Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο ένα απογοητευτικό lootbox χθές αγόρα 2 με 2€ και έκατσε στο πρωτο skin του reaper.

Ιδέα μου είναι ή όταν έχει skin κάνει διαφορετικό ήχο το lootbox;

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι, παρόλο που μία έμπειρη ομάδα με καλή επικοινωνία θα κάνει counter τον μέσο Bastion *σχετικά* εύκολα, αν δούμε τις φορές που ο Bastion επιλέγεται σε pro levels, θα δούμε ότι παίζεται εντελώς διαφορετικά από τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει και ίσως είναι μία κλάση που αξίζει εξερεύνησης.

Εγώ προσωπικά είμαι ένοχος για...ρατσισμό στο θέμα των κλάσεων, υπό την έννοια ότι θεωρώ πως υπάρχουν κλάσεις που δεν αξίζει να παίζονται σε σοβαρό παιχνίδι όπου όλοι έχουν μία στοιχειώδη εμπειρία, όπως πχ. Torbjorn και Bastion σε payload maps και παλαιότερα το έλεγα και για άλλους ήρωες όπως η Mei.

Ωστόσο, όσο εξελίσσομαι στο παιχνίδι και αποκτώ εμπειρία, είτε μέσω των παιχνιδιών που κάνω εγώ, είτε από αυτά που βλέπω σε μεγάλα ranks, είτε ακόμα και σε pro games, αλλάζω διαρκώς τον τρόπο που βλέπω τους ήρωες και που ανακαλύπτω διαφορετικές τακτικές και στυλ gameplay και αναθεωρώ πολλά πράγματα.

Για παράδειγμα, τον τελευταίο καιρό έχω κυριολεκτικά λατρέψει τη Mei και έχω κάνει μερικά πολύ καλά παιχνίδια σε defense, ή πχ. έχω καταλάβει πλέον το gameplay του Winston και σε payload maps τον θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο.

Θα μου πείτε "και τι μας νοιάζει ρε μεγάλε τι και πώς και πότε εσύ αναθεώρησες", αλλά το αναφέρω γιατί το point μου είναι πως το Overwatch έχει τόσο απίστευτα mechanics και τόσο βάθος που το ανακαλύπτω διαρκώς ακόμα και μετά από τόσες ώρες εμπειρίας. Και το συνεχώς μεταβαλλόμενο meta νομίζω δείχνει πως δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε εμένα (ανεξάρτητα και από τις προσαρμογές που τρώνε οι ήρωες μέσω buffs/nerfs).

Και όλα αυτά τα αναφέρω με αφορμή του video που έβαλε ο Ghost, γιατί αν αναλογιστεί κανείς τι τρελό DPS machine είναι ο Bastion, ίσως να άξιζε να επενδύσει κανείς λίγο πάνω του με ένα λίγο πιο "ψαγμένο" gameplay. Ένας highly mobile Bastion ίσως τελικά να είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για την ομάδα.

Κι ένα πολύ ενδιαφέρον match για παράδειγμα :)

Δημοσ.

Ο bastion μπορεί να σώσει παιχνίδι. Έχει τύχει να χάνουμε άσχημα σε παιχνίδι, να παίρνω bastion και να μην μπορούν να φτάσουν το payload στο τέλος. Και φυσικά μετά έλεγαν ότι το έσωσε ο bastion το παιχνίδι. Ένιωθε και ο healer όμως και δεν με άφηνε να πεθάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ο bastion μπορεί να σώσει παιχνίδι. Έχει τύχει να χάνουμε άσχημα σε παιχνίδι, να παίρνω bastion και να μην μπορούν να φτάσουν το payload στο τέλος. Και φυσικά μετά έλεγαν ότι το έσωσε ο bastion το παιχνίδι. Ένιωθε και ο healer όμως και δεν με άφηνε να πεθάνω.

Bastion, Mercy και Rein ειναι το καλυτερο combo defence για μενα... Ειδικα σε map οπως temble of anubis, αν νιωθουν οι μercy και ο rein ειναι υπερβολικα δυσκολο να περασεις το πρωτο objective ... Εγω προσωπικα καμπερονομαι πανω στο γεφυρακι  για να κρυβω λιγο το "σωμα" του bastion και να εχει λιγοτερη επιφανεια να με χτυπησουν και απλα θεριζω.

Εχω παιξει πολλες φορες με το συγκεκριμενο combo και σε ολες τις περιπτωσεις εχω νικησει. 

Δημοσ.

Bastion, Mercy και Rein ειναι το καλυτερο combo defence για μενα... Ειδικα σε map οπως temble of anubis, αν νιωθουν οι μercy και ο rein ειναι υπερβολικα δυσκολο να περασεις το πρωτο objective ... Εγω προσωπικα καμπερονομαι πανω στο γεφυρακι για να κρυβω λιγο το "σωμα" του bastion και να εχει λιγοτερη επιφανεια να με χτυπησουν και απλα θεριζω.

Εχω παιξει πολλες φορες με το συγκεκριμενο combo και σε ολες τις περιπτωσεις εχω νικησει.

Η pharah διαφωνεί με εσένα. Κάποια στιγμή θα πέσει η ασπίδα του Rein. Μετά 3 πύραυλοι και τέλος.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς που βρισκονται οι server της blizzard και αν εχει νοημα να γυρισω τη γραμμη σε fastpath? Έχω χαμηλο Ping (80) αλλα στο game έχω αρκετη καθυστερηση και ειναι προβλημα.

Δημοσ.

@Silverage

Οχι αν η Pharah ειναι dead. 

Ολα εξαρτωνται απο το ποσο καλα μπορει να συνεργαστει η ομαδα. Και εξαλου η Pharah δεν ειναι δυσκολος αντιπαλος για τον bastion και ειδικα οταν πεταει που ειναι ποιο αργη και τα σχολια του τσιαρτα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...