιγμή, 2431 season high. Εχω πέσει και κάτω απο 2000, 1800 για την ακρίβεια αλλά ανέβηκα πολυ εύκολα... Και τολμώ να πω οτι το rank που εχω δεν αντικατοπτριζει σε καμία περίπτωση την "δουλειά" μου σε κάθε ματς. Θα μπορούσα άνετα να είμαι 3000+ αλλα για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω δεν είμαι. Όποιος δεν με πιστεύει αν θέλει μπορούμε να παίξουμε κανα ματσάκι για να δει τι εννοώ.
ADHD Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξερω τι ρανκ παιζετε, παντως μια βδομαδα που παιζω τωρα ranked σπανια ειχα θεματα στο solo queue. Nταξει κανα μαλακα θα πετυχεις, αλλα και 2 healers ειχαμε, και switch κανανε οποτε χρειαζοταν. Μονο χτες μου κατσαν 2 σερι games με toxic tiemates. Αλλα γενικα 4/5 παιχνιδια μια χαρα ειναι. Καμια σχεση με cs solo queue. sample size 10-15 games και εχει και αποψη.. Τoxic af εισαι εσυ και οχι οι bad tiemates σου.
batigoal9 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 sample size 10-15 games και εχει και αποψη.. Τoxic af εισαι εσυ και οχι οι bad tiemates σου. Τουλαχιστον δεν κλαιω ολη την ωρα για το deflect του genji. 2
sistah Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξερω ποιοι ειναι οι ''εμεις'' που αναφερεσαι αλλα εγω απο τις αρχες του παιχνιδιου θυμαμαι οτι απο τα premade με τα παιδια(με οσα επαιξα εννοειται) εδω στο forum τους πρωτους μηνες(που δεν υπηρχε το ranked κιολας)υπηρχε θεμα για το ποιος θα επαιζε support(αλλα και tank),γιαυτο και αρκετες φορες εγραφε και ο ghost για team synergy και φυσικα το αθανατο flanking σχεδον σε καθε παιχνιδι Πρωτοι μηνες παιχνιδιου ηταν, λογικο μου ακουγεται.. Το λεω γιατι το αναφερεις ανα διαστηματα.
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πρωτοι μηνες παιχνιδιου ηταν, λογικο μου ακουγεται.. Το λεω γιατι το αναφερεις ανα διαστηματα. Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια και το διαστημα αυτο ηταν που επαιζα με τα περισσοτερα ατομα απο το forum σε σχεση με τωρα. Το τονισα αλλωστε οτι αναφερομουν σε συγκεκριμενη περιοδο.
basilis_k6 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 και εγω το ιδιο προβλημα εχω. 2100 season high και παλευω να φτασω πάλι στο 2000. Τα picks οτι ναναι. group up ΠΟΤΕ. Και για καποιο λογο παντα ειμαι στην ομαδα με τους χαζους. Bastion στο attack, Torb σε domination, zenyata και πεζει για να σκοτωσει και τετοια. Μία μερα έκανα 10σερι νικες και τωρα ειναι σχεδον 12 ήττες σερι. Ισως ειναι οι μεταμεσονυκτιες ωρες που παιζω δεν ξερω. Παίζω lucio/zarya/ και σπανια dps. Ελπίζω να αλλάξει πολύ το συστημα βαθμολόγησης και να έχουν λογο οι παιχτες στο τελικο αποτέλεσμα αλλα και kick. 10 negative votes σε 20 παιχνιδια ας πουμε, -300 ποντους. Παίζω με gold tier και παιρνει widow και σκοτωνει εναν το μηνα και μετα πετυχαινω silver με reaper που θεριζει. Πρεπει να γινει κατι γιατι αρχιζω να χανω το ενδιαφερον μου. 1
Silverage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ είμαι τώρα 2200 με 2700 season high. Μόλις πάω 2400 περίπου μετά με παίρνει η κάτω βόλτα πάλι.
basilis_k6 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Το ξαναλεω οτι παλι καλα που δεν εχει Deathmatch ή Team Deathmatch το παιχνιδι και υποχρεωνει με team objective. διαφωνω κάθετα. Έπρεπε να εχει να μαζευει εκει αυτους που δεν θελουν η δεν μπορουν να παιξουν ομαδικα.
