Vapir Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 μου ήρθε email Γιατί οι pc gamers να έμειναν στην απέξω απο το trial weekend? αυτοί είναι που θα έπρεπε να πάρουν trial , στις κονσόλες ξέρεις οτι θα παίζει απροβλημάτιστα, παρακολουθείς μερικά streaming και youtube videos για να δεις αν σου αρέσει και το αγοράζεις. δεν μας τα λένε καλά , αν και έχω σκεφτεί να το αγοράσω κ αν δεν παίζει να πουλήσω το account , θα χάσω 10-20 euro αλλα τουλάχιστον όχι όλο το ποσό , αλλα στην εποχή μας 50ρικο στα τυφλά ? λελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 μαλλον γιατι δεν πουλησε πολυ στις κονσολες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 μου ήρθε email wwwww.jpg Γιατί οι pc gamers να έμειναν στην απέξω απο το trial weekend? αυτοί είναι που θα έπρεπε να πάρουν trial , στις κονσόλες ξέρεις οτι θα παίζει απροβλημάτιστα, παρακολουθείς μερικά streaming και youtube videos για να δεις αν σου αρέσει και το αγοράζεις. δεν μας τα λένε καλά , αν και έχω σκεφτεί να το αγοράσω κ αν δεν παίζει να πουλήσω το account , θα χάσω 10-20 euro αλλα τουλάχιστον όχι όλο το ποσό , αλλα στην εποχή μας 50ρικο στα τυφλά ? λελ Λυπαμαι αλλα εδω εισαι λαθος. 1)Ειχε ηδη ανακοινωθει beta για σχεδον 1 εβδομαδα(οπως και στο Battlefield καλη ωρα)η οποια μαλιστα ειχε μεσα ολους τους ηρωες και χαρτες του παιχνιδιου. 2)Blizzard παιχνιδι ειναι και οπως και στην περιπτωση του Diablo,τις περισσοτερες πωλησεις στο pc τις εχει κανει το παιχνιδι .Το οποιο οπως ειχε αναφερθει και πιο πισω ειναι απο τα πιο optimized παιχνιδια της χρονιας. Αρα ειναι λογικο να δινουν trial στις κονσολες για να κερδισουν πωλησεις απο αυτες. 3)Το βρισκεις και φθηνοτερα αν θες.Ποια 50ευρω?http://www.allkeyshop.com/blog/buy-overwatch-cd-key-compare-prices/ Αν κοιταζεις μονο κουτατο αυτο ειναι αλλη περιπτωση. Για τα περι πωλησης account που γραφεις δεν βγαζω ακρη και δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Λυπαμαι αλλα εδω εισαι λαθος. λυπάμαι που δεν συμφωνείς μαζί μου αλλα αυτό δεν σημαίνει πως αυτά που λέω είναι λάθος Δεν είμαστε πάντα πάνω απο ένα pc κάθε μέρα για να προλάβουμε τις beta , invite είχα pc δεν είχα για να το δοκιμάσω τότε. Μπορεί να μην είχα ακούσει καν για το παιχνίδι αλλα όπως και να έχει δεν είναι δικαιολογία το οτι υπήρχε κάπου κάποτε beta, γιατι θυμάμαι πριν μήνες που ήθελα να το αγοράσω και διάβαζα για προβλήματα με fps ανεξαρτήτου μηχανήματος, καινούριο παλιό δεν είχα σημασία και διάβαζα για patch και fixes για αυτά τα προβλήματα, οπότε και να το δοκίμαζα στην beta πλέον δεν έχει καμία σχέση το performance του μετά απο τόσα patches. το αν το βρίσκεις φθηνότερα με μεθόδους που η blizzard έχει δηλώσει πως δεν είναι ούτε safe ούτε εγκεκριμένες απο την ίδια δεν πάει να πει κάτι, ναι κ εγώ απο κλειδάδικα αγοράζω αλλα εδώ κρίνω την λογική της εταιρίας , αγόρασε το 50 euro και δες αν παίζει , λολ....και το wow και το d3 είχαν trials , όχι αμέσως μετά απο χ διάστημα αλλα είχαν , δεν κατάλαβα γιατί να δώσουν στις κονσόλες και όχι στο pc, όπως και πολλοί άλλοι δεν το κατάλαβαν και τους κράζουν σε forums/facebook. Τι σε δυσκολεύει να βγάλεις άκρη με την πώληση του account?είναι κάτι που το κάνει πολύς κόσμος , υπάρχουν ολόκληρα site που ασχολούνται μόνο με αυτό πέρα απο τις αγγελίες του insomnia, μπορώ να αγοράσω ενα παιχνίδι κ αν δεν παίζει να το πουλήσω 10-15 euro φθηνότερα , ιδικά αν είναι στα πάνω του όπως το ow/wow legion etc , την ίδια μέρα έχει φύγει. έχω πουλήσει πολλά mmo/multiplayer accounts , 2-3 του wow , 2 του d3 και ros, του gw2 , tera, wildstar κτλ μαλλον γιατι δεν πουλησε πολυ στις κονσολες. αυτό σκέφτηκα κ εγώ αλλα δεν ήμουν σίγουρος αν δεν κάνω λάθος δεν είναι cross platform οπότε υπάρχει θέμα έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είμαστε πάντα πάνω απο ένα pc κάθε μέρα για να προλάβουμε τις beta , invite είχα pc δεν είχα για να το δοκιμάσω τότε. Μπορεί να μην είχα ακούσει καν για το παιχνίδι αλλα όπως και να έχει δεν είναι δικαιολογία το οτι υπήρχε κάπου κάποτε beta, γιατι θυμάμαι πριν μήνες που ήθελα να το αγοράσω και διάβαζα για προβλήματα με fps ανεξαρτήτου μηχανήματος, καινούριο παλιό δεν είχα σημασία και διάβαζα για patch και fixes για αυτά τα προβλήματα, οπότε και να το δοκίμαζα στην beta πλέον δεν έχει καμία σχέση το performance του μετά απο τόσα patches. το αν το βρίσκεις φθηνότερα με μεθόδους που η blizzard έχει δηλώσει πως δεν είναι ούτε safe ούτε εγκεκριμένες απο την ίδια δεν πάει να πει κάτι, ναι κ εγώ απο κλειδάδικα αγοράζω αλλα εδώ κρίνω την λογική της εταιρίας , αγόρασε το 50 euro και δες αν παίζει , λολ.... Τι σε δυσκολευει να βγάλεις άκρη με την πώληση του account?είναι κάτι που το κάνει πολύς κόσμος , υπάρχουν ολόκληρα site που ασχολούνται μόνο με αυτό πέρα απο τις αγγελίες του insomnia, μπορώ να αγοράσω ενα παιχνίδι κ αν δεν παίζει να το πουλήσω 10-15 euro φθηνότερα , ιδικά αν είναι στα πάνω του όπως το ow/wow legion etc , την ίδια μέρα έχει φύγει. έχω πουλήσει πολλά mmo/multiplayer accounts , 2-3 του wow , 2 του d3 και ros, του gw2 , tera, wildstar κτλ αυτό σκέφτηκα κ εγώ αλλα δεν ήμουν σίγουρος αν δεν κάνω λάθος δεν είναι cross platform οπότε υπάρχει θέμα έτσι Η beta γενικα στα παιχνιδια(οπως ειναι αναμενομενο)βγαινει πριν κυκλοφορησουν τα παιχνιδια. Πανω απο ενα pc δεν χρειαζεται να εισαι για να ξερεις ποτε θα βγει η Beta γιατι ειχε ανακοινωθει πολυ νωριτερα ποτε θα ειναι. Προβληματα με fps οπως το εννοεις ποτε δεν υπηρχαν. Μετα το πρωτο μεγαλο patch υπηρχε μια αναφορα για λιγοτερα fps(οχι ομως frame drops)που αυτο εφτιαξε. Στην Beta δεν υπηρχε κανενα θεμα οπως και φυσικα ως τωρα. Το επομενο που γραφεις παλι δεν μου λεει κατι.Δηλαδη στο Battlefield ή στο Call of duty τροπος για να παιξεις το παιχνιδι μετα την beta να το δοκιμασεις(ή και σε αλλα fps παιχνιδια)υπαρχει?Γιατι ετσι οπως το γραφεις ειναι λες και μονο η Blizzard το κανει ενω ειναι κατι που γενικα ισχυει εδω και χρονια και γιαυτο το λογο βγαζουν και τις beta πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 φυσικά και υπάρχει , το κατεβάζεις και παίζεις ένα single player κ μετά το αγοράζεις , το ow δεν έχει sp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Για κάποιο λόγο βρίσκω ως περιορισμένης απήχησης το competitive mode του. Φαίνεται και από το πόση ώρα κάνεις να βρεις match. Πολύ δεσμευτικό στις επιλογές - στο κάτω κάτω θέλω να μπω να παίξω με τους 3-4 χαρακτήρες που μου αρέσουν και δεν είμαι υποχρεωμένος να ξέρω και τους 22 - , και με *** "pro" που τα ξέρουν όλα και δε παίρνουν ούτε μια διάκριση στον τελικό πίνακα. Σαν mod για να έχουν να ασχολούνται οι Κορεάτες μου μοιάζει περισσότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Για κάποιο λόγο βρίσκω ως περιορισμένης απήχησης το competitive mode του. Φαίνεται και από το πόση ώρα κάνεις να βρεις match. Πολύ δεσμευτικό στις επιλογές - στο κάτω κάτω θέλω να μπω να παίξω με τους 3-4 χαρακτήρες που μου αρέσουν και δεν είμαι υποχρεωμένος να ξέρω και τους 22 - , και με *** "pro" που τα ξέρουν όλα και δε παίρνουν ούτε μια διάκριση στον τελικό πίνακα. Σαν mod για να έχουν να ασχολούνται οι Κορεάτες μου μοιάζει περισσότερο... Για αυτο λέγεται competitive.Επειδή θες να δείς ποσο καλός είσαι σε σχέση με τους αλλους. Ο καθένας περιμένει απο τον αλλον να παίξει σοβαρα για να νικήσουν κ αυτο πολλές φορες μπορεί να σημαίνει οτι θα παίξεις κατι αλλο απο αυτο που σου αρέσει. Αν δεν σε ενδιαφερει να εισαι "ανταγωνιστικος", δεν υπάρχει κανένα προβλημα να παίζεις quick play και να κάνεις το κέφι σου παίζοντας οτι θες. Δεν ειναι υποχρεωτικο. Βέβαια παιζοντας quickplay συνεπάγεται με trolls , πχ τωρα το πρωι μπηκα για 1 game και έπαιξα με 6x hanzo αντιπάλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Για κάποιο λόγο βρίσκω ως περιορισμένης απήχησης το competitive mode του. Φαίνεται και από το πόση ώρα κάνεις να βρεις match. Πολύ δεσμευτικό στις επιλογές - στο κάτω κάτω θέλω να μπω να παίξω με τους 3-4 χαρακτήρες που μου αρέσουν και δεν είμαι υποχρεωμένος να ξέρω και τους 22 - , και με *** "pro" που τα ξέρουν όλα και δε παίρνουν ούτε μια διάκριση στον τελικό πίνακα. Σαν mod για να έχουν να ασχολούνται οι Κορεάτες μου μοιάζει περισσότερο... Προσωπικα μου φαινεται αδιανοητο να μην μπορεις να παιξεις ολους τους heroes. Δεν εννοω να εισαι master σε ολους, φυσικα με λιγους θα εισαι πολυ καλος αλλα still, πρεπει να μπορεις να παιξεις ικανοποιητικα με ολους ωστε να εισαι ευελικτος σε καθε αναγκη της ομαδας. Δεν ειναι LoL να εχει 132 champions ωστε να δικαιολογειται ο περιορισμενος αριθμος στους οποιους θα εισαι καλος.. Για μενα, αν δεν εχεις παιξει (ωρες, οχι λεπτα) να δεις τα abilities/mechanics του καθε hero, δεν ξερεις "oλο" το game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά - δεν είναι ότι στο quick play δεν σε νοιάζει για την απόδοσή σου ή ότι δεν φαίνεται και εκεί ποιος παίζει καλά. Απλώς, δε βρίσκω κάποια αντιστάθμιση για το να τρως στην μάπα τους περιορισμούς και τους "επαγγελματίες" του competitive του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Δεν είναι οργανωμένο αρκετά για να σου δίνει κάποιο κίνητρο για competitive, στην παρούσα φάση τουλάχιστον. Τώρα, προφανώς, αυτό που λέω δεν απευθύνεται στον άλλον που κάνει τα γραφικά σαν minecraft, μήπως και κερδίσει + 0.3 k/d και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, αλλά ναι, μου δίνει την εντύπωση ενός στεγνού κομματιού που δικαιολογημένα δεν τραβάει κόσμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 τι εννοεις δεν ειναι οργανωμενο αρκετα; εχει ranking ωστε να γνωριζεις που βρισκεσαι ως παικτης σε σχεση με τους υπολοιπους, δωρα στο τελος καθε σεζον. το competitive mοde τυχαινει ιδιαιτερης προσοχης και φροντιδας απο τους devs. oι servers αναβαθμιστηκανε σε 60 tickrate. ηδη διεξαγονται καποια πρωταθληματα με μεγαλα επαθλα. ειναι πολυ αυστηροι με το cheating. υποστηριζει voice chat/text chat/streaming, ενω μπορεις να παιξεις με pug η premade ομαδες. τι αλλο θελεις δηλαδη; και εσυ καταλαβες οτι δεν τραβαει κοσμο απο το ποση ωρα περιμενεις να βρεις ματς? η αναμονη υπαρχει επειδη το matchmaking λαμβανει υποψιν διαφορους παραγοντες πριν στησει τις ομαδες (αν παιζεις group η solo, τι skill rank εχεις,κτλ), γιαυτο αλλωστε υπαρχει χρονος αναμονης και στο quick play. μην ειμαστε υπερβολοικοι. το competitive βρισκεται σε καλο δρομο και θα βελτιωθει και αλλο. απο κει και υστερα, αν δεν αρεσει σε καποιον, υπαρχουν και αλλα παιχνιδια που μπορει να παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Sorry αλλα απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν τραβαει κοσμο? Ο competitive παιχτης θα παιζει σιγουρα μονο competitive , guaranteed . Οι υπολοιποι που απλα θελουν να περασει η ωρα τους θα παιξουν casuals με παρεα Επισης , τι παραπανω κινητρο να σου δωσει ? Το point καθε competitive mode σε ολα τα παιχνιδια ειναι να ανεβεις το ladder και να παιζεις με ολοενα καλυτερους παιχτες ετσι ωστε να γινεις κ εσυ καλυτερος . Απλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι εχει restrictions γιατι δεν ειναι το κλασσικο fps αλλα και για να αποτρεψει παιχτες να καταστρεφουν games χωρις λογο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ. Ο καθένας με τα κριτήρια που το βλέπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις