Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποποπο και οι κάλτσες της Symmetra ωραίες ;)

screenshot_16-10-11_12-06-32-000.jpg

Μόλις τις είδα αμέσως εσένα σκέφτηκα για κάποιο λόγο, λέω σίγουρα θα το σχολιασει.. :P

Δημοσ.

^

Μη σου πω θα πάω να κάνω πραγματική έρευνα αγοράς να τις βρω χοχοχο!

Btw, πόσο ωραίο θά'ταν να μας δινόταν η δυνατότητα να πουλάμε όσα skins, sprays κλπ δεν θέλουμε, να παίρνουμε τα coins και ν'αγοράζουμε το skin που μας αρέσει. Πόσο εκνευριστικό να μου πέφτουν skins π.χ. για Bastion και Soldier και ποτέ για την Mercy μου. Έστω να μπορούμε να πουλάμε τις βλακείες!

• Like 1
Δημοσ.

^

Μη σου πω θα πάω να κάνω πραγματική έρευνα αγοράς να τις βρω χοχοχο!

Btw, πόσο ωραίο θά'ταν να μας δινόταν η δυνατότητα να πουλάμε όσα skins, sprays κλπ δεν θέλουμε, να παίρνουμε τα coins και ν'αγοράζουμε το skin που μας αρέσει. Πόσο εκνευριστικό να μου πέφτουν skins π.χ. για Bastion και Soldier και ποτέ για την Mercy μου. Έστω να μπορούμε να πουλάμε τις βλακείες!

Το πρωτο legendary που αγορασα ηταν για την Mercy γιατι πολυ απλα ουτε κανονικο skin δεν μου επεφτε. Για τον Junkrat 2 legendaries και για την Mercy που τις πρωτες 2εβδομαδες επαιζα μονο αυτην,ουτε 1 skin.

Δημοσ.

Το ίδιο κι εγώ :/ μάζευα τα coins με το σταγονόμετρο για να την ντύσω διαβολίτσα. Και σε άλλους κωλόφαρδους έπεφταν συνέχεια τα skins της.

Έστω εκεί στην Blizzard να έφτιαχναν κάποιον αλγόριθμο ξερωγώ να πέφτουν τα skins και τα υπόλοιπα πραματάκια ανάλογα ποιόν χαρακτήρα παίζει ο παίκτης περισσότερο.

Δημοσ.

Το ίδιο κι εγώ :/ μάζευα τα coins με το σταγονόμετρο για να την ντύσω διαβολίτσα. Και σε άλλους κωλόφαρδους έπεφταν συνέχεια τα skins της.

Έστω εκεί στην Blizzard να έφτιαχναν κάποιον αλγόριθμο ξερωγώ να πέφτουν τα skins και τα υπόλοιπα πραματάκια ανάλογα ποιόν χαρακτήρα παίζει ο παίκτης περισσότερο.

ωπα ρε γιατρέ και πως θα βγάλει φράγκα η  blizzard;

Δημοσ.

Τα φραγκα τα βγαζει με την αγορα του παιχνιδιου.Και αν ισχυουν τα νουμερα που λεγονται για παιχνιδι χωρις καν single player ε ενταξυ σιγα μην μπουν και μεσα οικονομικα

http://www.gameslife.gr/overwatch-surpasses-20-million-registered-gamers-37252

Δημοσ.

Δεν μιλάω για αληθινά φράγκα αλλά για τα coins του παιχνιδιού.

Και αν θέλει έξτρα φράγκα ε ας υπάρχουν και κάποια αντικείμενα που θα ξεκλειδώνονται με αληθινό χρήμα.

Δημοσ.

Δεν μιλάω για αληθινά φράγκα αλλά για τα coins του παιχνιδιού.

Και αν θέλει έξτρα φράγκα ε ας υπάρχουν και κάποια αντικείμενα που θα ξεκλειδώνονται με αληθινό χρήμα.

Μα αυτό ακριβώς έχει κάνει. Κάποια αντικείμενα ξεκλειδώνονται με αληθινό χρήμα :)

Δημοσ.

Δεν τους συμφέρει να έχεις στη συλλογή σου ακριβώς αυτά που σ' αρέσουν. Ποντάρουν στο να κερδίσει η επιθυμία σου την τσέπη σου :P

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έμεινα strong στους ολυμπιακούς και αγόρασα lootboxes μέχρι να πέσει το skin του genjiαλλά δεν το ξανακάνω. Δεν μου έπεσε ποτέ της mercy και dva.

Δημοσ.

Το σημαντικό για μένα είναι ότι εισακούστηκε το community και πλέον σου επιτρέπουν να αγοράσεις ό,τι θες με in-game currency.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...