KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Παντως αυτο το solo queue δεν παλευεται πλεον. Παιζω μια 10αρια games τα νικαω ολα ανεβαινω 2431 ( μερικα full carry σε φαση να τελειωνει το match και να εχω ιδρωσει κυριολεκτικα), λεω εδω ειμαστε παμε για 2500. Στα επομενα 10 games πεφτω 100 ποντους ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Διαστημικες καταστασεις, πχ μας εχουν ξεφτιλισει σε kings road μεσα σε 2 λεπτα point και 1 ποντος payload χωνομαι με dva ( ειχα και ult) γινεται ενα πανυγηρι παιρνω 3 μαζι μου , ο δικος μας rein κανει charge πανω στην αντιπαλη ana ( ολη ξερετε την καταληξη) και στο μεταξυ ο Lucio με κοιταει απο μακρια που κοπανιομουνα με τους αλλους ( περιμενε την Ulti το βοδι). Στο spawn μας ο torjjorn φτιαχνει turret και ενας 30 λεβελ mercy του δινει dmg λες θα αρχισει το turret na βαραει μεσα απο τοιχους ξερω γω. Μιλαμε για τραγικες καταστασεις. Δε λεω και εγω μερικες φορες παιζω αθλια, αλλα τις περισσοτερες φορες βρισκομαι σε games οπου ουσιαστικα ειναι 3v6 και οι υπολοιποι δεν νιωθουν. Θελει πολλες αλλαγες το compe, ειδικα στο mm. Δεν γινεται ενας 30 λεβελ που ετυχε να κανει καλα promotionals να πεφτει απευθειας με παικτες που εχουν στην πλατη τους 200-300 matches competitve εμπειρια και να γ@μ@ει τα παντα... οντως, πρεπει να γινει κατι με το solo competitive. το χα αναφερει και πιο πανω, δεν γινεται να παιζεις εξαιρετικα αλλα να υποκεισαι στην ιδια τιμωρια ποντων με τους συμπαικτες σου που ειναι ανυπαρκτοι, οταν χανεται το παιχνιδι. δεν ξερω αν υπαρχει καποια σοβαρη λυση, αλλα ελπιζω οι devs να εχουν τουλαχιστον αντιληφθει το προβλημα. πχ εχτες ημουν mercy και ακολουθουσα τον rein μας στην αντιπαλη βαση, μετα απο respawn. ο torb τους ενεργοποιει το ult του και τι κανει το tank μας ενω ηταν μπροστα απο εμενα; τρεχει και κρυβεται σε μια γωνια και βγαζει μετα την ασπιδα, ενω με αφηνει συξυλο μπροστα στο turret. φυσικα και σκοτωθηκα πριν καν προλαβω να κρυφτω και εγω. ακουγε μετα καντηλια αλλα ποιο το νοημα; χασαμε τελικα το παιχνιδι, πηρα gold medals/match card αλλα εχασα comp rank/points. 1
alex_000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 δεν είναι τόσο δύσκολη η λύση. Adjustment μέσω match statistics. Το ΟW κρατάει τα πάντα. 20% adjustment είναι αρκετό.
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 το πιο ωραιο ειναι οταν τους τα χωνω για την ανικανοτητα τους, το πρωτο πραμα που κανουν ειναι να με κοροιδεψουν οτι ειμαι 300+ game rank αλλα μονο gold στο competitive rank. αποδειξη οτι δεν κατανοουν τα πιο στοιχειωδη, πως το παιχνιδι ειναι team based και το competitive rank υπολογιζεται με βαση την ομαδικη αποδοση. αντε μετα να παιξεις μαζι τους και να περιμενεις να νικησεις. και οχι, δεν μπορεις να κουβαλησεις την ομαδα σου. η μιση ομαδα να αλλαζει 5 ηρωες σε ενα γυρο, ο μοναδικος healer να αλλαζει ξαφνικα σε sniper στην μεση του γυρου, να λες οτ πρεπει ενα απο τους defense παικτες να αλλαξει σε dps, και αυτος που παει και αλλαζει σε dps ειναι το μοναδικο μας tank.. εχτες επαιζα σε μια ομαδα ως healer και τους λεω οτι δεν σκοτωνουν τιποτα τα dps μας. απανταει ενας οτι δεν ειναι καλος στο dps και να κανουμε μεταξυ μας switch στον επομενο γυρο. του λεω ενταξει. αλλαζω σε dps και αυτος παιρνει ...hanzo... πεσμου εσυ τι να κουβαλησεις μετα.
