Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Tracer είναι φοβερά χρήσιμη και στο competitive. Τι ακριβώς εννοείτε; Μιλάμε για επικό DPS ήρωα.

Οχι.Η tracer ειναι ενας ηρωας ο οποιος θελει χερακια για να τον παιξεις σε σχεση με maccree ή Soldier. Επισης λογω και του οτι ειναι φιγουρατζου η tracer σαν gameplay,υπαρχουν και πολλοι που, ας το πω ευγενικα,feed αρουν ασχημα με αυτην και ετσι σιγα σιγα δημιουργειται κακο ονομα για ενα ηρωα. Ισχυει οτι ειναι καλη αλλα μονο σε υψηλα elo/ranked ή quick play τετοιοι χαρακτηρες.

αυτό το πράγμα που δεν μπορείς να διαλέξεις ήρωα ελευθερα γιατί δεν ειναι και καλά "viable" έχει αρχίσει και με ξενερώνει.

Μπαινουν 6 ατομα ολοι ασχετοι μεταξυ τους να παιξουν ranked. Κανεις απο αυτους δεν θελει ομως να παιξει tank ή support. Αν λοιπον παιζεις να τη νικη που λεμε και ο μονος τροπος για να κερδισετε(ή να εχετε παραπανω ελπιδες τελος παντων) ειναι να εχετε τουλαχιστον 1 tank ή 1 support,τοτε τι πρεπει να γινει?

Η μια σωστη απαντηση αναφερθηκε πιο πανω.

Δημοσ.

Εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως που έπαιξα μερικά quickplay , είχα το μοναδικό support και κανείς δεν έπαιρνε tank και το περίεργο ήταν πως έβλεπες levels 25-40++ 
weird 
Πάντως ο zennyata με σκάλωσε άσχημα και δεν ψήνομαι να ξαναπαίξω junkrat anytime soon :P

Δημοσ.

Εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως που έπαιξα μερικά quickplay , είχα το μοναδικό support και κανείς δεν έπαιρνε tank και το περίεργο ήταν πως έβλεπες levels 25-40++ 

weird 

Πάντως ο zennyata με σκάλωσε άσχημα και δεν ψήνομαι να ξαναπαίξω junkrat anytime soon :P

Κατι γραφτηκε πιο πισω για τα levels και μαλλον δεν του εδωσες σημασια.Το παιχνιδι εχει βγει λιγο παραπανω απο 4 μηνες και ο πρωτος που εφτασε το Level 100 ηταν σε χρονο http://www.polygon.com/2016/6/1/11830902/overwatch-level-100-twitch-stream

• Like 1
Δημοσ.

Να φανταστω οτι εκανες τα placement games σου ?

Δεν παιζουν ρολο τα levels στο matchmaking . ξεχασε το ως factor . Καθαρα με το MMR παει . Τωρα πως λειτουργει το matchmaking στα placements δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι γνωστο αλλα και παλι δεν παιζουν τα levels

Δεν έκανα placements. Ειμαι gold 2191.

Δημοσ.

Οχι.Η tracer ειναι ενας ηρωας ο οποιος θελει χερακια για να τον παιξεις σε σχεση με maccree ή Soldier.

Σύμφωνοι, αλλά εγώ δεν είπα αν θέλει χεράκια ή όχι. Είπα ότι είναι απίστευτα χρήσιμη κι ότι δε φανταζόμουν ότι θα υπάρχει κόσμος που θα τη θεωρεί bad pick. Ειδικά όσοι λένε ότι δεν είναι viable (κάτι τέτοιο αναφέρθηκε νωρίτερα), μάλλον δεν έχουν δει αρκετά e-sports! :)

Συμφωνώ ότι ο Soldier είναι απείρως ευκολότερος από την Tracer, αν και κατ' εμέ, ο McCree είναι δυσκολότερος, ή ίσως απλώς δυσκολεύει εμένα. Αλλά όπως και να 'χει, δεν εξετάζουμε τη δυσκολία. Μιλάμε κατά πόσο ένα pick είναι καλό ή όχι. Αν δεν μπορεί να την παίξει κάποιος, προφανώς και είναι κακό pick, αλλά αυτό ισχύει για όλους τους ήρωες.

Για την ιστορία, εμένα η Tracer είναι ένα από τα πιο δυνατά μου χαρτιά, σίγουρα ο καλύτερος DPS ήρωάς μου. Ειδικά σε Control χάρτες είναι *άπαικτη*, αλλά όχι μόνο. Ωστόσο, όλα αυτά δεν τα λέω επειδή μου αρέσει εμένα. Στο meta, δε βλέπεις συχνά KOTH χωρίς Tracer.

Δημοσ.

Κατι γραφτηκε πιο πισω για τα levels και μαλλον δεν του εδωσες σημασια.Το παιχνιδι εχει βγει λιγο παραπανω απο 4 μηνες και ο πρωτος που εφτασε το Level 100 ηταν σε χρονο http://www.polygon.com/2016/6/1/11830902/overwatch-level-100-twitch-stream

τι εννοείς? δεν έχει σημασία σε πόσο χρόνο πας 100 πχ, τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών θα παίξεις (στο περίπου δηλαδή αναλόγως του exp απο νίκες κτλ)

ο level 40 που λέω έχει παίξει τα ίδια παιχνίδια με αυτόν του link και ας έπαιζε σαν άνθρωπος κ όχι σαν τελειωμένος no-lifer (άρα να χρειάστηκε παραπάνω μέρες αφού έπαιζε λιγότερα παιχνίδια τη μέρα) , με ποια δικαιολογία παίζει λες και άρχισε σήμερα και δοκιμάζει χαρακτήρες? λελ 

Δημοσ.

O Zenyatta είναι κι εμένα από τους αγαπημένους μου, ωστόσο επειδή σε ακούω αρκετά πορωμένο ξαφνικά με τον ήρωα αυτόν, ελπίζω να μην παίζεις μόνο επιθετικά και να heal-άρεις και κανέναν teammate πού και πού :P

Βασικά, ο Zeynatta οφείλει να ρυθμίζει τις επιθέσεις με τα discord orbs και να δίνει harmony orbs σε όσους χρειάζονται. Τα destruction orbs (το main fire δηλαδή) οφείλουν να είναι η τελευταία προτεραιότητα, εκτός κι αν είσαι σε άμεση άμυνα, φυσικά.

Δημοσ.

O Zenyatta είναι κι εμένα από τους αγαπημένους μου, ωστόσο επειδή σε ακούω αρκετά πορωμένο ξαφνικά με τον ήρωα αυτόν, ελπίζω να μην παίζεις μόνο επιθετικά και να heal-άρεις και κανέναν teammate πού και πού :P

Βασικά, ο Zeynatta οφείλει να ρυθμίζει τις επιθέσεις με τα discord orbs και να δίνει harmony orbs σε όσους χρειάζονται. Τα destruction orbs (το main fire δηλαδή) οφείλουν να είναι η τελευταία προτεραιότητα, εκτός κι αν είσαι σε άμεση άμυνα, φυσικά.

όχι απλά μου αρέσει που μπορώ να αμύνομαι όταν χρειαστεί , δεν το θεωρώ τόσο συνηθισμένο για support και αυτό μου αρέσει.Αν ήξερα οτι ο συγκεκριμένος hero μπορεί να αμυνθεί τόσο αποτελεσματικά θα είχα πιάσει support απο την αρχή   

Δημοσ.

Με εξαίρεση τη Mercy που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πετάει από teammate σε teammate (οπότε αν δεν είναι properly dispersed η ομάδα, τον πίνεις), όλοι οι support heroes έχουν ικανότητα για defend. Απλώς με την Ana ή τον Lucio, ίσως χρειάζεται λίγο παραπάνω skill και εμπειρία να επιβιώσεις αν στην πέσουν, ενώ με τον Zenyatta αμολάς ένα discord και επιτίθεσαι.

Ωστόσο, μη γίνεσαι fixate με έναν ήρωα, γιατί χάνεις το πιο ωραίο κομμάτι του Overwatch: την ποικιλία των mechanics που σου προσφέρουν οι 22 ήρωες που έχει. Όπως ανακάλυψες τώρα τον Zenyatta, έτσι θα ανακαλύψεις φοβερά πράγματα και σε άλλους ήρωες όσο αποκτάς εμπειρία με το παιχνίδι.

Κι εγώ που έχω πια τόσες ώρες και νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, πέτυχα teammate με Symmetra και μάλιστα σε Competitive σε Control (KOTH) χάρτη και παρόλο που του ζητήσαμε όλοι να αλλάξει, αυτός έλεγε "μπααα". Λέω "ΟΚ, τον ήπιαμε". Ε, τελικά ο τύπος πρέπει να τελείωσε το ματς με 5 χρυσά...μας έκανε carry όλους, έπαιξε μία απίστευτα επιθετική Symmetra που δεν έφευγε ποτέ από το κέντρο του point και που έλιωνε όποιους τολμούσαν να πλησιάσουν (έχει απίστευτο damage από close range).

Sky is the limit με αυτό το παιχνίδι!! :)

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

έπαιξε μία απίστευτα επιθετική Symmetra που δεν έφευγε ποτέ από το κέντρο του point και που έλιωνε όποιους τολμούσαν να πλησιάσουν (έχει απίστευτο damage από close range).

When the enemy team doesn't know how to turn off the microwave oven. :P

Δημοσ.

When the enemy team doesn't know how to turn off the microwave oven. :P

Χεχε, έτσι είναι. Μάλλον δεν πρόλαβαν να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται. Η Symmetra γίνεται σχετικά εύκολα counter με μία Zarya ή έναν Hog (που είναι εξαιρετικός για KOTH). Για κάποιο λόγο, οι αντίπαλοι δεν το σκέφτηκαν ποτέ!!

Δημοσ.

Yo yo yoooo your healer is back μετά από τόση αποχή :D

Ποιοί θα με παίζετε ακόμα σε casual φάση και με το χαμηλό lvl που έχω ξεμείνει;

Δημοσ.

Yo yo yoooo your healer is back μετά από τόση αποχή :D

Ποιοί θα με παίζετε ακόμα σε casual φάση και με το χαμηλό lvl που έχω ξεμείνει;

Aμα παίρνεις Mercy, healareis αποκλειστικα εμενα και γραφεις το Νοβα, θα σε παιζω εγω.

• Like 1
Δημοσ.

δεν φτανει που εχουμε προβλημα με τα αχρηστα noobs, εχουμε γεμισει και με trolls.

healers να τρεχουν πρωτοι να σκοτωθουν για να κοβουν μετα βολτες στο spawn point μας, mei να μπλοκαρουν εξεπιτηδες τα πυρα μας με το ice wall tous, η να μην χρησιμοποιουν καθολου το ultimate σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου, symmetra να βαζουν το teleporter τους στις ακρες κενων, να παιρνουν hanzo/widow/torbjorn σε attack mode κατα την προετοιμασια της ομαδας, να τους αλλαζουν μετα απο τα παραπονα των υπολοιπων, και μολις ξεκιναει ο γυρος και βγαινουμε απο την πορτα να αλλαζουν αμεσως παλι σε αυτους τους ηρωες.

γενικα, το competitive με pug teams ειναι πραγματικη κολαση και εκτος και αν εισαι πολυ τυχερος, ειναι σχεδον αδυνατο να ανεβεις skill rank και να μαζεψεις skill points για τα χρυσα οπλα.

νοιωθω οτι δεν αξιζει το παιχνιδι να το παιζεις χωρις premade ομαδα, ειναι πραγματικο χασιμου χρονου, οποτε μαλλον θα το σταματησω τελειως μολις βγει το BF1. θελω να παιζω παιχνιδια για να διασκεδαζω, οχι για να μου σπανε τα νευρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...