suffocater Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Kαμια 200αριά comp games μετα,παιζοντας solo βρισκομαι κλειδωμένος καιρο γυρω στα ~2,5κ. με high ~2650.Είχα πέσει και 2100 σε μια απόπειρα που έκανα να supportάρω,αλλα ή εγω ειμαι ο πιο αχρηστος healer που υπάρχει,ή δεν εχει νόημα να σαπορταρεις μοσχάρακια(ισως και τα 2)Γενικά,απο τα games που θα χάσω,στο 80% ή θα εχουμε καμιά symetra σε attack,ή θα μου πάρουν τον ήρωα που παίζω(και στον οποιο ειμαι ο πιο αποδοτικός)
Silverage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εγώ έχω παρατηρήσει οτι σε αυτά που χάνω το 90% είναι επειδή ως defence ανοίγεται πολύ ο Reinhardt, τον τρώει και μετά μας σκίζουνε. Σε attack είναι γιατί πάλι ο rein πάει μπροστά με την ασπίδα και οι άλλοι ή σκορπίζουνε ή βαράνε καμιά απο πίσω περιστασιακά μέχρι που σπάει η ασπίδα. Η πιο βασική στρατηγική και μερικοί δεν μπορούν ούτε αυτό να κάνουν. Μια φορά είχα μπει σε γκρουπάκι 6 άτομων premade ως rein. Πήγαινα μπροστά με ασπίδα και οι άλλοι απο πίσω κολλητά και θερίζαν ότι υπήρχε, δεν προλάβαινε να σπάσει η ασπίδα. 9/10 ματσάκια τα νικήσαμε.
suffocater Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μια φορά είχα μπει σε γκρουπάκι 6 άτομων premade ως rein. Πήγαινα μπροστά με ασπίδα και οι άλλοι απο πίσω κολλητά και θερίζαν ότι υπήρχε, δεν προλάβαινε να σπάσει η ασπίδα. 9/10 ματσάκια τα νικήσαμε. Αυτή η ωραία αισθηση που βρισκεις team που νιωθει,και ξαφνικα νιωθεις οτι παιζεις αλλο game. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Απόψε στις 8 αν δεν κάνω λάθος ξεκινάει η Blizzcon. Άντε να δούμε πώς θα γίνει το reveal της Sombra τελικά.
opterios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξερω ποιοι ειναι οι ''εμεις'' που αναφερεσαι αλλα εγω απο τις αρχες του παιχνιδιου θυμαμαι οτι απο τα premade με τα παιδια(με οσα επαιξα εννοειται) εδω στο forum τους πρωτους μηνες(που δεν υπηρχε το ranked κιολας)υπηρχε θεμα για το ποιος θα επαιζε support(αλλα και tank),γιαυτο και αρκετες φορες εγραφε και ο ghost για team synergy και φυσικα το αθανατο flanking σχεδον σε καθε παιχνιδι "Εμείς" εννοώ εμείς οι συχνοί επισκέπτες αυτού εδώ του thread που -υποθέτω- είμαστε συχνοί επισκέπτες ακριβώς επειδή μας αρέσει το Overwatch και ασχολούμαστε αρκετά. Δεν ξέρω όλα τα παιδιά που γράφουν στο thread, αλλά φαντάζομαι όλοι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο ενασχόλησης είμαστε. Αυτό που λες για τους πρώτους μήνες μου φαίνεται λογικό. Κι εγώ στις πρώτες ώρες εμπειρίας μου με το Overwatch δεν έβλεπα ακόμα την ανάγκη για healer, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μάταιο είναι το 3v6, δεν είχα σκεφτεί για target prioritization, για focused fire κλπ. Τα έμαθα στην πορεία, επειδή ασχολούμαι, όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι από εδώ. Ωστόσο, ο μέσος παίκτης μάλλον εξακολουθεί να αγνοεί όλες αυτές τις έννοιες, γι' αυτό και πέφτουμε πάνω σε τόσο άθλια matches συχνά. Ο μόνος τρόπος να γλυτώσεις από όλα αυτά είναι να είσαι σε υψηλό rank (3250+), όπου όπως λένε αρκετοί youtubers από αυτό το rank και πέρα αρχίζεις πλέον και βλέπεις ακόμα και στο solo queue να γίνονται σχεδόν όλα έτσι όπως πρέπει, επειδή ακριβώς όσοι έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ξέρουν τι κάνουν. 2
Belisarius Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τα έχουμε ξαναπεί. Μόνος δεν έχεις ελπίδες για κάτι καλό πέρα από συγκυρίες. Έτσι ξεκίνησα με 2200 περίπου. Μετά με ομάδα με λίγα παιχνίδια που έχω παίξει είμαι στα 2400+. Μόνο με ομάδα και να νιώθουν όλοι ανεβάζεις συστηματικά rating. Διαφορετικά μια χαρά είναι και το quick.
Προτεινόμενες αναρτήσεις