Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

''Simple netcode'' έπρεπε να λέει που σπαμάρει όπου να 'ναι arrows και παίρνει kills..

Kλεινεις τα ματια σου, πατας αριστερο κλικ, τα ανοιγεις και εχεις σιγουρακι το kill.

Ειναι πραγματικα ενα κακογουστο αστειο ο hanzo. μαζι με τον bastion.

Κακίες, ποιος τα λέει αυτά;

:P

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο junkrat δειχνει την πραγματικη του αξια ως ηρωας στα choke points, στα χερια ενος ικανου παικτη μπορει να ακινητοποιησει την αντιπαλη oμαδα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα.
γιαυτο αλλωσε τα Eichenwalde και Ilios ειναι οι αγαπημενοι μου χαρτες.  B)

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

στα μικρά level κ εσύ κουλός ήσουν man όπως όλοι μας   :-D

το έγραψα πως αυτά είναι for fun και δεν πιστεύω πως γίνονται στο comp , δεν το διάβασες ? :) 

όπως κ εγώ επίσης, ίδιο επίπεδο είμαστε με τους αντιπάλους , όσο έπαιξαν έπαιξα , εκτός οτι έχω να παίξω fps κάτι χρόνια , βέβαια αν το έχεις στο στόχο γιατι τα fps δεν είναι wow να παίζεις πιάνο, είναι στο χέρι και τα αντανακλαστικά πέρα απο την αντίληψη του παίκτη,   τότε μπορείς να είσαι καλύτερος απο άλλον που παίζει πολύ περισσότερο καιρό στο μισό διάστημα απ όσο του πήρε αλλα που ξεκίνησε με μειωμένο skill , άρα και μεγαλύτερα lvl να ήταν και πάλι δεν θα έπαιζε σωστή σύγκριση  αλλα ναι όλοι μικρά level όλοι νέοι παίκτες.

Θυμάμαι πιτσιρικάδες στα net με cs 10ετία++ πίσω , ξεκινήσαμε μεγάλη παρέα (και κάποιοι του net) και ενώ παίζαμε το ίδιο απο θέμα ωρών μερικοί ήταν λες και δεν είχαν ξαναπαίξει fps , μήνες μετά

Για γράψε battletag.

Δημοσ.

ο junkrat δειχνει την πραγματικη του αξια ως ηρωας στα choke points, στα χερια ενος ικανου παικτη μπορει να ακινητοποιησει την αντιπαλη για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα.

γιαυτο αλλωσε τα Eichenwalde και Ilios ειναι οι αγαπημενοι μου χαρτες.  B)

καλά ικανός δεν είμαι τουλάχιστον όχι ακόμα και για το επόμενο χρονικό διάστημα οπότε αν όντως είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που είναι χρήσιμος θα κοιτάξω κάτι άλλο μεταξύ αυτών που ειπώθηκαν παραπάνω , όπως είπα απ την αρχή για quickplay όλοι καλοί φαίνονται , το θέμα είναι μην σκαλώσω και παίζω κάτι άχρηστο στο comp και μάθω αυτό , τουλάχιστον όταν το ανοίξω να έχω μια εμπειρία σε κάτι που αξίζει  

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με το mm στο competitive δεν μπορώ να το καταλάβω. Μπαίνω εμα ματς με βαζει σε ομάδα που είχαν όλοι απο 3 αστεράκια ( εγω ειμαι 41). Παίρνω zenyatta ως συνήθως και σπαω οτι προσωπικό ρεκόρ έχω. Να μην τα πολυλογω το παιχνίδι το πήραμε 3-0 capture the point ήταν στο easy mode κιόλας και η αντίπαλη ομάδα είχε καλους experienced παίκτες. Επόμενο ματς με βγάζει με 25ριδες οι οποίοι παίζανε πρώτοι φορά competitive και εναν 100αρη. Φυσικά το χάσαμε το game για πλάκα. Ο άλλος έπαιζε widow ολόκληρο attack round και ψοφουσε καθε 20 δευτερόλεπτα... Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το mm. Εμένα μου φαίνεται ότι είναι λίγο broken. Δηλαδή δεμ γίνεται να σε βάζει σε πολύ δυνατή ομάδα και στο αμέσως επόμενος να πέφτεις casuals που μιλάνε για ks και ιστορίες...

Δημοσ.

Να φανταστω οτι εκανες τα placement games σου ?

Δεν παιζουν ρολο τα levels στο matchmaking . ξεχασε το ως factor . Καθαρα με το MMR παει . Τωρα πως λειτουργει το matchmaking στα placements δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι γνωστο αλλα και παλι δεν παιζουν τα levels

Δημοσ.

δοκίμασα σήμερα που έφτιαξα το internet να παίξω zennyata και μου αρέσει πολύ , μάλλον θα συνεχίσω να παίζω με αυτό το hero για καιρό 

Δημοσ.

θέλω να παίζω με tracer αλλά συνέχεια μου λένε να αλλάξω στα rated.. αυτό το πράγμα που δεν μπορείς να διαλέξεις ήρωα ελευθερα γιατί δεν ειναι και καλά "viable" έχει αρχίσει και με ξενερώνει.

Δημοσ.

θέλω να παίζω με tracer αλλά συνέχεια μου λένε να αλλάξω στα rated.. αυτό το πράγμα που δεν μπορείς να διαλέξεις ήρωα ελευθερα γιατί δεν ειναι και καλά "viable" έχει αρχίσει και με ξενερώνει.

Quick play.

Δημοσ.

Οι κλασικοί κεφτέδες κάθε multi game, μη σου κάνει εντύπωση. Παίξε ότι γουστάρεις κ γραφτους στα @@ σου. Αυτό βέβαια σε λογικά πλαίσια , δεν λέω ότι είναι οκ να πάρεις κάτι ακυρο αλλά η tracer μόνο άκυρη δεν είναι βάση των guides που διαβάζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...