Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και όλοοο αυτό για να σου πούνε "θα την δεις στην blizzcon" πέφτει τόσο hate στο reddit όσο δεν υπάρχει μιας και απλά το τρέναραν άνευ λόγου για να φτάσουν έως την blizcon

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδία πόσο latency έχετε; βαράει κατι 200-300 σήμερα. Συνήθος έχω γύρω στα 80 αλλα και αυτό νομίζω δεν είναι τόσο καλό. Παίζω με widow αρκετά αυτό το καιρο και το lag με έχει γονατίσει.

Δημοσ.

Ρε παιδία πόσο latency έχετε; βαράει κατι 200-300 σήμερα. Συνήθος έχω γύρω στα 80 αλλα και αυτό νομίζω δεν είναι τόσο καλό. Παίζω με widow αρκετά αυτό το καιρο και το lag με έχει γονατίσει.

Γυρω απ το 50αρι γυρίζω.

μαξ 56,εκτος ελαχιστων περιπτώσεων απο το launch.

Δημοσ.

Συμπλήρωσα σήμερα 300 match (ξέρω δεν είναι και πάρα πολλά) στην season 2... Έχοντας παίξει 270 ( κάπου εκεί είναι ο αριθμός) solo queue μπορώ να πω με ασφάλεια ότι το competitive του overwatch ανταγωνιζεται άνετα σε σαπίλα αυτά του counter και του lol ίσως και ακόμα χειρότερα. Δεν εχω ξαναπαιξει ανάλογο παιχνίδι που οι συμπαίκτες σου να αδιαφορουν ολοκληρωτικά για την υπόλοιπη ομάδα και ειδικά στο compe. Δηλαδή να είμαστε σε φάση να μην έχει η ομάδα healing καθόλου και ο τελευταίος που μένει στην επιλογή μας λεει οτι δεν έχουμε healer και να παίρνει mei στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπο!!!!! Μιλάμε για ηληθιο κόσμο... Δεν ξέρω οι υπόλοιποι τι αποψη έχετε, εμένα πάντως η δικη μου αυτή είναι. Ευτυχώς παίξαμε μερικές φορες με ενα μελος απο εδω ( με τον superidis) και είχα κάποιον να συνεννοηθούμε, κάναμε και μερικά καλα winning streaks...

Δημοσ.

Συμπλήρωσα σήμερα 300 match (ξέρω δεν είναι και πάρα πολλά) στην season 2... Έχοντας παίξει 270 ( κάπου εκεί είναι ο αριθμός) solo queue μπορώ να πω με ασφάλεια ότι το competitive του overwatch ανταγωνιζεται άνετα σε σαπίλα αυτά του counter και του lol ίσως και ακόμα χειρότερα. Δεν εχω ξαναπαιξει ανάλογο παιχνίδι που οι συμπαίκτες σου να αδιαφορουν ολοκληρωτικά για την υπόλοιπη ομάδα και ειδικά στο compe. Δηλαδή να είμαστε σε φάση να μην έχει η ομάδα healing καθόλου και ο τελευταίος που μένει στην επιλογή μας λεει οτι δεν έχουμε healer και να παίρνει mei στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπο!!!!! Μιλάμε για ηληθιο κόσμο... Δεν ξέρω οι υπόλοιποι τι αποψη έχετε, εμένα πάντως η δικη μου αυτή είναι. Ευτυχώς παίξαμε μερικές φορες με ενα μελος απο εδω ( με τον superidis) και είχα κάποιον να συνεννοηθούμε, κάναμε και μερικά καλα winning streaks...

Βασικα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο προκαλει εντυπωση αυτο. Οταν το Overwatch εχει φτασει τα 20 εκ. παικτες ειναι λογικο αρκετοι απο αυτους να ειναι απο τα moba παιχνιδια,ειδικα αφου υπαρχουν και κοινα στοιχεια με τους ρολους.Και ολως τυχαιως μεταφερονται και οι ιδιες νοοτροπιες σε αυτο. 

Το ξαναλεω οτι παλι καλα που δεν εχει Deathmatch ή Team Deathmatch το παιχνιδι και υποχρεωνει με team objective.

• Like 1
Δημοσ.

Μου προκαλεί εντύπωση το ποσό απροθυμος μπορεί να είναι κάποιος ως προς την συνεργασία του με το team του. Δηλαδή 60 ευρώ για να πάρεις ενα κωλοπαιχνιδο που είναι αποκλειστικά team based, μόνο και μόνο για να κάνεις ότι γουστάρεις και συην τελική απλά να χάνεις...

Δημοσ.

Είναι λογικό, ρε παιδιά. Εμείς είμαστε λίγο παραπάνω πορωμένοι με το παίγνιο από το μέσο όρο, το ψάχνουμε, το μελετάμε, θέλουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να το ευχαριστιόμαστε, οπότε κάποια πράγματα μας φαίνονται no brainers, όπως πχ. το να έχει η ομάδα 2 healers (κι ένα σωρό άλλα πράγματα που είναι στοιχειωδώς απαραίτητα για ένα σωστό round).

Από την άλλη πλευρά του καλωδίου όμως, δεν ξέρεις με τι καρυδιάς καρύδι έχεις να κάνεις. Ο περισσότερος κόσμος απλώς θέλει να περάσει την ώρα του ακόμα και αν πρόκειται για competitive και δε νοιάζεται να επενδύσει λίγο παραπάνω στο παιχνίδι, ή δε νοιάζονται καθόλου για το αν θα πέσει το rank τους κλπ. "Relax, it's just a game" λένε συχνά.

Δημοσ.

Μου προκαλεί εντύπωση το ποσό απροθυμος μπορεί να είναι κάποιος ως προς την συνεργασία του με το team του. Δηλαδή 60 ευρώ για να πάρεις ενα κωλοπαιχνιδο που είναι αποκλειστικά team based, μόνο και μόνο για να κάνεις ότι γουστάρεις και συην τελική απλά να χάνεις...

Ναι μονο και μονο γιατι ειναι δημοφιλες,χαριτωμενο(σχεδιαστικα)και παιζεται ανετα με παρεα. Ολα τα αλλα ειναι ψιλο λεπτομερειες....

Το πιο αστειο ειναι οταν διαβασα(μιας και ειχα καιρο να παιξω μετα το καλοκαιρι)οτι ξαφνικα το meta εγινε τωρα με 2 support. Και λεω μα καλα τι στο καλο εδω τοσο καιρο παρακαλαγες να επαιρνε ενας support και τωρα θα ζηταμε για 2?

Είναι λογικό, ρε παιδιά. Εμείς είμαστε λίγο παραπάνω πορωμένοι με το παίγνιο από το μέσο όρο, το ψάχνουμε, το μελετάμε, θέλουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να το ευχαριστιόμαστε, οπότε κάποια πράγματα μας φαίνονται no brainers, όπως πχ. το να έχει η ομάδα 2 healers (κι ένα σωρό άλλα πράγματα που είναι στοιχειωδώς απαραίτητα για ένα σωστό round).

Δεν ξερω ποιοι ειναι οι ''εμεις'' που αναφερεσαι αλλα εγω απο τις αρχες του παιχνιδιου θυμαμαι οτι απο τα premade με τα παιδια(με οσα επαιξα εννοειται) εδω στο forum τους πρωτους μηνες(που δεν υπηρχε το ranked κιολας)υπηρχε θεμα για το ποιος θα επαιζε support(αλλα και tank),γιαυτο και αρκετες φορες εγραφε και ο ghost για team synergy και φυσικα το αθανατο flanking σχεδον σε καθε παιχνιδι :P

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε το θέμα είναι πως η blizzard από την μεριά είναι της είναι σαν να αδιαφορει η να αγνοεί τελείως αυτό το θέμα. Στα φόρουμς βλέπω συνέχεια threads σχετικά με αυτό... Είναι υπερβολικά εύκολο κατα την γνωμη μου να λυθεί το θέμα αυτών που δεν τους νοιάζει αν θα χάσουν η όχι. Θες να παίξεις competitive? Ωραία διαλέγεις πριν απο σε βάλει σε match τι class θες να παίξεις η απλά κανεις fill και κλειδώνεις. Καμία αλλαγή σε αλλο class κατά την διάρκεια του match. Όχι που μου παίρνει ο άλλος lucio μοναδικό support και στην μεση του match σου λεει " δε γαμιεται ας παιξω winston τωρα"...

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ρανκ παιζετε, παντως μια βδομαδα που παιζω τωρα ranked σπανια ειχα θεματα στο solo queue. Nταξει κανα μαλακα θα πετυχεις, αλλα και 2 healers ειχαμε, και switch κανανε οποτε χρειαζοταν. Μονο χτες μου κατσαν 2 σερι games με toxic tiemates. Αλλα γενικα 4/5 παιχνιδια μια χαρα ειναι. Καμια σχεση με cs solo queue.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...