Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 γιατι δεν ειχαμε αρκετο dps. Λαθος το διατυπωσα μαλλον.Για ποιο λογο δεν αλλαξε ενας απο τους 2 που ειχαν παρει healer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 γιατι ειναι αχρηστοι noobades. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι δεν τους αρεσε να τους λεει ο αλλος τι να παιξουν. Γιαυτο και η πρωτη απαντηση του αλλου ειναι τι να παρει ο αλλος που του το γραφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ναι, αλλα γιατι μετα φωναζανε οτι εφταιγα εγω που δεν αλλαζα τον Junkrat και χασανε; ας το βουλωνανε αφου θελανε να παιξουν οτι γουσταρουν, και ας μην ριχνανε την ευθυνη τους στους αλλους. μην τα θελουμε ολα δικα μας, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ναι, αλλα γιατι μετα φωναζανε οτι εφταιγα εγω που δεν αλλαζα τον Junkrat και χασανε; ας το βουλωνανε αφου θελανε να παιξουν οτι γουσταρουν, και ας μην ριχνανε την ευθυνη τους στους αλλους. μην τα θελουμε ολα δικα μας, ε; Γιατι πηγαν με την λογικη του meta(ναι και εδω υπαρχει αυτο δυστηχως)των 2 healer καλως ή κακως. Παντως αν και δεν καταλαβα ποιος εγραψε τι,ο junkrat οντως δεν ειναι γενικα offensive χαρακτηρας(κοινως δεν αξιοποιειται σχεδον καθολου σε offensive παρα σε defence ή capture the point κυριως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 βλέπω μια τάση σε κομπο zenyatta-zarrya-reinhard για competitive πάντα. Κάποιοι δε ήρωες είναι σχεδόν άφαντοι απο το παιχνίδι βλ. genji. Για εμένα ίσως λοίπουν game modes απο το παιχνίδι που απαιτούν παρουσία και ποιο low profile ηρωών. Αυτό το πράγμα που πρέπει ντε και καλά να πάρεις 2 tank και 2 healer δε το καταλαβαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 το meta με 2 healers ειναι κυριως για lucio/zenyatta/ana combo, οχι τοσο πολυ για lucio/mercy. ειδικα οταν ο αντιπαλος εχει 3 tanks, χρειαζεσαι πιο πολυ dps, παρα heal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opterios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ναι, αλλα γιατι μετα φωναζανε οτι εφταιγα εγω που δεν αλλαζα τον Junkrat και χασανε; ας το βουλωνανε αφου θελανε να παιξουν οτι γουσταρουν, και ας μην ριχνανε την ευθυνη τους στους αλλους. μην τα θελουμε ολα δικα μας, ε; Πάντως, σε KOTH μεταξύ των 2 healers και του Junkrat, κι εγώ ο Junkrat θα ήθελα να αλλάξει. Ναι, ως κλάση κάνει ΠΑΡΑ πολύ damage, αλλά όχι consistent. Δεν μπορείς εύκολα να κάνεις focus κάποιον για να κάνεις τελικά το elimination, γι' αυτό και ο Junkie είναι καλύτερος σε defend καταστάσεις. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι έφταιγε η επιλογή σου για το ότι χάσατε, αλλά με 3 tanks απέναντι, καλύτερα ο Junkrat να γινόταν Reaper κι αν είχατε ήδη Reaper, έναν Hog/Soldier/McCree. Αυτό το πράγμα που πρέπει ντε και καλά να πάρεις 2 tank και 2 healer δε το καταλαβαίνω. Οι 2 healers είναι *απαραίτητοι*. Τα 2 tanks, όχι. Μερικές φορές βλέπεις 1 tank + 2 dps + Ana + Zen + Lucio, άλλοτε 1 tank + 3 dps + 2 suppor, αλλά κάποιες (λίγες) φορές βλέπεις και 3 tanks. 2 healers όμως βλέπεις *πάντα* (σχεδόν πάντα Zen + Lucio, δεν έχω δει μετά το τελευταίο patch pro games μήπως άλλαξε το meta). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως, σε KOTH μεταξύ των 2 healers και του Junkrat, κι εγώ ο Junkrat θα ήθελα να αλλάξει. Ναι, ως κλάση κάνει ΠΑΡΑ πολύ damage, αλλά όχι consistent. Δεν μπορείς εύκολα να κάνεις focus κάποιον για να κάνεις τελικά το elimination, γι' αυτό και ο Junkie είναι καλύτερος σε defend καταστάσεις. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι έφταιγε η επιλογή σου για το ότι χάσατε, αλλά με 3 tanks απέναντι, καλύτερα ο Junkrat να γινόταν Reaper κι αν είχατε ήδη Reaper, έναν Hog/Soldier/McCree. Αυτο ακριβως.Ο Junkrat δυστηχως σε επιθεση ειναι κακος γιατι ακριβως ειναι αναξιοπιστος χαρακτηρας στο να σκοτωσει τους αντιπαλους οταν δεν εχει ulti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 μονο junkrat και pharah ειχαμε απο dps. οι υπολοιποι ηταν tanks/healers. και να αλλαζα σε reaper, το γενικο dps της ομαδας θα παρεμενε σχεδον το ιδιο. ασε που τελικα, ειχα κανει και το μεγαλυτερο damage score στην ομαδα.. η ουσια ειναι οτι δεν δεχονται καν συμβουλες, παρεξηγουνται ευκολα. ακομη και αν τους εξηγησεις τον λογο γιατι πρεπει να γινει μια αλλαγη, δεν καταλαβαινουν τιποτα. εκει να γινει το δικο τους. οκ, no problem, μην κλαιγεσαι ομως μετα οταν χασεις. Τα 2 tanks οχι προσωπικα προτιμω να βλεπω 2 tanks σε μια ομαδα, σε περιπτωση που το ενα πεσει, να παραμεινει η "ασπιδα" της ομαδας το αλλο. ειδικα κατι combo με zarya/rein η road/dva δουλευουν μια χαρα, αν οι παικτες ξερουν τι κανουν. αλλα ενταξει, αναλογα τις περιστασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opterios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 μονο junkrat και pharah ειχαμε απο dps. οι υπολοιποι ηταν tanks/healers. και να αλλαζα σε reaper, το γενικο dps της ομαδας θα παρεμενε σχεδον το ιδιο. ασε που τελικα, ειχα κανει και το μεγαλυτερο damage score στην ομαδα.. Ναι, αλλά αν ο Reaper κάνει focus ενα tank, το ρίχνει σχετικά άμεσα. Ο Junkrat όχι. Το να σπαμάρεις damage (γιατί ο Junkrat είναι by design spamming based) σε KOTH δε σημαίνει ότι θα σου δώσει και το match. Δεν είναι όλα τα είδη damage το ίδιο. O Junkrat *δεν* είναι DPS ήρωας απλά και μόνο επειδή έχει τεράστιο...DPS. Ορίστε και τι εννοώ: https://www.youtube.com/watch?v=03xyayUlUJ4 προσωπικα προτιμω να βλεπω 2 tanks σε μια ομαδα, σε περιπτωση που το ενα πεσει, να παραμεινει η "ασπιδα" της ομαδας το αλλο. Κι εγώ το προτιμώ, αλλά -είτε το προτιμούμε, είτε όχι- κανόνας δεν είναι στο meta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, αλλά αν ο Reaper κάνει focus ενα tank, το ρίχνει σχετικά άμεσα. Ο Junkrat όχι. Το να σπαμάρεις damage (γιατί ο Junkrat είναι by design spamming based) σε KOTH δε σημαίνει ότι θα σου δώσει και το match. Δεν είναι όλα τα είδη damage το ίδιο. O Junkrat *δεν* είναι DPS ήρωας απλά και μόνο έχει τεράστιο...DPS. ναι, εχει τεραστιο dps και ειδικα τα κλειστα control maps, ειναι το λουκουμι του. επομενως οταν ο ηρωας σου ειναι ηδη αποτελεσματικος σε ενα παιχνδιι, δεν τον αλλαζεις, αλλα κοιτας σαν ομαδα να βελτιωσεις τo μειονεκτημα σου. και εκεινη την στιγμη, ο αδυναμος κρικος ηταν η Mercy. οχι ο Junkrat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opterios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ξαναλέω, δεν υπονοώ ότι ήσουν εσύ το πρόβλημα στο συγκεκριμένο match. Απλώς σου λέω ότι κι εγώ αν ήμουν συμπαίκτης σου εκείνη την ώρα και είχα πάρει healer, θα σου έλεγα εσύ ή ο άλλος DPS να πάρετε Reaper. Δε θα άφηνα την ομάδα με έναν healer (OK, δε θα είχα Mercy σε control map). Και με 3 tanks απέναντι, ο Reaper είναι no brainer. Φυσικά, θα ήταν καλύτερο να πάρει και η Mercy έναν Zen ή Lucio. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batigoal9 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι και η Dva και ο Harambe αλλά και η Ζarya εχουν abilities που κανουν το spam του junkrat ψιλοάχρηστο. Ο Reaper θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος. Γενικά άμα βλέπεις ότι κανείς δεν προτίθεται να αλλάξει, άλλαξε εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ γενικά οταν βλέπω junkrat/hanzo σε match select σε quick play την κανω με ελαφρiά.Δεν προσφέρουν τπτ στην ομάδα εκτός απο το να feedαρουν ulti στους αντιπαλους healers ο junkrat και ο hanzo απλα να προσπαθει να πετυχει τπτ.Οσο και να σπαμμαρει δεν βοηθαει κάπου.Καλυτερα να παρει tracer,mcree,soldier η reaper. Είμαι σιγουρος βεβαια οτι υπάρχουν instalockers στο competitive οπως και attack torbjorn/bastion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις