Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω μέχρι 1/11 4pm PT
*nenya* Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλά ντάξει, καμία ελπίδα για κάλτσες ή για καπέλο μάγισσας. Η ελπίδα μου πέθανε ολοκληρωτικά όταν είδα να μου πέφτει το σκιν του roadhog.
Silverage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Πήρα 11 πακέτα χθες. Έπεσε roadhog και ο reaper με την κιθάρα. Μετά πήρα με τα 2000 coins που είχα Ana και Rein και τέλος. Ήθελα να πάρω της mercy αλλά δεν φτάνανε και δεν την πολυπαίρνω και στα ματσάκια οπότε δεν πειράζει. Γενικά όμως όλο duplicates μου τύχαιναν. Πρέπει να ανεβάσουν λίγο τα coins που δίνουν. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εγω ηθελα να παρω της Mercy αφου απο Legendary μου εκατσε του Bastion(ελεος.......),αλλα απο την στιγμη που ειχα ηδη παρει το Devil της Mercy,ειπα δεν πειραζει.Αγορασα το Skin στον Reaper επειδη δεν μου εχει κατσει ουτε 1 απλο skin σε αυτον,παρα μονο το default απο origin(και ας μην το πολυ παιζω τον χαρακτηρα αυτο)και της Symmetra(που ουτε με αυτη πολυ παιζω)επειδη παλι δεν μου εχει κατσει καποιο skin και τα legendary δεν μου πολυ αρεσουν και τοσο. Γενικα τα κανανε χαλια μαυρα με τα limited skin ως τωρα.Ελπιζω ο κοσμος να τους κραξει αγρια(οπως εγινε και στους Ολυμπιακους)γιατι ναι οκ μου ζηταει τα 3πλασια coins το skin,αν ανοιγω τοσα κουτια και μου καθονται απο τα προηγουμενα skin ποιο το νοημα?Βαζουν επιτηδες και 800 spray και εικονιδια profile για να ειναι ακομα πιο δυσκολο να σου κατσει κατι,εστω και epic. 1
Silverage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Απο lootbox που πήρα απο level το μόνο ψιλοκαλό που έπεσε ήταν junkrat που ούτε αυτόν τον παίζω και έχω ήδη το skin σκιάχτρο. Μετά έπεσε Zen που έχω ήδη εκείνο το κόκκινο και Bastion που έχω το blizzcon. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι τα duplicates. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Oύτε εγώ βλέπω Mercy (για την...συλλογή) και δεν έχω και αρκετά credits. Oh well.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Junkrat δεν έλεγε να κάτσει με τπτ, όλα τα άλλα ουσιαστικά obtained...
ADHD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μου τα εδωσε ολα σχεδον(τουλαχιστον ολα τα legendaries) απο τα droped lootboxes(καλα δινει καποιος λεφτα σε αυτο το game με τετοια drop rates και no resell value??, πρεπει να ειναι μεγαλο κορόιδο), μια χαρα ειναι το σύστημα. Το αγαπημενο μου νομιζω ειναι της mercy, ο reaper φαίνεται καπως γελοίος με τα κεράκια.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μου τα εδωσε ολα σχεδον(τουλαχιστον ολα τα legendaries) απο τα droped lootboxes(καλα δινει καποιος λεφτα σε αυτο το game με τετοια drop rates και no resell value??, πρεπει να ειναι μεγαλο κορόιδο), μια χαρα ειναι το σύστημα. Το αγαπημενο μου νομιζω ειναι της mercy, ο reaper φαίνεται καπως γελοίος με τα κεράκια. Κοιτα αν το ελιωσες το παιχνιδι και ανοιγες ξερω γω 10+Lootboxes την ημερα λογικο να το γραφεις αυτο.Αλλα οχι οτι τα drop rates ειναι υψηλα για legendaries υψηλα μην τρελαθουμε κιολας.Μεσος ορος να ανοιξεις ενα legendary skin ειναι 8-13 boxes(αναλογα ποσο τυχερος εισαι)και παλι αυτο σου δινει και απλα legendaries μεσα σε αυτη την πιθανοτητα. Της Mercy ειναι απογοητευση που η φωνη στο resurrect ειναι ιδια σε σχεση με τα φθηνοτερα legendary. Στα περι χρηματων για loot boxes συμφωνω απολυτα αν και σε resell value πηγαινει μονο σε περιπτωση που πουλησει καποιος ολο το account
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Της Mercy ειναι απογοητευση που η φωνη στο resurrect ειναι ιδια σε σχεση με τα φθηνοτερα legendary. 2 βδομάδες πριν... Edit: fan-art Pharah Anubis Cosplay
suffocater Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Στα περι χρηματων για loot boxes συμφωνω απολυτα αν και σε resell value πηγαινει μονο σε περιπτωση που πουλησει καποιος ολο το account ο λογος που μαλλον απο δω και πέρα θα βαζω σε αλλο account καθε νέο game. (και αργησα κιολας) Μου τα εδωσε ολα σχεδον(τουλαχιστον ολα τα legendaries) απο τα droped lootboxes(καλα δινει καποιος λεφτα σε αυτο το game με τετοια drop rates και no resell value??, πρεπει να ειναι μεγαλο κορόιδο), μια χαρα ειναι το σύστημα. Το αγαπημενο μου νομιζω ειναι της mercy, ο reaper φαίνεται καπως γελοίος με τα κεράκια. Τι lvl εισαι και εχεις σηκώσει τόσα πολλά?
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ο λογος που μαλλον απο δω και πέρα θα βαζω σε αλλο account καθε νέο game. (και αργησα κιολας) Αν βεβαια σαρεσει αυτο να πουλας λογαριασμους και φυσικα τετοια πραγματα δεν εχουν μεγαλη ζητηση στην Ελλαδα.Κοινως αν καποιος πουλησει ενα overwatch λογαριασμο 60-70ευρω επειδη εχει μερικα skin απο τα event αυτα,δεν ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για να δωσει καποιος παραπανω χρηματα μονο και μονο για skins.
ADHD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Πηρα prestige περασα το 100 και έπαιρνα γρηγορα λογο xp. Να πουλήσεις blizzard account ειναι λιγο δυσκολο παντως, οι περισσότεροι δεν εμπιστευονται γιατι ανετα λες οτι σε χακαραν και το παιρνεις πισω, paypal chargebacks κτλπ ειναι καπως δυσκολο, δεν ειναι csgo skin το βαζεις στο market και ετοιμος.
Aruil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Πάντως τα drop rates δεν είναι και τόσο καλά. Απ' ότι είδα είναι περίπου 10 lootboxes για ένα legendary από τα απλά. Ήταν περίπου 13 για legendary από το event των Ολυμπιακών και 16 για το halloween. Και δεν μετράμε duplicates, currency κτλπ. Είχα δει ένα graph που έδειχνε ότι πρακτικά είναι περίπου 30 δολλάρια για να πάρεις ένα συγκεκριμένο legendary που θες. Κοινώς, για να πω τον πόνο μου έχω πάρει 45 levels περίπου σε αυτό το event και ο Roadhog δεν λέει να κάτσει. Edit: Με κάθε επιφύλαξη: https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/5agz25/official_sombra_artwork_leaked/
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Και γω ήθελα junkrat και rein αλλά τίποτα, τουλάχιστον έπεσε του reaper και της mercy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις