raxanas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 προσωπικά γουστάρω τρελά junkrat αλλα δεν έχω παίξει ακόμα comp . Είναι ο πρώτος hero που μου ταιριάζει και νιώθω πως παίζω κάπως καλά αφού σχεδόν δεν ψοφάω ποτέ κ σκορπάω multi kills αρκετά συχνά . Βέβαια το play of the game και τα πολλά kills δεν λένε κάτι σε quickplay και brawl , στο comp πιστεύω θα φανεί τι μου ταιριάζει καλύτερα θέλω να μάθω ένα hero απο κάθε role αλλα δεν ξέρω , ακόμα στις δοκιμές είμαι Σε φοβάμαι Vapir απο αυτά που λες για τους ήρωες που σου αρεσουν . Αν πάρεις junk/bastion θα φάς τρελό flame μιας και ειναι κοινή αποψη οτι δεν προσφέρουν τπτ στην ομάδα.Στο quickplay ολοι παιζουν για την πλάκα τους. Απο οτι έχω καταλαβει οι meta ηρωες ειναι Mercy,Zenyatta,Lucio,Rein,Zarya,Mcree,Tracer,Genji και αρκετά συχνα θα δεις Winston,Dva,Reaper,Ana,Soldier76 που όμως ειναι αρκετά situational.Αποψή μου ειναι οτι αν σε ενδιαφέρει το competitive ειναι να ξεκινησεις να μάθεις αυτους τους ηρωες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 προσωπικά γουστάρω τρελά junkrat αλλα δεν έχω παίξει ακόμα comp . Είναι ο πρώτος hero που μου ταιριάζει και νιώθω πως παίζω κάπως καλά αφού σχεδόν δεν ψοφάω ποτέ κ σκορπάω multi kills αρκετά συχνά . Βέβαια το play of the game και τα πολλά kills δεν λένε κάτι σε quickplay και brawl , στο comp πιστεύω θα φανεί τι μου ταιριάζει καλύτερα θέλω να μάθω ένα hero απο κάθε role αλλα δεν ξέρω , ακόμα στις δοκιμές είμαι Αν δεν ψοφας σχεδον ποτε με Junkrat κατι παιζει με τους αντιπαλους να με συγχωρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν ψοφας σχεδον ποτε με Junkrat κατι παιζει με τους αντιπαλους να με συγχωρεις είναι μόνιμα camp-αερισμένος σε μια γωνία και πετάει grenades στους ουρανούς τα κλασσικά Junkrat skill-shots. Μια που το αναφέραμε διαολίζομαι όταν έχω Reinheardt και ο Junkrat βγάζει το RIP-tire και όλοι από την κώλο ομάδα μου είναι #care και τρέχουν όπου να ναι. Είναι ΤΟΣΟ εύκολο να το ρίξεις και ΤΟΣΟ αυτονόητο ότι το βγάζει για να ρίξει το tank (εμένα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 είναι μόνιμα camp-αερισμένος σε μια γωνία και πετάει grenades στους ουρανούς τα κλασσικά Junkrat skill-shots. Μια που το αναφέραμε διαολίζομαι όταν έχω Reinheardt και ο Junkrat βγάζει το RIP-tire και όλοι από την κώλο ομάδα μου είναι #care και τρέχουν όπου να ναι. Είναι ΤΟΣΟ εύκολο να το ρίξεις και ΤΟΣΟ αυτονόητο ότι το βγάζει για να ρίξει το tank (εμένα). Οταν παιζεις μαζι με τυχαια ατομα που δεν ξερεις τι ρολο βαρανε η παραπανω λεξη δεν ισχυει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 ναι δε λέω το quickplay είναι για να κάνεις την πλάκα σου , γιαυτό έχει πλάκα είναι μόνιμα camp-αερισμένος σε μια γωνία και πετάει grenades στους ουρανούς τα κλασσικά Junkrat skill-shots. Μια που το αναφέραμε διαολίζομαι όταν έχω Reinheardt και ο Junkrat βγάζει το RIP-tire και όλοι από την κώλο ομάδα μου είναι #care και τρέχουν όπου να ναι. Είναι ΤΟΣΟ εύκολο να το ρίξεις και ΤΟΣΟ αυτονόητο ότι το βγάζει για να ρίξει το tank (εμένα). έσκασα στη μέση (δεν θυμάμαι stage) εκεί που κάνανε defend μόνος μου και έριξα ολόκληρο team αυτά βέβαια δεν γίνονται στο comp αλλα για δοκιμή χαρακτήρων μου άρεσε η χρήση της νάρκης για να κινείσαι πάντως έχει την πλάκα της θα δοκιμάσω τους χαρακτήρες που είπε ο raxanas να βρω ποιος μου πάει για να τον μάθω για comp βέβαια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opterios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μια που το αναφέραμε διαολίζομαι όταν έχω Reinheardt και ο Junkrat βγάζει το RIP-tire και όλοι από την κώλο ομάδα μου είναι #care και τρέχουν όπου να ναι. Είναι ΤΟΣΟ εύκολο να το ρίξεις και ΤΟΣΟ αυτονόητο ότι το βγάζει για να ρίξει το tank (εμένα). Είναι πολύ εύκολο να κάνεις counter τον τροχό του Junkrat ως Reinhardt. Την ώρα που σε φτάνει ο τροχός και πάει να περάσει πίσω από την ασπίδα, πηδάς και στρίβεις προς τον τροχό ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω παλι να με συγχωρειτε αλλα οταν διαβαζω απο νεο παικτη οτι παιζει κυριως junkrat(αρα ανεξαρτητου mode και attack ή defence)και οι αλλοι δυσκολα τον σκοτωνουν(ακομα και η widowmaker/hanzo δηλαδη),τοτε κατι μου βρωμαει σε αυτη την ιστορια. Κοινως ή ο συμφορουμιτης υπερβαλλει λιγο σε αυτα που μας λεει ή οντως οι αντιπαλοι ειναι κουλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opterios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 τα κλασσικά Junkrat skill-shots. Όποιος δε σπαμάρει με Junkrat, δεν παίζει σωστά τον Junkrat. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος εξακολουθεί και κάνει bullying στα aiming skills κάποιου στο Overwatch. Ο μόνος ήρωας που αξίζει ειρωνίας για μένα είναι ο Hanzo, γιατί έτσι όπως είναι υλοποιημένος, προωθεί το spamming gameplay σε μία κλάση όμως που υποτίθεται ότι απαιτείται aiming skill. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανως θα ειναι κουλοι αμα παιζει με μικρα lvls αλλα δεν χρειαζεται να πεθανει 34 φορες επειδη παιζει Junkrat Μια χαρα mobile εισαι με το shift , το θεμα του ειναι το incosistency οπως εχει ειπωθει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανως θα ειναι κουλοι αμα παιζει με μικρα lvls αλλα δεν χρειαζεται να πεθανει 34 φορες επειδη παιζει Junkrat Μια χαρα mobile εισαι με το shift , το θεμα του ειναι το incosistency οπως εχει ειπωθει κατι που ο αλλος σε μικρα level δεν θα το χρησιμοποιει σωστα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Όποιος δε σπαμάρει με Junkrat, δεν παίζει σωστά τον Junkrat. Ξέρω συνήθως ζυγίζουν πρώτα το κάθε grenade, χαράζουν την κύρτωση της γωνίας ρίψης στο μυαλό τους, μετά υπολογίζουν κατεύθυνση του ανέμου και μετά βαράνε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως λέει και ο Hanzo: "simple geometry" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 ''Simple netcode'' έπρεπε να λέει που σπαμάρει όπου να 'ναι arrows και παίρνει kills.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Kλεινεις τα ματια σου, πατας αριστερο κλικ, τα ανοιγεις και εχεις σιγουρακι το kill. Ειναι πραγματικα ενα κακογουστο αστειο ο hanzo. μαζι με τον bastion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω παλι να με συγχωρειτε αλλα οταν διαβαζω απο νεο παικτη οτι παιζει κυριως junkrat(αρα ανεξαρτητου mode και attack ή defence)και οι αλλοι δυσκολα τον σκοτωνουν(ακομα και η widowmaker/hanzo δηλαδη),τοτε κατι μου βρωμαει σε αυτη την ιστορια. Κοινως ή ο συμφορουμιτης υπερβαλλει λιγο σε αυτα που μας λεει ή οντως οι αντιπαλοι ειναι κουλοι. στα μικρά level κ εσύ κουλός ήσουν man όπως όλοι μας το έγραψα πως αυτά είναι for fun και δεν πιστεύω πως γίνονται στο comp , δεν το διάβασες ? κατι που ο αλλος σε μικρα level δεν θα το χρησιμοποιει σωστα ομως. όπως κ εγώ επίσης, ίδιο επίπεδο είμαστε με τους αντιπάλους , όσο έπαιξαν έπαιξα , εκτός οτι έχω να παίξω fps κάτι χρόνια , βέβαια αν το έχεις στο στόχο γιατι τα fps δεν είναι wow να παίζεις πιάνο, είναι στο χέρι και τα αντανακλαστικά πέρα απο την αντίληψη του παίκτη, τότε μπορείς να είσαι καλύτερος απο άλλον που παίζει πολύ περισσότερο καιρό στο μισό διάστημα απ όσο του πήρε αλλα που ξεκίνησε με μειωμένο skill , άρα και μεγαλύτερα lvl να ήταν και πάλι δεν θα έπαιζε σωστή σύγκριση αλλα ναι όλοι μικρά level όλοι νέοι παίκτες. Θυμάμαι πιτσιρικάδες στα net με cs 10ετία++ πίσω , ξεκινήσαμε μεγάλη παρέα (και κάποιοι του net) και ενώ παίζαμε το ίδιο απο θέμα ωρών μερικοί ήταν λες και δεν είχαν ξαναπαίξει fps , μήνες μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις