Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Miss u ρε :/ εσύ και η παρέα σου δίνατε πολύ ευχάριστο ύφος στα ματσάκια.

Επεσε αρκετή δουλειά δυστυχώς..  :mad: Οποτε εχω χρονο παιζω κανα cs σε auto pilot μη χασω εντελως το skill. :P Ναι ηταν ωραία και με εσενα μαζι, το εκοψαν και οι άλλοι το γύρισαν σε single players. :P Θα δω μπας και μαζευτούμε ολοι κανα ΠΣΚ για μερικα fun matches, ειμαι μεσα εγω.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Επεσε αρκετή δουλειά δυστυχώς..  :mad: Οποτε εχω χρονο παιζω κανα cs σε auto pilot μη χασω εντελως το skill. :P Ναι ηταν ωραία και με εσενα μαζι, το εκοψαν και οι άλλοι το γύρισαν σε single players. :P Θα δω μπας και μαζευτούμε ολοι κανα ΠΣΚ για μερικα fun matches, ειμαι μεσα εγω.  :-D

Ε κοιτα μεσολαβησε το καλοκαιρι που γενικα δεν επαιζε και πολλη ορεξη και πλεον εχουμε μπει στους 2 εμπολεμους μηνες που αναμενεται να στραφει το ενδιαφερον για αλλη μια χρονια στα Cod/BF/Titanfall/gears of war(δεν ειναι fps αλλα το παιζουν αρκετα το MP του).

Δημοσ.

Hallo-weed is cuming. Ετοιμαστείτε για νέο "εθιστικό" gameplay :devil:

ακόμα να χωνευτούν τα legendary dupes από τα summer games - τα salt mines δεν άδειασαν ακόμα

Δημοσ.

Hallo-weed is cuming. Ετοιμαστείτε για νέο "εθιστικό" gameplay :devil:

Skin snoop dog για Lucio;

Πάω στοίχημα οτι η mercy θα έχει το skin απο την φωτογραφία του Halloween.

Δημοσ.

Miss u ρε :/ εσύ και η παρέα σου δίνατε πολύ ευχάριστο ύφος στα ματσάκια.

Άμα κάνεις καλό heal με Symmetra, θα σου φέρω το Bossy να τον γνωρίσεις απο κοντά.

Όσο προλαβαίνεις δηλαδή γιατί σε κάνα μήνα θα μας τον κλέψει η μαμά πατρίδα.

• Like 1
Δημοσ.

οντως, πρεπει να γινει κατι με το solo competitive. το χα αναφερει και πιο πανω, δεν γινεται να παιζεις εξαιρετικα αλλα να υποκεισαι στην ιδια τιμωρια ποντων με τους συμπαικτες σου που ειναι ανυπαρκτοι, οταν χανεται το παιχνιδι. δεν ξερω αν υπαρχει καποια σοβαρη λυση, αλλα ελπιζω οι devs να εχουν τουλαχιστον αντιληφθει το προβλημα.

πχ εχτες ημουν mercy και ακολουθουσα τον rein μας στην αντιπαλη βαση, μετα απο respawn. ο torb τους ενεργοποιει το ult του και τι κανει το tank μας ενω ηταν μπροστα απο εμενα; τρεχει και κρυβεται σε μια γωνια και βγαζει μετα την ασπιδα, ενω με αφηνει συξυλο μπροστα στο turret. φυσικα και σκοτωθηκα πριν καν προλαβω να κρυφτω και εγω. ακουγε μετα καντηλια αλλα ποιο το νοημα; χασαμε τελικα το παιχνιδι, πηρα gold medals/match card αλλα εχασα comp rank/points. 

Θα πρέπει να μην χάνουν τόσους πόντους όσοι έχουν gold medals. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος. Ξανάρχισα να παίζω μετά από 2 μήνες αποχής λόγω διαβάσματος για εισαγωγή σε μεταπτυχιακό. Το ότι πήρε κάποιος Symmetra για defend Volskaya με διάρκεια 1 λεπτό δεν με πτόησε, ούτε εκνευρίζομαι πλέον με την ηλιθιότητα όπως τότε. Μάλλον επειδή ερωτεύτηκα.

Δημοσ.

Πες μας τί πρόλαβε να κάνει στο 1'!

Να στήσει teleport που οδηγεί στο κενό, να κανει αποκλειστικά heal εμενα, πολλα προλαβαίνει η symmetra σε ενα λεπτο.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ADHD [που ένα φεγγάρι είχα πάρει symmetra και σε μια φάση τον ακούμε όλοι να φωνάζει να του κάνω heal :P ]

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...