Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικα τις επομενες μερες θα το αγορασω και εγω. Απο το kinguin βρισκω την origin στα 42 ευρω, αξιζει η origin ή να παω στην απλή;

Δημοσ.

Ναι μια χαρά είναι.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου, μολις το αγορασα στα 36,39 απο εκει περα! Θα πιω καφεδακι στην υγεια σου τωρα με τα ρεστα που περισεψαν οσο περιμενω να κατεβει το παιχνιδι :)

• Like 2
Δημοσ.

Η φωνη της ειναι ιδια, εννοω δεν ειναι οπως του Reinhardt που πρεπει να προσπαθησει να βγαλει την φωνη που του ζητηθηκε.

Επειδη την φωνη την εχουμε συνδυασει με την Ana, μου φαινεται περιεργο να την ακουω.

Η Ana μιλαει, οχι η Aysha Selim  :-D

• Like 2
Δημοσ.

μου αρεσει παρα πολυ ο τροπος που προφερει το τελικο σιγμα, το κραταει λιγο παραπανω.

Mother knowsss best.

βασικα, επειδη οι ηρωες ειναι στην ουσια πιο υπερβολικες/κωμικες εκδοσεις γνωστων στερεοτυπων, το voice dubbing εγινε με σκοπο να δωσει εμφαση στην υπερβολη αυτη.

η Blizzard δεν ενδιαφεροταν να ειναι απολυτα πιστες οι εθνικες προφορες με τις αυθεντικες, θελανε να ειναι οπως θα ακουγοταν σε καποιον που δεν εχει ιδεα πως ακουγονται ΙRL. εκει ειναι το αστειο, παιζει με τα καθιερωμενα στερεοτυπα.

γιαυτο πχ η προφορα του σουηδου Torbjorn μονο σουηδικη δεν ειναι, κατι που καταλαβαινουν οι σουηδοι παικτες και γελανε με αυτο, αν διαβασεις τα σχολια.

ομοιως για τους Mei,Ηanzo,κτλ, στην αγγλικη εκδοση βαλανε αμερικανους ηθοποιους ασιατικης καταγωγης ωστε η προφορα που δωσανε να ειναι καποιου που ειναι ασιατης και μεγαλωσε στην αμερικη και μιλανε καλα αγγλικα αλλα με λιγη ασιατικη προφορα μεσα.

απο την αλλη, στην ιαπωνικη/κινεζικη μεταγλωτισμενη εκδοση του παιχνιδιου, χρησιμοποιησανε ντοπιους ασιατες ηθοποιους για να δωσουν την αυθεντικη προφορα σε αυτους τους χαρακτηρες, ωστε να μην ξενισουν τους ασιατες παικτες αφου ειναι εξοικειωμενοι με την δικια τους προφορα.

ομως υπηρχαν πολλα παραπονα για την κακη αιγυπτιακη προφορα της Pharah, ισως επειδη ειναι απο τις σπανιες φορες που η κοινοτητα της αραβικης γλωσσας εχουν εναν ηρωσα σε videogame, οποτε και η αντιδραση τους ηταν πιο ηχηρη.

η Blizzard τους εισακουσε και φροντισε για την μανα της Pharah, να προσλαβουν μια εγχωρια αιγυπτια ηθοποιο για το dubbing. η οποια εκανε εξαιρετικη δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.
Άσχετο αλλά τί πρήχτες είναι αυτοί στο instant gaming! Αγόρασα 2 δίμηνες κάρτες στο WoW και στη δεύτερη ζητάγανε ταυτότητα για να ξεμπλοκάρει η αγορά. Τους την έστειλα και μετά με ρωτάγανε γιατί αγόρασα 2 κωδικούς την ίδια μέρα, λες και πρέπει να τους δώσω λογαριασμό γιατί τα αγόρασα.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...