Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι ειναι προβλημα και του gameplay γιατι οταν σημαδεύω σωστα(σε ενα FPS το ξαναλεω) δεν θα επρεπε να υπαρχουν 1000 gimmickies για να μην πεθαίνουν τα blizzardboys οι button clickers απλά.. Αλλα αυτη ειναι η οπτική μου για το παιχνίδι προφανώς διαφέρει απο των περισσοτέρων.

Και οπως ειπα δεν ειναι μονο τα ακρα, θα μπορουσε να υπηρχε λιγοτερη διαφοροποιηση μεταξυ των χαρακτηρων και οι ulti να ηταν κατι special. Με λιγα λογια το game ευνοει τα broken setups οχι το aim η το tactical thinking, παρε ενα broken setup μαζεψτε τις ulti πατε καντε τες, αποτυχατε? δεν πειραζει περιμενετε λιγο να γινουν charge και παμε παλι.. Ε εμενα αυτο δεν μου αρεσει προσωπικά.

ADHD, μου φαινεται παιζεις λαθος παιχνιδι.

Παιζει ναι, εγω λεω πως θα ηθελα να ειναι.

Δημοσ.

Οχι ειναι προβλημα και του gameplay γιατι οταν σημαδεύω σωστα(σε ενα FPS το ξαναλεω) δεν θα επρεπε να υπαρχουν 1000 gimmickies για να μην πεθαίνουν τα blizzardboys οι button clickers απλά.. Αλλα αυτη ειναι η οπτική μου για το παιχνίδι προφανώς διαφέρει απο των περισσοτέρων.

Και οπως ειπα δεν ειναι μονο τα ακρα, θα μπορουσε να υπηρχε λιγοτερη διαφοροποιηση μεταξυ των χαρακτηρων και οι ulti να ηταν κατι special. Με λιγα λογια το game ευνοει τα broken setups οχι το aim η το tactical thinking, παρε ενα broken setup μαζεψτε τις ulti πατε καντε τες, αποτυχατε? δεν πειραζει περιμενετε λιγο να γινουν charge και παμε παλι.. Ε εμενα αυτο δεν μου αρεσει προσωπικά.

Παιζει ναι, εγω λεω πως θα ηθελα να ειναι.

Τότε θα ήταν απλά άλλο ένα fps του κώλου που θα το ξεχνάγανε μια εβδομάδα μετά.

Μόνο η dva έχει ασπίδα που απορροφάει τα βλήματα βέβαια. Άρα να φανταστώ είσαι καμμένος απο dva;

Δημοσ.

Γιατι να μην ηταν ενα διαφορετικο fps το οποιο θα μπορουσε να γινει esports αντι για τις γνωστες casual φανφάρες της blizzard, δηλαδη ειτε ειναι clusterfuck με 10 ulti και broken skills ταυτοχρονα ειτε μια generic χαζομαρα??. Οχι δεν ειμαι καμμενος απο d.va, αμα θελω κανω switch σε reinheardt με gamepad κιολας και αστη να βαραει και να κανει shields οσο θελει, δεν το παιζω ιδιαιτερα το game για να με νοιαζει τοσο tbh.

Ειναι η γνωμη μου για να βελτιωθει το παιχνιδι απλα, και παλι fun ειναι με παρεα αλλα σε αυτη την κατασταση δεν θα το εβλεπα ποτε σαν σοβαρο "main" game μου.

Δημοσ.

ADHD, μου φαινεται παιζεις λαθος παιχνιδι.

Αχαχαχα το σωστό παίζει να βγάλουν κάνα φράγκο και οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί :-D

Οχι δεν ειμαι καμμενος απο d.va, αμα θελω κανω switch σε reinheardt με gamepad κιολας και αστη να βαραει και να κανει shields οσο θελει, δεν το παιζω ιδιαιτερα το game για να με νοιαζει τοσο tbh.

Καλά άμα περάσει το ptr όπως είναι το μόνο counter θα είναι η Zarya.Τον Reinhardt θα τον κατουράει και υπο προϋποθέσεις και τον Roadhog.

• Like 1
Δημοσ.

Με λιγα λογια το game ευνοει τα broken setups οχι το aim η το tactical thinking, παρε ενα broken setup μαζεψτε τις ulti πατε καντε τες, αποτυχατε? δεν πειραζει περιμενετε λιγο να γινουν charge και παμε παλι..

To Overwatch έχουμε χιλιοπεί ότι δεν ευνοεί το aim όσο άλλα shooters (πάντα ένας με καλύτερο aim θα πλεονεκτεί, ακόμα και στο Overwatch, απλώς όχι τόσο όσο σε άλλα games), αλλά ευνοεί πάρα πολύ το tactical thinking, τη στρατηγική και τo teamwork. Το ότι ένα fps δίνει τη δυνατότητα ακόμα και σε όσους δεν έχουν το mechanical skill να είναι καλοί παίκτες είναι κάτι που η Blizzard στόχευε από την αρχή και πέτυχε εξαιρετικά καλά.

Δημοσ.

Αχαχαχα το σωστό παίζει να βγάλουν κάνα φράγκο και οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί :-D

Καλά άμα περάσει το ptr όπως είναι το μόνο counter θα είναι η Zarya.Τον Reinhardt θα τον κατουράει και υπο προϋποθέσεις και τον Roadhog.

Άκυρο. Κατάλαβα λάθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...