ADHD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 το πιο ωραιο ειναι οταν τους τα χωνω για την ανικανοτητα τους, το πρωτο πραμα που κανουν ειναι να με κοροιδεψουν οτι ειμαι 300+ game rank αλλα μονο gold στο competitive rank. αποδειξη οτι δεν κατανοουν τα πιο στοιχειωδη, πως το παιχνιδι ειναι team based και το competitive rank υπολογιζεται με βαση την ομαδικη αποδοση. αντε μετα να παιξεις μαζι τους και να περιμενεις να νικησεις. και οχι, δεν μπορεις να κουβαλησεις την ομαδα σου. η μιση ομαδα να αλλαζει 5 ηρωες σε ενα γυρο, ο μοναδικος healer να αλλαζει ξαφνικα σε sniper στην μεση του γυρου, να λες οτ πρεπει ενα απο τους defense παικτες να αλλαξει σε dps, και αυτος που παει και αλλαζει σε dps ειναι το μοναδικο μας tank.. εχτες επαιζα σε μια ομαδα ως healer και τους λεω οτι δεν σκοτωνουν τιποτα τα dps μας. απανταει ενας οτι δεν ειναι καλος στο dps και να κανουμε μεταξυ μας switch στον επομενο γυρο. του λεω ενταξει. αλλαζω σε dps και αυτος παιρνει ...hanzo... πεσμου εσυ τι να κουβαλησεις μετα. Εισαι ο κλασσικός τυπος που νομιζει κατι κανει αλλα του φταινε οι "bad tieamates" επειδή χάνει, εδω γκρινιαζες στο hs που ειναι ατομικό game και σου έφταιγαν τα aggro decks, οι op καρτες κτλπ, τα θυμαμαι πολυ καλα εμπαινα σε εβλεπα rank 12-15 δεν ανεβαινες παραπανω cause aggro meta και εγω παιζω control κτλπ.. git gud εχω να σου πω και τιποτα αλλο. Μερικα παλια μου post: Σιγα που κλαις στα defeats, στο ranked τι θα κανεις δηλαδη ελεος, μαθετε να χανετε και μην αρχιζετε noob team κτλπ πολλες φορες απλα οι αλλοι ειναι καλυτεροι ΚΑΙ απο εσας.. Οι περισσοτεροι βασικα που τα λενε αυτα και ριχνουν το blame στο team πρεπει να διαβασουν το παρακατω. "The Dunning–Kruger effect is a cognitive bias in which relatively unskilled persons suffer illusory superiority, mistakenly assessing their ability to be much higher than it really is." 1
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εισαι ο κλασσικός τυπος που νομιζει κατι κανει αλλα του φταινε οι "bad tieamates" επειδή χάνει, εδω γκρινιαζες στο hs που ειναι ατομικό game και σου έφταιγαν τα aggro decks, οι op καρτες κτλπ, τα θυμαμαι πολυ καλα εμπαινα σε εβλεπα rank 12-15 δεν ανεβαινες παραπανω cause aggro meta και εγω παιζω control κτλπ.. git gud εχω να σου πω και τιποτα αλλο οτι ναναι ως συνηθως. Σταματήστε να γκρινιάζετε για το Solo-Q διαβασε τα σχολια. δεν ειναι ετσι απλα τα πραματα οπως το παρουσιαζει ο τυπος.
ADHD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Οχι εχω δικιο οπως παντα, μην το παιρνεις προσωπικά πολλοι ειναι ετσι, ισως οι περισσότεροι που πιάνουν τετοιου ειδους παιχνίδια.. Ναι υπάρχει κάποιου ειδους "elo hell" ναι υπαρχει και variance στο team που θα σου κατσει αλλα ενας καλος παιχτης κανει adapt και ξεφεύγει, τοσο απλα οπως σε καθε παρόμοιο παιχνιδι. Εσυ προς το παρον δεν ηξερες γιατι το dmg falloff του mccree ειναι nerf και επηρεάζει τον καλο aimer και παιζεις ενα αμιγώς fps και μιλας για "bad tiem gg" carry κτλπ, τι αλλο να λεμε τωρα.. Θες να πιστευεις οτι εσυ τα κανεις ολα καλα και φταιει παντα το κακο team ok πιστευε το. Φιλικα τα λεω δεν με νοιαζει δεν παιζω καν το game απο τον Ιουλιο, ειναι βαρετο και casual οσο δεν παει.
Silverage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Χθες ήταν ένας τύπος που πήρε widow σε attack. Του λέω να πάρει καλύτερα δεύτερο healer, εγώ έιχα Reinhardt, και άρχισε να μου λέει shut your whore mouth, get cancer, you are dead weight και τέτοια. Τον κάναμε 2-3 report. Αυτός τώρα δεν πρέπει να φάει permaban;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Με τέτοια γλώσσα, εύκολα.
ilos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 4 η ώρα το πρωί ρε αθεόφοβοι άλλη δουλειά δεν είχατε εκτός από
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Χθες ήταν ένας τύπος που πήρε widow σε attack. Του λέω να πάρει καλύτερα δεύτερο healer, εγώ έιχα Reinhardt, και άρχισε να μου λέει shut your whore mouth, get cancer, you are dead weight και τέτοια. Τον κάναμε 2-3 report. Αυτός τώρα δεν πρέπει να φάει permaban; Η πλάκα είναι ότι ξεχνάνε πως δεν είναι f2p game για να κάνουν απλά νέο account και να ξαναμπούν 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σίγουρα ήταν 12χρονο Ελληνόπουλο, αυτά βρίζουν έτσι πλέον στα net.
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Οποιος θελει να παιζουμε καμια φορα καντε με add. ZuperMan#21244. Eιμαι 2325 atm και παιζω ποιο πολυ support, dva και pharah.
*nenya* Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Οχι εχω δικιο οπως παντα, μην το παιρνεις προσωπικά πολλοι ειναι ετσι, ισως οι περισσότεροι που πιάνουν τετοιου ειδους παιχνίδια.. Ναι υπάρχει κάποιου ειδους "elo hell" ναι υπαρχει και variance στο team που θα σου κατσει αλλα ενας καλος παιχτης κανει adapt και ξεφεύγει, τοσο απλα οπως σε καθε παρόμοιο παιχνιδι. Εσυ προς το παρον δεν ηξερες γιατι το dmg falloff του mccree ειναι nerf και επηρεάζει τον καλο aimer και παιζεις ενα αμιγώς fps και μιλας για "bad tiem gg" carry κτλπ, τι αλλο να λεμε τωρα.. Θες να πιστευεις οτι εσυ τα κανεις ολα καλα και φταιει παντα το κακο team ok πιστευε το. Φιλικα τα λεω δεν με νοιαζει δεν παιζω καν το game απο τον Ιουλιο, ειναι βαρετο και casual οσο δεν παει. Miss u ρε :/ εσύ και η παρέα σου δίνατε πολύ ευχάριστο ύφος στα ματσάκια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις