shadowlike Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 γεμίσαμε reaper κολοκύθες και μάγισσες mercy....πιο γαμάτος είσαι αν έχεις τα παλιά skins παρά τα halloween 1
opterios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 γεμίσαμε reaper κολοκύθες και μάγισσες mercy....πιο γαμάτος είσαι αν έχεις τα παλιά skins παρά τα halloween Να υποθέσω στα αποκριάτικα πάρτυ δεν είσαι η ψυχή της παρέας, ε;
shadowlike Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Να υποθέσω στα αποκριάτικα πάρτυ δεν είσαι η ψυχή της παρέας, ε; μια χαρά αποκριάτικος είσαι και με valkyrie και desperado skins
*nenya* Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μα εδώ δεν λέμε για απόκριες, αλλά για Halloween! Άαααλλου είδους γιορτή άρα valkyrie & desperado είναι σαν να λέμε κάπως off-topic. Το concept είναι pumpkins, witches, zombies, skeletons, ghosts etc. Και μια δόση ιστορίας για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει: http://www.history.com/topics/halloween/history-of-halloween 2
GjokerR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μα εδώ δεν λέμε για απόκριες, αλλά για Halloween! Άαααλλου είδους γιορτή άρα valkyrie & desperado είναι σαν να λέμε κάπως off-topic. Το concept είναι pumpkins, witches, zombies, skeletons, ghosts etc. Και μια δόση ιστορίας για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει: http://www.history.com/topics/halloween/history-of-halloween Και όπως λενε και στο φατσοβιβλιο μετα απο 666 χρόνια το halloween φέτος πέφτει παρασκευή και 13
Silverage Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τρία lootboxes άνοιξα χθες αλλά όλο βλακείες victory poses έδωσε. Έπρεπε κανονικά το πρώτο σε κάθε event να δίνει skin και ας είναι και epic. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομιζω η Nenya να πλησιαζει το 365 lvl και αρα και να εχει ανοιξει ισαριθμα lootboxes για να ζηλεψει
ADHD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τι να ζηλεψει η nenya θα τις πάρει στην πραγματικοτητα, μεινε εσυ να κοιτας το skin.. :P 1
Raikkonen86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αγορασα 24 Lootboxes. 3 legendary πετυχα, 3 φορες mcree gambler... Τους γ@μας μετα στην blizzard ναι η οχι? Δηλαδη με ποια που@ταν@ λογικη σου δινει 3 φορες το ιδιο Legendary skin μεσα σε 24 κουτια?????? Οι ανθρωποι μας μισουν ξεκαθαρα...
Silverage Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλά ρε πόσες ώρες παίζεται κάθε μέρα κΙ είστε 300+; Εγώ είμαι 143 ακόμα. Μια φορά πέτυχα και έναν με ασημένιο πορτραίτο.
batigoal9 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομιζω η Nenya να πλησιαζει το 365 lvl και αρα και να εχει ανοιξει ισαριθμα lootboxes για να ζηλεψει 4 halloween boxes εχω ανοιξει ομως. Μαλλον κι εσυ jelly εισαι.
ADHD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 mad cuz bad ειναι (δεν θα δει τις κάλτσες ουτε στο skin χοοχοχοχ)
Silverage Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αγορασα 24 Lootboxes. 3 legendary πετυχα, 3 φορες mcree gambler... Τους γ@μας μετα στην blizzard ναι η οχι? Δηλαδη με ποια που@ταν@ λογικη σου δινει 3 φορες το ιδιο skin μεσα σε 24 κουτια. Και legendary Κιολας!!!! Οι ανθρωποι μας μισουν ξεκαθαρα... Έπρεπε να περιμένεις μέχρι το τέλος του event να δεις τί θα σου κάτσει και μετά να αγοραζες. Εγώ έτσι έκανα στο Olympic event. Αφού δεν μου έκατσαν αυτά που ήθελα νευρίασα και πήρα 80 lootboxes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις