Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει παιχνίδι που το παίζεις με random-άδες και δεν σου σπάνε τα νεύρα ; 1
Silverage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιτάξτε λίγο τα Highlight Intro του Genji. Το σπαθί του σας το δείχνει και εσας διπλό;
KilliK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπάρχει παιχνίδι που το παίζεις με random-άδες και δεν σου σπάνε τα νεύρα ; στο Battlefield με ομαδες των 64 ατομων, οχι ποτε. ακομη και αν ειναι αχρηστη ολοκληρη η ομαδα, απλως κανεις reconnect σε αλλον σερβερ. το Overwatch ομως επειδη ειναι team-based με ομαδες των 6, ακομη και ενας μονο παικτης ειναι ικανος να καταστρεψει το παιχνιδι της ομαδας. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2016 από KilliK
Raikkonen86 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 δεν φτανει που εχουμε προβλημα με τα αχρηστα noobs, εχουμε γεμισει και με trolls. healers να τρεχουν πρωτοι να σκοτωθουν για να κοβουν μετα βολτες στο spawn point μας, mei να μπλοκαρουν εξεπιτηδες τα πυρα μας με το ice wall tous, η να μην χρησιμοποιουν καθολου το ultimate σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου, symmetra να βαζουν το teleporter τους στις ακρες κενων, να παιρνουν hanzo/widow/torbjorn σε attack mode κατα την προετοιμασια της ομαδας, να τους αλλαζουν μετα απο τα παραπονα των υπολοιπων, και μολις ξεκιναει ο γυρος και βγαινουμε απο την πορτα να αλλαζουν αμεσως παλι σε αυτους τους ηρωες. γενικα, το competitive με pug teams ειναι πραγματικη κολαση και εκτος και αν εισαι πολυ τυχερος, ειναι σχεδον αδυνατο να ανεβεις skill rank και να μαζεψεις skill points για τα χρυσα οπλα. νοιωθω οτι δεν αξιζει το παιχνιδι να το παιζεις χωρις premade ομαδα, ειναι πραγματικο χασιμου χρονου, οποτε μαλλον θα το σταματησω τελειως μολις βγει το BF1. θελω να παιζω παιχνιδια για να διασκεδαζω, οχι για να μου σπανε τα νευρα. Torbjorn και Bastion έχεις δει συνδυασμό σε attack round compe??? Ο καρκίνος ο ίδιος. Η καλύτερη φάση ξες ποια είναι? Το κέρδισα εκείνο το match. Μας βγήκε η πίστη βέβαια στους υπόλοιπους 4 αλλα το πήραμε.
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 δεν φτανει που εχουμε προβλημα με τα αχρηστα noobs, εχουμε γεμισει και με trolls. healers να τρεχουν πρωτοι να σκοτωθουν για να κοβουν μετα βολτες στο spawn point μας, mei να μπλοκαρουν εξεπιτηδες τα πυρα μας με το ice wall tous, η να μην χρησιμοποιουν καθολου το ultimate σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου, symmetra να βαζουν το teleporter τους στις ακρες κενων, να παιρνουν hanzo/widow/torbjorn σε attack mode κατα την προετοιμασια της ομαδας, να τους αλλαζουν μετα απο τα παραπονα των υπολοιπων, και μολις ξεκιναει ο γυρος και βγαινουμε απο την πορτα να αλλαζουν αμεσως παλι σε αυτους τους ηρωες. γενικα, το competitive με pug teams ειναι πραγματικη κολαση και εκτος και αν εισαι πολυ τυχερος, ειναι σχεδον αδυνατο να ανεβεις skill rank και να μαζεψεις skill points για τα χρυσα οπλα. νοιωθω οτι δεν αξιζει το παιχνιδι να το παιζεις χωρις premade ομαδα, ειναι πραγματικο χασιμου χρονου, οποτε μαλλον θα το σταματησω τελειως μολις βγει το BF1. θελω να παιζω παιχνιδια για να διασκεδαζω, οχι για να μου σπανε τα νευρα. Και αυτο στο προσφερει η σειρα Battlefield(μετα το 3 τουλαχιστον)? Μην σε βλεπω και στο θεμα του να κραζεις και αυτο το παιχνιδι ειτε για τους snipers,ειτε για τα οχηματα,ειτε αν παιζουν τα προβληματα του BF4 μονο Το ειχα ξαναπει(και στον ghost και οχι μονο).Οποιος θελει να παρει ενα παιχνιδι στα σοβαρα,ειδικα οταν μαζευει τοσο κοσμο,θα του σπασει τα νευρα αργα ή γρηγορα. Αν παλι θελει να ειναι στο χαλαρο παιζει normal/quick games και δεν δινει τοση σημασια(γιατι και σε Normal games υπαρχουν πολλοι tryhards καλως ή κακως). Τελος θα προσπερασω τους κλασσικους χαρακτηρισμους''αχρηστοι Noobs'',''ασχετοι'',''ανικανοι'' κλπ λες και οσοι το γραφουν αυτο ειναι στο top 10% των παικτων στο ranked ή τελος παντων κατηγοριας seagull,το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν χρειαζεται τοσο πολυ να παθιαζεστε γενικα με τα παιχνιδια χωρις λογο. Και στα moba Παιχνιδια(κυριως στο lol)αυτα διαβαζει οποιος παρακολουθει το θεμα.''Μια ζωη ειναι τα ατομα στην ομαδα μου ασχετοι και δεν μπορω να ανεβω παραπανω στο ranked''.''Πως ομως ανεβαινουν οι αλλοι στο ranked?Ε ειναι τυχεροι....'' Το να τυχει και να κραξεις ενα παιχνιδι που ο αλλος πχ ηταν επιτηδες afk(το εγραψε και στο chat πχ οτι τρολλαρει)το καταλαβαινω και θα εχεις δικιο.Τι να κραζει ομως καποιος που μπορει να ειμαι σε χαμηλο ranked οτι συνεχεια οι αλλοι στην ομαδα του ειναι οι κακοι,αχρηστοι,Noobs ομως δεν ειναι και οτι το καλυτερο.Η μαλλον να το πω πιο σωστα,να μην περιμενει να τον παρουν στα σοβαρα οι αλλοι που τα διαβαζουν αυτα. Και εγω επαιξα προχτες ενα quick match στο Counter Strike και ειχα στην ομαδα ατομο που ηταν 0/12 ή σε αλλο παιχνιδι 1/9.Υπαρχει λογος να μπαινω στο forum και να τους βγαζω ολους κουλους και ασχετους?Τι να κανουμε,οπως μαζευεται κοσμος ειναι αναμενομενο/αναποφευκτο να μαζευονται και αρκετοι που ειτε δεν ειναι καλοι παικτες,ειτε δεν θελουν να προσπαθησουν να γινουν καλυτεροι και παραμενουν στασιμοι. 1
KilliK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 πως γινεται η Tracer να μην εχει γνωρισει την Ana, αφου ηταν στην δευτερη γενια του Overwatch μετα το Omnic Crisis, με την Ana ενεργο μελος τοτε.; Torbjorn και Bastion έχεις δει συνδυασμό σε attack round compe??? Ο καρκίνος ο ίδιος. Η καλύτερη φάση ξες ποια είναι? Το κέρδισα εκείνο το match. Μας βγήκε η πίστη βέβαια στους υπόλοιπους 4 αλλα το πήραμε. εχω τυχει και εγω να παιρνω torb απο την τσαντιλα μου σε attacks για να τους τρολαρω, και να καταληγει να τους κερδιζει παιχνιδια...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 πως γινεται η Tracer να μην εχει γνωρισει την Ana, αφου ηταν στην δευτερη γενια του Overwatch μετα το Omnic Crisis, με την Ana ενεργο μελος τοτε.; Με τον ίδιο λόγο που υπάρχουν τα skins σε fanart (και γενικά πολλά fanarts από μόνα τους): Ποιητική αδεία.
KilliK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 torb σε attack, να δινει και διαταγες απο πανω στο mic, ολη η ομαδα ενα πανηγυρι. δεν αντεξα, ηταν ο πρωτος που επεσε στο κενο, μετα μου ριχνε συνεχεια καντηλια. 2
Sazerac Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 δηλαδή έκανες αυτά που κοροιδεύεις; πώς αυτό σε κάνει καλύτερο; και αν μου πεις είχες και νεύρα και είχες αγανακτήσει, το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τους άλλους 2
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 δεν είχα δοκιμάσει το συγκεκριμένο ήρωα , μου έδωσες τρελή ιδέα , thx 1
ilos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 torb σε attack, να δινει και διαταγες απο πανω στο mic, ολη η ομαδα ενα πανηγυρι. δεν αντεξα, ηταν ο πρωτος που επεσε στο κενο, μετα μου ριχνε συνεχεια καντηλια. T I L T N A T I O N 1
suffocater Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Oύτε καλή στην μίμηση,ουτε αστεία,ούτε καν ωραία για να την κάνεις χάζι με mute. 0/10 :/
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες, μην το ανοίγετε καν το ΠΣΚ και θα ηρεμήσετε και απο bad picks και απο trolls και θα βγαίνει και κανα solo Ranked game. Γενικά, αποφύγετε ώρες αιχμής με το κάθε χαζοχαρούμενο και όλα κομπλέ. Πραγματικά, καθημερινές παίζει να βγαίνω και 4/1 win loss (ε δεν το πολυκαίω), πάντα με κάποιο παιδί στο mic να κάνει τα calls - συνήθως ο πιο social, όλα αυτά σε random solo ranked.
*nenya* Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ο KilliK επιβεβαιώνω, καλός παίχτης [Αλλά σκιάχτηκα λίγο! Εμένα δεν μ'έβρισε πάντως -ακόμα-] 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις