Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεμίσαμε reaper κολοκύθες και μάγισσες mercy....πιο γαμάτος είσαι αν έχεις τα παλιά skins παρά τα halloween :D

Να υποθέσω στα αποκριάτικα πάρτυ δεν είσαι η ψυχή της παρέας, ε; :P

Δημοσ.

Μα εδώ δεν λέμε για απόκριες, αλλά για Halloween! Άαααλλου είδους γιορτή :) άρα valkyrie & desperado είναι σαν να λέμε κάπως off-topic. Το concept είναι pumpkins, witches, zombies, skeletons, ghosts etc.

Και μια δόση ιστορίας για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει: http://www.history.com/topics/halloween/history-of-halloween

• Like 2
Δημοσ.

Μα εδώ δεν λέμε για απόκριες, αλλά για Halloween! Άαααλλου είδους γιορτή :) άρα valkyrie & desperado είναι σαν να λέμε κάπως off-topic. Το concept είναι pumpkins, witches, zombies, skeletons, ghosts etc.

Και μια δόση ιστορίας για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει: http://www.history.com/topics/halloween/history-of-halloween

Και όπως λενε και στο φατσοβιβλιο μετα απο 666 χρόνια το halloween φέτος πέφτει παρασκευή και 13  :ph34r:

Δημοσ.

Αγορασα 24 Lootboxes. 3 legendary πετυχα, 3 φορες mcree gambler... Τους γ@μας μετα στην blizzard ναι η οχι? Δηλαδη με ποια που@ταν@ λογικη σου δινει 3 φορες το ιδιο Legendary skin μεσα σε 24 κουτια?????? Οι ανθρωποι μας μισουν ξεκαθαρα...

Δημοσ.

Δεν νομιζω η Nenya να πλησιαζει το 365 lvl και αρα και να εχει ανοιξει ισαριθμα lootboxes για να ζηλεψει :P

4 halloween boxes εχω ανοιξει ομως. Μαλλον κι εσυ jelly εισαι.

Δημοσ.

Αγορασα 24 Lootboxes. 3 legendary πετυχα, 3 φορες mcree gambler... Τους γ@μας μετα στην blizzard ναι η οχι? Δηλαδη με ποια που@ταν@ λογικη σου δινει 3 φορες το ιδιο skin μεσα σε 24 κουτια. Και legendary Κιολας!!!! Οι ανθρωποι μας μισουν ξεκαθαρα...

Έπρεπε να περιμένεις μέχρι το τέλος του event να δεις τί θα σου κάτσει και μετά να αγοραζες. Εγώ έτσι έκανα στο Olympic event. Αφού δεν μου έκατσαν αυτά που ήθελα νευρίασα και πήρα 80 lootboxes.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...