Vapir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 τελικά για τόσο παλιό μηχάνημα μια χαρά μου παίζει στα 50-60 fps(όχι τέλεια αλλα δεν lagάρει) και το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό , έψαχνα καιρό κάτι τέτοιο με την πρώτη ευκαιρία που θα φτιάξω pc θα τα βάλω όλα max να γουστάρω παραπάνω σκέφτηκα να αρχίσω να μαθαίνω ένα hero απο κάθε class μέχρι να ανοίξει το co-op για να μπορώ να αλλάζω άνετα αν χρειαστεί αλλα δεν ξέρω, προς το παρόν δοκίμασα τα πάντα σε quick play αλλα βρήκα ποιο διασκεδαστικούς τους tracer (λόγο ευκινησίας) , junkrat λόγο trololo , bastion λόγο heavy dps όπως και η D.VA πλάκα έχει
sistah Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Aν μπορεις, κανε delete απο το μυαλο σου τον bastion.Thanks. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Και η Tracer trololo είναι. 5
Vapir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Aν μπορεις, κανε delete απο το μυαλο σου τον bastion. Thanks. Γιατί?
opterios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ο Bastion γίνεται πολύ εύκολα counter από μία ομάδα που έχει μία σχετική εμπειρία. Σπάνια πετυχαίνω συμπαίκτη με Bastion που να μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Αν τον πάρω, θα είναι στα τελευταία σε attack map, για να πάω γρήγορα στο point B κατά το defend και να σκοτώσω ό,τι προφταίνω πάνω στο contest. Ναι, ο Bastion έχει μακράν το μεγαλύτερο DPS στο παιχνίδι, και ναι, μέχρι να σε πάρουν πρέφα, θα σκοτώσεις 2-3 με τη μία, αλλά μετά από αυτό, είσαι μάλλον ιστορία. Έχω δει gameplay από ικανούς παίκτες με πολλή φαντασία που τον χρησιμοποιούν καμιά φορά, αλλά είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να κάνεις καλή δουλειά με Bastion. Στο 95% των περιπτώσεων, απλώς στερείς από την ομάδα σου κάτι πιο χρήσιμο! 1
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραιο το σχεδιακι αλλα κουρασε πια αυτο με το note 7. 1
alex_000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ταλαιπωρούμαι πολύ στο competitive με διάφορους heroes προσπαθώντας να βρω κάποιον που αξίζει να τον δουλέψω. Αν και η αγαπημένη μου san gameplay είναι η Pharah τα αποτελέσματα είναι δυστυχώς inconsistent. Άλλες φορές αποδίδω καλά άλλες φορές suckarω. Τα ίδια με junkrat, mei, ripper, roadhog Reinhardt που γουστάρω πολύ επίσης Inconsistent. Όταν η ομάδα από πίσω είναι ψόφια δεν γίνεται τίποτα. D.V.A ήταν η πιο consistent απόδοση με σχετικά οκ stats σε κάθε match και ήταν η κύρια επιλογή μου μέχρι χτες αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το playstyle και επίσης ένιωθα πιο πολύ ότι παίζω μόνο για το καλό ulti (έχει game-changing ulti πάντως). Γενικά δεν είχα ποτέ μια μέρα να παίξω ξέρω γω 4-5 ώρες και να έχω μόνο νίκες σε σόλο queue στο competitive. Μέχρι χτες που είπα να δοκιμάσω soldier. Είπα θα παίζω μέχρι να χάσουμε game έπαιζα από τις 9 και πήγε 2 χωρίς ήτα και δεν άντεχα πήγα κοιμήθηκα (είχα 2 draws όμως). Απόδοση τέλειως consistent με πολύ καλά, μάλλον άριστα στατς σε κάθε match ανεξαρτήτως ομάδας και αντιπάλων. Σε ένα game έκανα 60 eliminations με 40 objective kills (νομίζω). Κάνω λοιπόν τον soldier main και βλέπουμε. Το play-style, ποιο πολύ σαν να παίζω call of duty νιώθω αλλά τι να κάνεις.. δεν με χαλάει κιόλας.
suffocater Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ταλαιπωρούμαι πολύ στο competitive με διάφορους heroes προσπαθώντας να βρω κάποιον που αξίζει να τον δουλέψω. Αν και η αγαπημένη μου san gameplay είναι η Pharah τα αποτελέσματα είναι δυστυχώς inconsistent. Άλλες φορές αποδίδω καλά άλλες φορές suckarω. Τα ίδια με junkrat, mei, ripper, roadhog Reinhardt που γουστάρω πολύ επίσης Inconsistent. Όταν η ομάδα από πίσω είναι ψόφια δεν γίνεται τίποτα. D.V.A ήταν η πιο consistent απόδοση με σχετικά οκ stats σε κάθε match και ήταν η κύρια επιλογή μου μέχρι χτες αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το playstyle και επίσης ένιωθα πιο πολύ ότι παίζω μόνο για το καλό ulti (έχει game-changing ulti πάντως). Γενικά δεν είχα ποτέ μια μέρα να παίξω ξέρω γω 4-5 ώρες και να έχω μόνο νίκες σε σόλο queue στο competitive. Μέχρι χτες που είπα να δοκιμάσω soldier. Είπα θα παίζω μέχρι να χάσουμε game έπαιζα από τις 9 και πήγε 2 χωρίς ήτα και δεν άντεχα πήγα κοιμήθηκα (είχα 2 draws όμως). Απόδοση τέλειως consistent με πολύ καλά, μάλλον άριστα στατς σε κάθε match ανεξαρτήτως ομάδας και αντιπάλων. Σε ένα game έκανα 60 eliminations με 40 objective kills (νομίζω). Κάνω λοιπόν τον soldier main και βλέπουμε. Το play-style, ποιο πολύ σαν να παίζω call of duty νιώθω αλλά τι να κάνεις.. δεν με χαλάει κιόλας. +1000 σε όλο το ποστ. Την ντιβα,Ειδικά σε attack payload την θεωρω πιο must απ οτιδήποτε. Και ο στρατιώτας ειναι ενας ηρωας που ξερεις που θα βρισκεσαι καθε φορα στο τελος. Μονος του game δεν θα πάρει,αλλα στην χειρότερη των περιπτώσεων θα εισαι οφελος στην ομάδα και όχι αποτυχία. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραιο το σχεδιακι αλλα κουρασε πια αυτο με το note 7. Περισσότερο από το antenagate/bendgate ή τα bsod jokes? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ήξερα καν τι έπαιζε με Note 7...
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 προσωπικά γουστάρω τρελά junkrat αλλα δεν έχω παίξει ακόμα comp . Είναι ο πρώτος hero που μου ταιριάζει και νιώθω πως παίζω κάπως καλά αφού σχεδόν δεν ψοφάω ποτέ κ σκορπάω multi kills αρκετά συχνά . Βέβαια το play of the game και τα πολλά kills δεν λένε κάτι σε quickplay και brawl , στο comp πιστεύω θα φανεί τι μου ταιριάζει καλύτερα θέλω να μάθω ένα hero απο κάθε role αλλα δεν ξέρω , ακόμα στις δοκιμές είμαι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ έχω κάτσει σε Genji για defence / flanking με Tracer σε κάποιες πίστες που βολεύει περισσότερο, Zarya για γενικά barriers / tanking και D.Va για push (off a cliff ή επίθεση). Pharah ενίοτε, αν και είναι η waifu και παλιότερα έπαιρνα πολύ, δεν βολεύει αρκετές φόρες όταν οι αντίπαλοι έχουν hitscan και καλό σημάδι.
Silverage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Χθες χρειάστηκε να πάρω για πρώτη φορά σε competitive winston στο Θηβέτ μέσα στο ναό. Είχαν reinhardt που δεν έπεφτε με τίποτα. Το κακό είναι οτι εκεί που είχαμε πάρει το παιχνίδι και πήγαμε να κερδίσουμε κόλλησε το pc και το έκανα reset. Μαλακία που δεν σε ξαναβάζει μετά στο ίδιο παιχνίδι.
KilliK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 επιτελους, αρχισανε να εκτιμανε την κ..αρα της Symmetra στα fan arts. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις