suffocater Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Παιζει κανεις σε 1080p και περισσότερα απο 75fps?Aν ναι,πόσα,με τι ρυθμισεις γραφικων και τι gpu?(προσπαθω να καταληξω σε νέα gpu)
Fulgore Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Παιζει κανεις σε 1080p και περισσότερα απο 75fps? Aν ναι,πόσα,με τι ρυθμισεις γραφικων και τι gpu? (προσπαθω να καταληξω σε νέα gpu) Εγω με gtx 970.Βεβαια και παλι αυτη την περιοδο οι καλυτερες αγορες ειναι η rx 480 απο amd και η 1060 6gb απο nvidia. Ειδικα η δευτερη πρεπει να χτυπαει ανετα πανω απο 90-100fps στο εν λογω παιχνιδι. 1
suffocater Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Με την 970 στα ποσα fps εισαι?και ρυθμισεις low/ultra? (χονδρικα,μην σκας)
Silverage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Platinum* Σωστά, νόμιζα οτι ήταν το ασημένιο αλλά έχει διαφορετικό σχέδιο.
Fulgore Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Με την 970 στα ποσα fps εισαι? και ρυθμισεις low/ultra? (χονδρικα,μην σκας) Σε high settings 100fps πανω κατω αλλα και παλι στην παρουσα φαση δεν αξιζει η αγορα της καινουργια ή used οταν μπορεις να αγορασεις τις παραπανω που ανεφερα που ειναι δυνατοτερες στα ιδια χρηματα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλτε τα όλα Low και αφήστε μόνο τα textures, το AF 16x και τα μοντέλα στο Ultra. Δεν θα δείτε καμία αξιόλογη διαφορά με τις max ρυθμίσεις και θα έχετε συνέχεια 100+FPS.
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 για ποιο λογο να εχεις 100+ fps οταν το tickrate του server ειναι 20hz? οκ, θαναι πιο smooth το graphics animation, αλλα δεν κερδιζεις κατι παραπανω σε πληροφορια. 1
suffocater Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 για ποιο λογο να εχεις 100+ fps οταν το tickrate του server ειναι 20hz? οκ, θαναι πιο smooth το graphics animation, αλλα δεν κερδιζεις κατι παραπανω σε πληροφορια. Στα 60 ανακοινωσαν οτι θα πάει. Οπως και να χει,οπως ειπε και ο ψυχάκιας,κανει πιο ομαλό το aim (και δεν παιζω μόνο overwatch,επίσης ^^ )
opterios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Από το προηγούμενο ήδη patch (ή ίσως από αυτό, δε θυμάμαι με βεβαιότητα, αλλά θυμάμαι σίγουρα ότι το είδα κάπου), το tickrate είναι πλέον 60hz. Ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση το tickrate με το framerate. Το tickrate έχει να κάνει με το πόσο συχνά ενημερώνει ο server την κατάσταση του παιχνιδιού από θέμα διανυσμάτων των ηρώων. Το παιχνίδι τοπικά όμως κάνει interpolation μεταξύ του χρόνου που μεσολαβεί για να περάσει ένα "tick", όπου σε αυτόν το χρόνο συμβαίνουν διάφορα στο παιχνίδι σου που θες να τα βλέπεις όσο γίνεται ομαλότερα, γιατί μπορείς να αντιδράσεις και καλύτερα. Αυτή την ομαλότητα σου προσφέρει το υψηλό framerate. Εγώ παίζω στα 1440p με περίπου 130-140fps μέσο όρο. Τα γραφικά τα ξεκίνησα στο ultra και κάποια πράγματα τα κατέβασα για να φτάσω σε αυτά τα fps (έχω 144hz monitor). Έχω 980 Ti και 4790k. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 για ποιο λογο να εχεις 100+ fps οταν το tickrate του server ειναι 20hz? οκ, θαναι πιο smooth το graphics animation, αλλα δεν κερδιζεις κατι παραπανω σε πληροφορια. Στα fps game μετράει και μάλιστα πολύ . Ειδικότερα στο CS:GO θα δεις οτί πολύ pro players παίζουν σε low resolution . Το από κάτω βίντεο εξηγεί αρκετά καλά το γιατί.
raxanas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Eγω σε 1440p με 980ti τα αφήνω όλα low και λιγα σε medium οπως textures και εβαλα οριο 122 fps.Δεν έχω καθόλου input lag τωρα σε σχέση με οταν ειχα 70fps cap.Γενικα αν εχετε 60hz μονιτορ βαλτε το σε cap 60*2+1.Δοκιμασα και χωρις cap και δεν ειδα διαφορα.Επισης αν εχετε ποντικι με σενσορα https://pyrolistical.github.io/overwatch-dpi-tool/ Αλλαξτε τις ρυθμισεις μεχρι να ειστε μπλε στην αναλυση σας.Εγω παιζω με 1600/3.To game εχει pixel skipping στα 800dpi και κατω
batigoal9 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Από το προηγούμενο ήδη patch (ή ίσως από αυτό, δε θυμάμαι με βεβαιότητα, αλλά θυμάμαι σίγουρα ότι το είδα κάπου), το tickrate είναι πλέον 60hz. Ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση το tickrate με το framerate. Το tickrate έχει να κάνει με το πόσο συχνά ενημερώνει ο server την κατάσταση του παιχνιδιού από θέμα διανυσμάτων των ηρώων. Το παιχνίδι τοπικά όμως κάνει interpolation μεταξύ του χρόνου που μεσολαβεί για να περάσει ένα "tick", όπου σε αυτόν το χρόνο συμβαίνουν διάφορα στο παιχνίδι σου που θες να τα βλέπεις όσο γίνεται ομαλότερα, γιατί μπορείς να αντιδράσεις και καλύτερα. Αυτή την ομαλότητα σου προσφέρει το υψηλό framerate. Εγώ παίζω στα 1440p με περίπου 130-140fps μέσο όρο. Τα γραφικά τα ξεκίνησα στο ultra και κάποια πράγματα τα κατέβασα για να φτάσω σε αυτά τα fps (έχω 144hz monitor). Έχω 980 Ti και 4790k. To tickrate ειναι 63 από αρχές Αυγούστου.
akpe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ίσως ακούγεται λίγο fishy, αλλά κέρδισα σε διαγωνισμό ένα συλλεκτικό recruit kit, όμως δεν είχε το παιχνίδι μέσα όπως περίμενα Επειδή δεν με απασχολούν τόσο τα collectables, έλεγα να την πουλήσω, αλλά σκέφτομαι αν τυχόν κανείς την θέλει και έχει καμιά έξτρα κόπια του παιχνιδιού, lemme know
Προτεινόμενες αναρτήσεις