Atallos1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 competitive ελληνική "σκηνή" 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα υπηρχε θα τους ξεραμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον απο εβδομάδα θα μπει και ο καινούριος χάρτης γιατί βλέπω κατεβάζει 900MB update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampAurora Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Από περιέργεια, κι επειδή δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα την competitive ελληνική "σκηνή", τα ελληνικά ονόματα είναι γνωστά σε αυτούς που ασχολούνται, ή μπα; Μπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Οι κορεάτες έχουν τα μεγαλύτερα ranks νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opterios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 [PC] Overwatch Patch Notes – September 1, 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 τα βγαλε ολα σημερα ο Kaplan. ειχα την εντυπωση οτι ξεκιναει την αλλη βδομαδα το competitive. δεν ξερω, ισως το κανανε τωρα λογω BF1 open beta. ωραιος ο νεος χαρτης αλλα λιγο μικρος, ετσι τουλαχιστον μου φαινεται. για τα buffs/debuffs δεν εχω σχηματισει γνωμη ακομη, αλλα ειδα δυο POTG με Mei σημερα. α και βλεπω να τρωει nerf το Orb of Destruction του Zenyatta, νομιζω το damage που κανει σε συνδυασμο με το Discord ειναι υπερβολικο. τα νεα σκιν του Reinhardt σπερνουν αλλα θα περιμενω να δω αν μου κατσουν πρωτα. το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι ειναι αυτα τα health bars που ενεργοποιεις στο Control options? που εμφανιζονται αυτα; το competitive season 2 θα το ξεκινησω το βραδυ, συνηθως πετυχαινω καλες ομαδες τετοια ωρα. αν θελετε να παιξετε τον καινουργιο χαρτη αμεσως, απλως μπειτε στο brawl, ειναι στην ουσια quick play με τον ιδιο χαρτη συνεχεια. εχω παιξει καμια 10αρια φορες εως τωρα για να τον μαθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opterios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 α και βλεπω να τρωει nerf το Orb of Destruction του Zenyatta, νομιζω το damage που κανει σε συνδυασμο με το Discord ειναι υπερβολικο. Με το τελευταίο patch, κάνει ελάχιστα λιγότερη ζημιά από πριν, όχι περισσότερη. Πριν έκανε 60, τώρα κάνει 59,8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Dayum, Worlds first 1000lvl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 1051? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Με καθετηρα και τροφη με ορο ηταν ο τυπος Ακου 1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Με καθετηρα και τροφη με ορο ηταν ο τυπος Ακου 1000 Και αμφεταμίνες * Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τελείωσα τα 10 placement matches. Με έβγαλε Silver Platinum, 2613 SR. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2016 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sazerac Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τελείωσα τα 10 placement matches. Με έβγαλε Silver, 2613 SR. Platinum* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις