Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν παιζεις σε χαμηλο rank ειναι λογικο να πετυχαινεις πραγματα οπως το παραπανω. Βεβαια οπως βλεπουμε ολοι,παλι εχασες την ψυχραιμια σου(και απο οτι φενεται ειναι αυτο που λεγαμε οτι καποιος κακως παιρνει ενα παιχνιδι στα σοβαρα),και ελπιζω στην ομαδα να μην ειχατε καποιο Ελληνα που να καταλαβαινε τι εγραψες. 

Γενικα πολυ τοξικος πρεπει να εισαι στα παιχνιδια απο οτι εχω καταλαβει και απο τις εικονες που εχεις ανεβασε(δεν ειναι πολλες βεβαια)στο παρον θεμα πραγμα που δυστηχως δεν ειναι καλο.

Δημοσ.

Ωραίο πράγμα να έχεις ομάδα που να νιώθει και να μην ragάρει/flammάρει. είτε κερδίζει είτε χάνει.!

Ωραία games χτες, Thanks Opterios.

StaxtoPousths Out!

• Like 1
Δημοσ.

222 setup εμεις με μικρo dps (soldier/tracer). 

Τότε προφανώς ο Soldier σας κι η Tracer σας ήταν άχρηστοι. Μικρό DPS με Soldier/Tracer είναι εντελώς οξύμωρο, μην το ξαναπείς :P

Δημοσ.

Και ο hog με τον reaper 3 θελει, τι θες να πεις?

Η tracer δεν ειναι "στεκομαι με το M4 μου απο μακρια και σε πυροβολώ ανενοχλητη"

Δημοσ.

Θέλω να πω οτι η tracer δεν μπορεί να πλησιάσει εύκολα γιατί άμα φάει μία απο οποιονδήποτε κοντεύει να πεθάνει. Έπρεπε να έχει παραπάνω ζωή.

Δημοσ.

Τότε προφανώς ο Soldier σας κι η Tracer σας ήταν άχρηστοι. Μικρό DPS με Soldier/Tracer είναι εντελώς οξύμωρο, μην το ξαναπείς :P

η Tracer δεν εχει καθολου dps. ιδανικη για να ταλαιπωρει squishy heroes, αλλα πρεπει να την κατεχει ο παικτης της, ναι.

δεν διαφωνω για τον soldier αλλα σε κλειστα control points δεν ειναι τοσο αποδοτικος. χανει ευκολα και αργει να σκοτωσει αντιπαλους αφου θεραπευονται συνεχεια.

Δημοσ.

Καταλαβαίνετε ωστόσο ότι αν διαφωνούμε σε τόσο βασικά πράγματα, πόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσεις για το composition της ομάδας την ώρα του παιχνιδιού.

Εν ολίγοις, μην παραπονιέστε διαρκώς για το τι παίρνει ο καθένας, γιατί αν μου λέγατε σε KOTH να αφήσω την Tracer για να πάρω κάτι άλλο γιατί δεν έχουμε DPS, θα σας έλεγα να πάτε να μάθετε λίγο το παιχνίδι πριν κάνετε υποδείξεις :P

Άλλο να μην έχω το skill να αξιοποιήσω τον ήρωά μου, οπότε να πρέπει να αλλάξω απλώς επειδή δεν κάνω καλή δουλειά, κι άλλο κατά πόσο η επιλογή είναι "κατά κανόνα" καλή ή κακή.

• Like 1
Δημοσ.

ακομη και καλη ναναι η tracer, μπορεις να την κανεις ευκολα counter. εγω παντως αν βλεπω αντιπαλη tracer, απλως  την αγνοω και προχωραω, αστην να τρεχει με το baiting της.  :-D

Δημοσ.

ακομη και καλη ναναι η tracer, μπορεις να την κανεις ευκολα counter. εγω παντως αν βλεπω αντιπαλη tracer, απλως την αγνοω και προχωραω, αστην να τρεχει :-D με το baiting της.

Και εγω χθες που έπαιζα defence Numbani, η tracer ήταν απο πίσω μας στο point και μαλακιζόταν, έβγενε, έτρωγε καμιά ψιλή και ξαναχωνόταν μέσα στα κτήρια. Δεν τη θεωρώ άξια να ασχοληθώ μαζί της όταν βλέπω π.χ. roadhog απέναντι.

Δημοσ.

Καταλαβαίνετε ωστόσο ότι αν διαφωνούμε σε τόσο βασικά πράγματα, πόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσεις για το composition της ομάδας την ώρα του παιχνιδιού.

Εν ολίγοις, μην παραπονιέστε διαρκώς για το τι παίρνει ο καθένας, γιατί αν μου λέγατε σε KOTH να αφήσω την Tracer για να πάρω κάτι άλλο γιατί δεν έχουμε DPS, θα σας έλεγα να πάτε να μάθετε λίγο το παιχνίδι πριν κάνετε υποδείξεις :P

Άλλο να μην έχω το skill να αξιοποιήσω τον ήρωά μου, οπότε να πρέπει να αλλάξω απλώς επειδή δεν κάνω καλή δουλειά, κι άλλο κατά πόσο η επιλογή είναι "κατά κανόνα" καλή ή κακή.

Τα ελεγα πριν αρκετες σελιδες πιο πισω αυτα αλλα τωρα τα βλεπεις και εσυ σιγα σιγα :P

Η tracer θελει χερακια για να αξιοποιηθει καταλληλα. Και αυτο γιατι ολο το κιτ που εχει ειναι τετοιο που ακομα και η ulti της θελει σωστο positioning/timing σε αντιθεση με τους περισσοτερους αλλους χαρακτηρες.

Ειναι λογικο λοιπον οι περισσοτεροι να κανουν πατατες γιατι απαιτει πολυ περισσοτερο χρονο για να την μαθεις απο οτι κατι αλλους generic heroes οπως ο reaper/soldier κλπ.Γιαυτο αλλωστε και ενα απο τα πρωτα nerf που επεσαν ηταν στην ζωη της.

Δημοσ.

Εν ολίγοις, μην παραπονιέστε διαρκώς για το τι παίρνει ο καθένας, γιατί αν μου λέγατε σε KOTH να αφήσω την Tracer για να πάρω κάτι άλλο γιατί δεν έχουμε DPS, θα σας έλεγα να πάτε να μάθετε λίγο το παιχνίδι πριν κάνετε υποδείξεις  :P

συγνωμη, αλλα αν δω οτι το dps μας ειναι γτπ κατα την διαρκεια του παιχνιδιου , φυσικα και θα σου πω να αλλαξεις την tracer σου, και ας εισαι καλος με αυτην.
οι ηρωες καθε κατηγοριας δεν κανουν την ιδια δουλεια σε ολες τις περιπτωσεις, παρολου που εστιαζουν στον ιδιο ρολο μεσα στην ομαδα. 
αν η tracer με το νεροπιστολο της δεν μπορει να δωσει το edge στην ομαδα σε μια συγκεκριμενη κατασταση, φυσικα και πρεπει να αλλαξει, χωρις να κρινεται το skill του παικτη.
αν μπορει να το δωσει, ας παραμεινει.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...