Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 4 halloween boxes εχω ανοιξει ομως. Μαλλον κι εσυ jelly εισαι. Jelly για τι πραγμα?Αν ημουν στο level που εισαι δεν θα με πολυ ενοιαζαν και τα loot boxes για τον πολυ απλο λογο οτι θα ειχα αρκετο currency να αγοραζα τα skin που θα ηθελα ουτως ή αλλως. Επισης ναι ειμαι jelly για το skin της Symmetra και ας μην εχω παιξει σχεδον ποτε τον ηρωα,το πετυχες
batigoal9 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Jelly για τι πραγμα?Αν ημουν στο level που εισαι δεν θα με πολυ ενοιαζαν και τα loot boxes για τον πολυ απλο λογο οτι θα ειχα αρκετο currency να αγοραζα τα skin που θα ηθελα ουτως ή αλλως. Επισης ναι ειμαι jelly για το skin της Symmetra και ας μην εχω παιξει σχεδον ποτε τον ηρωα,το πετυχες Tο γιατί είσαι jelly εσύ το ξέρεις. Πάντως για να πετάγεσαι στο άκυρο να σχολιάσεις το lvl μου που δεν έχει καν σχέση με τα halloween loot boxes, κάποιο θέμα έχεις.
Raikkonen86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Dr Junkenstein και yeti hunter mei στο ιδιο κουτι! Απο την μια με πικραινει απο την αλλη με γλυκαινει η blizzard. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Tο γιατί είσαι jelly εσύ το ξέρεις. Πάντως για να πετάγεσαι στο άκυρο να σχολιάσεις το lvl μου που δεν έχει καν σχέση με τα halloween loot boxes, κάποιο θέμα έχεις. Τελευταια φορα που κοιταξα το θεμα αφορουσε γενικα για το Overwatch(εξου και το σχολιο μου περι level,currency και halloween skins)....
La_MoRt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα trial για 1-2 μέρες το πολύ να δω τι λέει το παιχνίδι. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα με κάποιο τρόπο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Οι ανθρωποι μας μισουν ξεκαθαρα... Απο την μια με πικραινει απο την αλλη με γλυκαινει η blizzard. Εδώ έδωσαν την επιλογή με in-game currency να αγοράζουμε. Καλά είναι. Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Θέλω να χρησιμοποιήσω ένα trial για 1-2 μέρες το πολύ να δω τι λέει το παιχνίδι. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα με κάποιο τρόπο; Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο μόνος τρόπος είναι να βρεις φίλο σου που το έχει και να παίξεις εκεί...
La_MoRt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ok ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς δε το έχει κανείς..
Raikkonen86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εδώ έδωσαν την επιλογή με in-game currency να αγοράζουμε. Καλά είναι. Και αυτο παλι καλα που επεσε κραξιμο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Nerf Genji. https://gfycat.com/CreamyFearlessKestrel 1
opterios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Tracer is a nice pussy!! Ναι, θα το αγόραζα αυτό το skin, κι ας μην παίζω πολύ Lucio: 3
stelarasg7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά τελικά το αγόρασα το παιχνίδι και έχω να πω πως είναι φοβερό! 2 ερωτήσεις μόνο σαν νέος που είμαι... Οι κολοκύθες που ανοίγω που μου δίνουν σκινς κλπ κλπ αυτά μένουν η είναι για συγκεκριμένο χρόνο? Και 2ον οι χαρακτήρες είναι αυτοί ή βγαίνουν και άλλου?
opterios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τα lootboxes είναι standard μέρος του παιχνιδιού. Κάθε φορά που ανεβαίνεις level, το παιχνίδι σου δίνει κι ένα lootbox, απλώς τώρα που διανύουμε περίοδο Halloween (μέχρι την 1η Νοεμβρίου) κάθε lootbox περιέχει τουλάχιστον 1 Halloween αντικείμενο. Τα αντικείμενα που κερδίζεις ωστόσο, μένουν διαθέσιμα για πάντα. Απλώς με τη λήξη του Halloween, δε θα μπορείς να κερδίσεις άλλα Halloween αντικείμενα (θα συνεχίσεις όμως να παίρνεις τα υπόλοιπα "νορμάλ").
sistah Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Tracer is a nice pussy!! Pls, σαν τον Vox doge δεν ειναι κανεις! 3
opterios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Pls, σαν τον Vox doge δεν ειναι κανεις! Ισχύει, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο λογοπαίγνιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις