shadowlike Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) μπορεί να μου πει κάποιος γιατί την μισούνε τόσο πολύ τη mei που ούτε στα summer olympics πήρε κάποιο skin αλλά ούτε και τώρα; edit: oύτε στην έκδοση origins... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2016 από shadowlike
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν την μισούν, έχει δικό της νέο Highlight Intro (που την τρομάζει ο Snowball, αλλά και πάλι ). Το πιο πιθανό είναι ότι θα πάρει skin τα Χριστούγεννα.
shadowlike Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ωω!!....χέ***α για το intro .... ναι θα πάρει άλλο ένα χειμωνιάτικο skin ... o reaper είχε τη τιμητική του ...λες και την χρειαζόταν....
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 μπορεί να μου πει κάποιος γιατί την μισούνε τόσο πολύ τη mei που ούτε στα summer olympics πήρε κάποιο skin αλλά ούτε και τώρα; Γιατι τρολλαρει κοσμο πρωτον με τα ice walls και δευτερον επειδη δεν ειναι pew pew χαρακτηρας οπως κατι soldier,maccree και reaper αλλα θελει λιγο παραπανω skill για να την παιξεις.
opterios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ε, εντάξει, κι ο McCree θέλει skill. Η Mei όμως είναι όντως δυσκολότερη. Ομολογώ ότι έχω αρχίσει και την εκτιμώ ΠΑΡΑ πολύ. Σε defense μπορείς πραγματικά να κάνεις μεγάλη ζημιά στην αντίπαλη ομάδα. Αν είσαι πολύ καλός (εγώ δεν είμαι, αλλά όσο πάω τη μαθαίνω), ακόμα και σε attack μπορείς να είσαι πολύ αποτελεσματικός. Έχει μεγάλο sustainability και δεν έχει hard counter. Η Mei είναι από τους λίγους ήρωες που για να γίνει focused, θα πρέπει να συντονιστούν περισσότεροι του ενός παίκτη. Επίσης, μπορεί να θεωρηθεί Tank. Οι τοίχοι της προστατεύουν (εξαιρετικά αποτελεσματικά σε αρκετές περιπτώσεις, πχ. graviton surge), κι έχει αρκετό HP και self healing. 1
*nenya* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ποποπο και οι κάλτσες της Symmetra ωραίες 1
Silverage Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μια φορά είχαμε πάρει όλοι Mei και τους είχαμε ταράξει στα walls και στις ulti. Εγω γενικά στο competitive παίζω Reaper, Pharah, Roadhog κάπου κάπου και Lucio. Τώρα έχω αρχίσει και mei σε κλειστούς χάρτες όπως doarado στην αρχή και numbani και κάνει καλή δουλειά. Τα skins είπατε μπορούμε να τα ξεκλειδώσουμε με πόντους; Θα μπορούμε και μετά το τέλος του event;
Atallos1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μετα το τελος του event δεν θα ειναι available οπως και τα summer olympics skins , μεχρι τις 1 Νοεμβρη τα παιρνεις κανοικα με currency 750 τα epic , 3000 τα legendary οπως ειπε και ο Thresh @stelarasg7 Δεν υπαρχουν cheats στο OW , πεφτουν hardware bans και η τιμη ειναι απαγορευτικη για multiple accounts . Αν σου αρεσουν τα fast paced fps θα σου αρεσει και το Overwatch . Στο allkeyshop ξεκιναει απο 35 εκτος αν ψαχνεις physical . Το αν θα σε κρατησει δεν το ξερει κανεις , μονο εσυ οταν το παιξεις . Το ranked του ειναι οπως σε ολα τα αλλα games , grind για να ανεβεις το ladder 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ποποπο και οι κάλτσες της Symmetra ωραίες Kαι τα turrets της είναι eyeballs. 1
paularas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 and... my wallet is empty again.... περίπου ανά 10 κουτιά βγάζεις 1,5 legendary skins από ότι είδα χθες (πήρα κανα 40-50). το θέμα είναι ότι σε σχέση με τους ολυμπιακούς που είχα πάρει και εκεί κανά 80, βγάζει λιγότερα legendary αλλά αρκετά που δεν έχεις για κάποιο λόγο ( /tinfoil hat mode off)
sistah Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ^^ I Opened 100 Halloween Loot Boxes In 'Overwatch,' And Here's What I Got 1
Raikkonen86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Παιδια μου βγαζει αυτο το προβλημα και δεν μπορω να κανω Update . Ξερει κανεις τι παιζει? http://prntscr.com/csv7an
Atallos1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δοκιμασε να κανεις clear cache Το εχουν αρκετοι στο forum παντως , δοκιμασε να αλλαξεις region πριν κανεις οτιδηποτε αλλο 1
nick-dark Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Υπήρχε πρόβλημα από την μεριά της blizzard και μένα το ίδιο έκανε πριν καμιά ώρα και τώρα που ξαναδοκίμασα έκανε κανονικά update
Raikkonen86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εκανα clear την cache. Απο οτι φαινεται διορθωθηκε το προβλημα. Γενικα απο την ωρα που βγηκε το event το game δεν κυλουσε ομαλα. Anyway Attalos ευχαριστω. EDIT: Οι αλλαγες στο Ui ειναι perma?
Προτεινόμενες αναρτήσεις