Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει και τα καλα του να εχεις bad tiemates. Κι ας εχουν μικροφωνο απ'τα lidl.

Καλά ο κάθε πικραμένος την έχει δει λετσπλέϊ και πιουντιπάϊ εδώ μέσα μπουαχαχαχαχαχα

• Like 3
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

like μονο και μονο γιατι ειμαι και εγω μεσα αν και δεν ειναι οι καλυτερες στιγμες μου.. Αλλιως οτι να ναι editing και content με τα σαπακια που παιζουν, νομιζε θα γινει greek professional youtuber/streamer/pro gamer/coach, τουλαχιστον δεν ανοιξε δικο του topic σε στυλ "γεια σας φιλοι μου ειμαι ο trick επαγγελματιας gamer.." κτλπ.. 

• Like 3
Δημοσ.

like μονο και μονο γιατι ειμαι και εγω μεσα αν και δεν ειναι οι καλυτερες στιγμες μου.. Αλλιως οτι να ναι editing και content με τα σαπακια που παιζουν, νομιζε θα γινει greek professional youtuber/streamer/pro gamer/coach, τουλαχιστον δεν ανοιξε δικο του topic σε στυλ "γεια σας φιλοι μου ειμαι ο trick επαγγελματιας gamer.." κτλπ.. 

Ωχ καλη ιδεα. Trick's Corner θα το πω.

• Like 2
Δημοσ.

πολυ κομπλεξ παντως με τους ελληνες παικτες. και κριμα για καποια ατομα που το παιζανε και φιλικοι και υπερανω. πρεπει να ντρεπεστε.

Δημοσ.

πολυ κομπλεξ παντως. καποιοι δεν σηκωνουν τις ηττες και ριχνουν το φταιξιμο στους αλλους. οταν νικαει η ομαδα ομως ειναι χαρουλες και συγχαρητηρια.

Δημοσ.

πολυ κομπλεξ παντως με τους ελληνες παικτες. και κριμα για καποια ατομα που το παιζανε και φιλικοι και υπερανω. πρεπει να ντρεπεστε.

P A I N B R I N G E R

• Like 5
Δημοσ.

πολυ κομπλεξ παντως. καποιοι δεν σηκωνουν τις ηττες και ριχνουν το φταιξιμο στους αλλους. οταν νικαει η ομαδα ομως ειναι χαρουλες και συγχαρητηρια.

Οτι δηλαδη αυτο δεν συμβαινει με αλλους αλλα μονο με Ελληνες σε online παιχνιδια....

Να με συγχωρεις αλλα απο εποχες Dota 1(δηλαδη 2003-2004περιπου),Counter Strike 1.6,Lineage κλπ θυμαμαι να συμβαινει αυτο που περιγραφεις παραπανω. Και φυσικα οχι μονο με Ελληνες αλλα και με ξενους.Οκ οι ξενοι δεν θα κατεβαζουν καντηλια οπως κακως κανουν οι περισσοτεροι Ελληνες,αλλα και αυτοι απο νευρα δεν τα πανε καθολου καλα σε online παιχνιδια.

Δεν ξερω τι ακριβως παιχτηκε βεβαια, καθαρα με οτι γραφτηκε σχολιαζω(πλεον δεν πολυπαιζω και εγω overwatch λογω Wow).

Δημοσ.

η διπλοπροσωπια, το πισωμαχαιρωμα και η προσποιηση οτι καποιος δεν ειναι κακος σαν τους αλλους, πιστευω ειναι κυριο χαρακτηριστικο γνωρισμα των νεοελληνων.

Δημοσ.

Ευτυχώς δεν έχω συναντήσει πολύ χολη ακόμα στο competitive . Άντε κάνα noob και retarded να πέφτει σε γενικές γραμμές

Δημοσ.

η διπλοπροσωπια, το πισωμαχαιρωμα και η προσποιηση οτι καποιος δεν ειναι κακος σαν τους αλλους, πιστευω ειναι κυριο χαρακτηριστικο γνωρισμα των νεοελληνων.

Killik δε σε γνωρίζω προσωπικά, αλλά ffs δε θα σου συνιστούσα ένα μ@μημένο videogame να επηρεάζει τόσο δραστικά τον ψυχισμό σου και γενικότερα την κοσμοθεωρία σου. Εντάξει για μερικούς από εμάς το gaming μπορεί αν αποτελεί ένα από τα πιο ψυχαγωγικά δευτερεύοντα ενδιαφέροντα στη ζωή μας, αλλά το να αφήνεις κάτι να σε χαλάει τόσο πολύ και να μετατρέπεις ένα thread τεχνολογικού sub-forum σε sub-reddit της πλάκας ή ακόμα χειρότερα facebook ξεκατίνιασμα αφήνοντας αιχμές/μπηχτές για άλλα μέλη, νομίζω είναι υπερβολικά ανώριμο και αγενές man. Στην ανάγκη κάνε ένα μικρό διάλειμμα από το συγκεκριμένο game απλά για να ανασυγκροτηθείς και να ξαναβρεις την ηρεμία σου και επανέρχεσαι δριμύτερος. Όταν μας φταίνε όλοι οι άλλοι συνήθως το πρόβλημα είναι οτί φταίμε εμείς οι ίδιοι και δε το χουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. My 2 cents

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...