Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβόμουν ότι η Zarya θα φάει nerf, αλλά 20% μείωση για το πόσο φορτίζει το graviton gun είναι μάλλον ΟΚ. Μου έχει γίνει τόσο δεύτερη φύση η Zarya που αν η ομάδα είναι στοιχειωδώς επιθετική (κυρίως το main tank), είμαι διαρκώς charged χωρίς να το προσπαθώ ιδιαίτερα και υποθέτω το ίδιο θα ισχύει για οποιονδήποτε έχει γράψει ώρες με τη Zarya. Το μόνο κακό ίσως να είναι ότι οι νέοι παίκτες, ή όσοι θέλουν να την πιάσουν τώρα για πρώτη φορά, θα δυσκολευτούν μάλλον λίγο στην αρχή. Η Zarya όταν είναι κάτω από 35-40% είναι σχεδόν άχρηστη.

Το nerf του Lucio δεν το κατάλαβα. Είχε φάει nerf το speed boost, θα φάει τώρα και το healing; Μάλλον προσπαθούν να φέρουν τη Mercy λίγο πιο πολύ στο meta, αν κρίνω κι από το δεύτερo συνεχόμενο buff που τρώει.

Το μεγάλο ζήτημα είναι πως όλα τα ultimates θα φορτίζουν πλέον πιο δύσκολα. Αυτό ίσως να αλλάξει αρκετά το παιχνίδι.

Δημοσ.

ελπίζω τα ultimates να τα ρίξουν και άλλο.. τωρα τουλάχιστον ίσως αρχίσουμε να βλέπουμε και άλλους POTG εκτος απο lolskill reapers, junkrats και divas (nerf this eh?).

Δημοσ.

ελπίζω τα ultimates να τα ρίξουν και άλλο.. τωρα τουλάχιστον ίσως αρχίσουμε να βλέπουμε και άλλους POTG εκτος απο lolskill reapers, junkrats και divas (nerf this eh?).

Και πώς θα κάνω τα sixtuple kills με τον reaper;
  • Moderators
Δημοσ.

divas  D.Vas (nerf this eh?).

Τουλάχιστον δεν σας κυνηγάει η ultimate. :P

Pharah minimum explosion damage buff. Να και κάτι που δεν περίμενα.

D.Va buffs are nice.

Και πώς θα κάνω τα sixtuple kills με τον reaper;

Ulti cost, όχι Ulti damage nerf.

Δημοσ.

D.Va buffs are nice.

Ναι γιατι δεν φτανουν τα super annoying matrix..

Γενικα καποια πραγματα δεν θα επρεπε να υπαρχουν σε ενα αμιγως fps, deflect του genji, forever freeze της mei με range στο θεο, matrix toggle της dva, infinite spamrat και παρα πολλα αλλα. Παιρνεις dps char και για να σκοτωσεις καποιον πρεπει να σημαδεψεις τα αγριοκατσικα που πηδανε περα δωθε και πατανε ενα κουμπακι για να γλυτώσουν, ε δεν ειναι fps αυτο να κατεβασω την demon hunter μου απο το diablo η τον χαρακτηρα μου απο dark souls να παιξω αν ειναι..

Αν τις βγαλουν εντελως και τις ulti καλυτερα θα ειναι imo αλλα θετικη η μειωση στο charge.

Δημοσ.

Θα μπορούσαν να ειναι 1 per game η πολυ δύσκολο να κανεις charge αναλογα το performance σου, εξάλλου τα games κρατανε πολυ λιγο..

Δημοσ.

Το μεγάλο ζήτημα είναι πως όλα τα ultimates θα φορτίζουν πλέον πιο δύσκολα. Αυτό ίσως να αλλάξει αρκετά το παιχνίδι.

ελπιζω να μεινει αυτη η αλλαγη, επειδη θα δυσκολεψει αρκετα το παιχνιδι και θα προωθησει την πραγματικη στρατηγικη σε ατομικο και ομαδικο επιπεδο.
τα ults αποκτουν μεγαλυτερη σημασια στην εξελιξη και εκβαση του παιχνιδιου. δεν μπορεις πλεον πχ να πετας ανα λεπτο την DVA στα τυφλα στο point και να περιμενεις να σκοραρεςι kills και να γινει το push. οι ευκαιριες πλεον ειναι λιγοτερες, oποτε απαιτειται καλυτερη συνεργασια, συνενοηση και προετοιμασια απο τις ομαδες για να τις εκμεταλλετυουν. ειλικρινα, ελπιζω να γινει η αλλαγη και να μην υποκυψει η Blizz στην γκρινια των παικτων οτι γινεται το παιχνιδι πιο "αργο" και δεν θα φιγουραρουν πιο συχνα στα POTG. ταιριαζει και με το playstyle μου, οποτε ειναι καλοδεχουμενη απο εμενα.
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι γιατι δεν φτανουν τα super annoying matrix..

Γενικα καποια πραγματα δεν θα επρεπε να υπαρχουν σε ενα αμιγως fps, deflect του genji, forever freeze της mei με range στο θεο, matrix toggle της dva, infinite spamrat και παρα πολλα αλλα. Παιρνεις dps char και για να σκοτωσεις καποιον πρεπει να σημαδεψεις τα αγριοκατσικα που πηδανε περα δωθε και πατανε ενα κουμπακι για να γλυτώσουν, ε δεν ειναι fps αυτο να κατεβασω την demon hunter μου απο το diablo η τον χαρακτηρα μου απο dark souls να παιξω αν ειναι..

Αν τις βγαλουν εντελως και τις ulti καλυτερα θα ειναι imo αλλα θετικη η μειωση στο charge.

Γι' αυτό έχεις classes που περνάνε αυτά τα εμπόδια, αλλιώς έχεις άλλο ένα generic fps.

Δημοσ.

Τότε θα είναι άλλο παιχνίδι. Έχουμε πει τόσες φορές ότι τεράστιο μέρος του gameplay του Overwatch είναι το Ultimate management. Η αλλαγή αυτή εμένα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά να βγουν τελείως οι ultis ή να γίνουν εξαιρετικά δύσκολο να τις φορτίσεις ώστε να τις χρησιμοποιείς μόλις 1-2 φορές σε ένα ματς με βρίσκει εντελώς αντίθετο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...