Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το έλαβα στο email. Πάνω που τερμάτισα το Witcher, perfect timing. Αλλά μόνο 4 μέρες; Δώσε μόνιμο κλειδί μωρή Actilizard σε έχουμε χρυσώσει 8 χρόνια...

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις το έλαβα στο email. Πάνω που τερμάτισα το Witcher, perfect timing. Αλλά μόνο 4 μέρες; Δώσε μόνιμο κλειδί μωρή Actilizard σε έχουμε χρυσώσει 8 χρόνια...

LOL, Μόλις τερμάτισα το Witcher πριν λίγο, μπήκα στο mail και μόλις είχε έρθει το invite. Κόσμοι παράλληλοι. Βέβαια νομίζω οτι θα προτιμήσω να τελειώσω τα contracts απο το να καώ μόνο για ένα ΣΚ αλλα όπως και να χει ενδιαφέρουσα σύμπτωση :P

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Εγώ όμως μόλις τελείωσα το Witcher 1, ενώ εσύ υποψιάζομαι ότι εννοείς το 3. Τώρα πάω στο 2 :P

Τρομερή η σύμπτωση όντως.

Δημοσ.

Εγω κλασσικα ακυρο για το Overwatch.Δεν μου κανει εντυπωση βεβαια μιας και απο Beta δεν ημουν και ποτε στους τυχερους που τις τσιμπαγανε απο νωρις....

• Like 3
Δημοσ.

άρα άμα παίξω το παιχνίδι όταν βγει κανονικά, και δεν είναι καλό ή έχει bugs θα κράζω εσάς τους beta testers που δεν κάνατε καλή δουλειά! Έτσι, για να μη νομίζετε ότι απλώς θα διασκεδάσετε... το beta testing είναι ευθύνη κύριοι...

Δημοσ.

Λίγο πρόλαβα να παίξω σήμερα αύριο θα το λιώσω αλλα οι πρώτες εντυπωσεις ειναι πάρα πολύ καλές αν και κατα την γνώμη μου σε οποιον αρέσουν τα fps θα το ευχαριστηθεί, εμένα πάντως λίγο που έπαιξα με 2 3 ήρωες μου άρεσε πάρα πολύ και ειναι αρκετά διασκεδαστικό

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω θέμα. Σε Core 2  Quad E9300 με 4 gb Ram και 7870 στο medium είναι unplayable και στο low τρελό frame drop όσο προχωράει το παιχνίδι. 

Τόσο βαρύ είναι ή φταίει τπτ άλλο?

Δημοσ.

http://www.pcgamer.com/overwatch-system-requirements-revealed/

Ελαφρυ παιχνιδι δεν ειναι απλα ισως σε κοβει ο επεξεργαστης και η Ram λογω αναλυσης γιατι απο καρτα γραφικων εισαι κομπλε. Μακαρι να μου ειχε ερθει και εμενα η καρτα να σου ελεγα εντυπωσεις απο επιδοσεις του παιχνιδιου αλλα που τετοια τυχη :(

• Like 1
Δημοσ.

Με το συστημα της υπογραφης ολα στα ultra 60fps σταθερα.

Στην περιπτωση που βαλω το enviroment quality στο "epic" τα fps ειναι στα 35-40.

Δεν ξερω αν οντως υπαρχει διαφορα παντως στα ultra τρεχει νερο. Το "epic" που εχουνε βαλει πρεπει να ειναι buggy,ή unoptimized γιατι ακομα και στο welcome screen του παιχνιδιου εισαι με 25 fps. Αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω σχετικα με τα epic γραφικα του παιχνιδιου και γιατι υπαρχει τοσο drop ας εξηγησει.

Το παιχνιδι ωραιο φαινεται,μεχρι στιγμης μπαινεις απλα matchakia,δεν εχεις προφιλ που να αναγραφονται wins/losses. Και δεν υπαρχουν ακομα ranked matches. Μπαινεις,παιζεις,βγαινεις χωρις να αναγραφονται στατιστικα πουθενα. Επισης in-game αυτο που ελπιζω να φτιαξουνε ειναι να βλεπεις τα στατιστικα της ομαδας σου. Kills-deaths κτλπ.

Επισης αυτη τη στιγμη υπαρχει μονο ενα mode σε καμποσα διαφορετικα maps.

Δημοσ.

Εντάξει εγω το έχω στα high τα γραφικά ειναι πολύ καλά και τρέχει πάρα πολύ ομαλά τώρα και στο ultra και στο epic δεν νομίζω οτι θα έχει και ιδιαίτερη διαφορά οσο αφορά τα γραφικά οποτε και ετσι με ικανοποιεί. Απο εκει και πέρα το παιχνίδι αν σου αρέσουν τα fps για αυτο το είδος δηλαδή ειναι πάρα πολύ ωραίο αλλα δεν ειναι για όλους ... δηλαδή εγω έχω φίλους που ειναι πορωμένοι της blizzard κτλπ αλλα δεν θα το παίξουν γιατι δεν τους αρέσουν τα fps

Δημοσ.

μετα απο 6 ωρες χθες που το ελιωσα εχω να πω απλα τα καλυτερα. για τα γραφικα το προβλημα ειναι στο "render scale" όπου οποιαδηποτε αλλαγη απο το high και μετα εριχνε τα fps στα 30-35 περιπου. με i7 920 στα 4, 970 χωρις κάποιο ιδιαιτερο o/c (κανα 1200 νομιζω ετρεχα core), 16g ram πηγαινε το παιχνιδι παντου 60-70 fps locked. με το που εβαζα το render scale ultra/ epic απλα για κάποιο λόγο το gpu use βαρουσε κόκκινα και σερνοταν

ps1: 1080p πάντα δοκίμαζα

Δημοσ.

Το έβαλα στο epic στο σύστημα της υπογραφής και δεν πάει και άσχημα περίμενα χειρότερο , πως μπορούμε να δούμε με ποσα fps παίζω ?

Edit : το βρήκα για τα fps

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...